Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Το Μουσείο Κολινδρού τη νύχτα....



ToTo / AFRICA (video)

Κομματάρα!!!




Πρώην εστεμμένη μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο

Former Venezuelan Beauty Queen Releases Photo Doc Book


Μέσα από το βιβλίο της η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς και Μις Βενεζουέλα 2000, Eva Ekvall, διηγείται την περιπέτεια … που πέρασε με την υγεία της και τη μάχη της με τον καρκίνο.
Η 28χρονη καλλονή δε δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς μαλλιά, ενώ ήταν πρησμένη και ταλαιπωρημένη από τις χημειοθεραπείες.



Το βιβλίο της Fuera de Foco έγινε μπεστ σέλερ στην πατρίδα της, όπου οι γυναίκες δε φοβούνται να κάνουν πλαστική στο στήθος, αλλά δεν επισκέπτονται συχνά το γιατρό για εξετάσεις που σχετίζονται με τον καρκίνο.

Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρό της. Να παρακινήσει τις γυναίκες να εξετάζονται, με απώτερο στόχο την πρόληψη της νόσου.

«Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να βλέπεις σε αυτήν την κατάσταση τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ήμουν πρησμένη και είχα χάσει όλα μου τα μαλλιά και τις τρίχες σε όλο μου το σώμα. Ήταν τρομακτικό ιδιαίτερα επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει με την εμφάνισή μου. Όταν έγινε η διάγνωση θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου επειδή έπρεπε να το είχα καταλάβει. Η θεία μου είχε προσβληθεί δύο φορές και η γιαγιά μου πέθανε από καρκίνο του μαστού» εξομολογήθηκε η ίδια.






http