Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ

tromaktiko: Θανατηφόρο τροχαίο πριν από λίγο στην Εθνική οδό Ρ...

tromaktiko: Θανατηφόρο τροχαίο πριν από λίγο στην Εθνική οδό Ρ...: "Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός σύγκρουσης ενοικιαζομένου οχήματος... με φορτηγό που σημειώθηκε γύρω στις 11..."

tromaktiko: Σταματήστε να τρώτε το κουτόχορτο που σας ταίζουν ...

tromaktiko: Σταματήστε να τρώτε το κουτόχορτο που σας ταίζουν ...: "Επιτέλους ας ανοίξουμε όλοι τα ματιά μας και να κοιτάμε και λίγο παραπέρα από αυτό που σερβίρουν οι δημοσιογράφοι. Κλείστε το χαζοκούτι και..."

tromaktiko: Μουσείο Ακρόπολης στον βωμό του χρήματος

tromaktiko: Μουσείο Ακρόπολης στον βωμό του χρήματος: "Αγαπητό ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ειναι η πρώτη φορά που γράφω σε blog, αλλά το αίσθημα της αδικίας και της κοροιδίας που ένοιωσε χθες πραγματικά με έφτασ..."

Ντροπή


η παρακάτω εικόνα και το κείμενο που είναι τονισμένο με κόκκινα γράμματα δημοσιεύθηκαν πριν λίγη ώρα στο προφίλ ενός συμπατριώτη μας στο facebοοk

Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω αυτό που είδα και μπορώ να πω ότι δεν με τάραξε ιδιαίτερα μιας και στον Κολινδρό λίγο πολύ όλοι έχουμε τα ίδιο θέμα !!!

Εύχομαι οι επόμενες "αρχές και εξουσίες του τόπου"
να δουν σοβαρά το θέμα της ύδρευσης , γιατί ξεχνάμε τις ρίζες μας και το που βρισκόμαστε !!!

Τα σχόλια του συμπατριώτη :

"

Ντροπή ρε, που ζητάτε και ψήφους ....παλιοτόμαρα ।

εν έτη 2010 και σε ένα ορεινό χωριό δεν έχουμε το δικαίωμα του καθαρού νερού !!!

Να έρθετε στο σπίτι μου πολιτικοί να σας κεράσω ένα ποτηράκι , πριν μου φέρετε σταυρωμένο ψηφοδέλτιο !!!

...Και για τους δύσπιστους , προσέξτε την ημερομηνία .... δεν είχε βροχή εκείνη την μέρα !!!"

Σε τεντωμένο σχοινί η Πιερία - Νέα επεισόδια στη Λεπτοκαρυά

Σήμερα το πρωί υπάλληλοι της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» προσπάθησαν να κλείσουν τον κόμβο της Λεπτοκαρυάς για να ξεκινήσει, στο σημείο αυτό, η κατασκευή των παράπλευρων σταθμών διοδίων.
Οι κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν άμεσα, συγκεντρώθηκαν στην έξοδο της Λεπτοκαρυάς και ανάγκασαν την εταιρεία να αποσύρει τα διαχωριστικά που είχε τοποθετήσει στο οδόστρωμα.
Η προσπάθεια αυτή της εταιρείας να τοποθετήσει πλευρικά διόδια, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις, έχει εξαγριώσει την τοπική κοινωνία, η οποία βλέπει καθημερινά να αποκόπτεται από το οδικό δίκτυο και να απομονώνεται κοινωνικά και οικονομικά.\
Ενώ ακόμα η Πιερία προσπαθεί να επουλώσει τις τεράστιες πληγές που προκάλεσαν οι κατολισθήσεις και ο οδικός αποκλεισμός της κοιλάδας των Τεμπών, η εταιρεία τεντώνει κι άλλο το σχοινί.
Οι Πιεριείς δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν και συνεχίζουν αντιστέκονται!
Αυτή τη στιγμή οι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο σταθμό διοδίων και κρατούν τις μπάρες ανοιχτές και προς τις δύο κατευθύνσεις, ενώ συζητείται το ενδεχόμενο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αργά το απόγευμα.
Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου Επιτροπές Αγώνα κατά των διοδίων από ολόκληρη την Ελλάδα θα συναντηθούν στο Δίον Πιερίας με στόχο τον πανελλαδικό συντονισμό των δράσεων του κινήματος «Δεν πληρώνουμε».

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Τι γράφουνε σήμερα τα blog της Πιερίας για Πολύζο

Πολύζος : Σιγουριά για την νίκη

Και πολλούς να αναρωτιούνται, εάν πρόκειται για ακόμη ένα εκλογικό τρικ του γερόλυκου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναρτήθηκε από: http://lefteria.blogspot.com/2010/09/blog-post_1475.html

Σύγχρονοι πολιτικοί ελιγμοί και μεστός πολιτικός λόγος από Πολύζο

Βαγγέλης Πολύζος πριν από λίγο στο Αιγίνιο:

"Η υποψηφιότητά μου υπήρχε και υπάρχει. - "Ίσως τα μέσα ενημέρωσης έχουν ευθύνη στην όλη ιστορία που δημιουργήθηκε γιατί παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου και δόθηκε λάθος τίτλος. - Αν υπήρχε η λέξη «και συνεχίζω» δεν θα υπήρχε καμία παρερμηνεία. - Ίσως φταίει που εγώ ήμουν θυμωμένος και το άφησα ανοικτό σαν χρησμό"

Σχολιάζει ο slourp : «Εκτός από πολιτικό μπρίο, ο Πολύζος διαθέτει και μαντικές ικανότητες. Δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητα του, απλά ήταν θυμωμένος και το άφησε ανοιχτό σαν χρησμό.

Λόγια σταράτα, αληθινά και κυρίως σύγχρονα! Σε καμιά περίπτωση οι κινήσεις και οι πολιτικοί ελιγμοί του Βαγγέλη, δεν παραπέμπουν σε πολιτικάντηδες της δεκαετίας του '60.

Η ουσία είναι, οτι ένα μεγάλο κεφάλαιο της πολιτικής του νομού μας, παραμένει ενεργό προς τέρψη και ευχαρίστηση όλων των βορειοπιεριέων.»

Αναρτήθηκε από: http://slourpxion.blogspot.com/2010/09/blog-post_7170.html

…Πολύζος, πράξη 3η - Αποσύρει την απόσυρση της υποψηφιότητάς του και δηλώνει εκ νέου υποψήφιος

Νέα τροπή πήρε την Παρασκευή το βράδυ το θρίλερ με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Πολύζου, που ως γνωστόν αποσύρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, καταγγέλλοντας πως επιχειρείται «διάσπαση της βόρειας Πιερίας» και αφήνοντας ..αιχμές για τους Γ.Κωνσταντόπουλο, Αντ.Καρπούζα, Γ.Παπαστεργίου.
Το βράδυ της Παρασκευής ο Βαγγέλης Πολύζος σε συνάντηση στελεχών του, πείσθηκε όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, να μην αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά του.

Αναρτήθηκε από: http://kraxtis-gr.blogspot.com/2010/09/3_27.html

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Β` ΕΠΣ Πιερίας

tromaktiko: Τσαντάκιας μπούκαρε σε οδοντιατρείο και βούτηξε τη...

tromaktiko: Τσαντάκιας μπούκαρε σε οδοντιατρείο και βούτηξε τη...: "Γνωστό οδοντιατρείο στο κέντρο του Πύργου. Λίγο πριν το μεσημεράκι της περασμένης Παρασκευής. Στον προθάλαμο περιμένουν τη σει..."

tromaktiko: Σε ποιά ηλικία μπορεί κάποιος άντρας νόμιμα να κάν...

tromaktiko: Σε ποιά ηλικία μπορεί κάποιος άντρας νόμιμα να κάν...: "Παγκοσμίος η ηλικία που μπορεί νόμιμα κάποιος άντρας να έχει την πρώτη του ερωτική επαφή κυμαίνεται από 12 εως 21 ετών. Ο μέσος..."

tromaktiko: Σπίτι γκαράζ...

tromaktiko: Σπίτι γκαράζ...: "...για πολλούs και διάφορουs λόγουs ! ΔΕΙΤΕ... "

tromaktiko: Σεισμός στα Γιάννενα 3,2 ρίχτερ

tromaktiko: Σεισμός στα Γιάννενα 3,2 ρίχτερ: "Origin Time Sunday, 26 September 2010, 2:06:56 Magnitude M 3.2 Latitude 39.83°N Longitude 20.85°E Depth 10 k..."

tromaktiko: Νέα μέθοδο εμφύτευσης εμβρύου

tromaktiko: Νέα μέθοδο εμφύτευσης εμβρύου: "Μια νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου σε γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αναπα..."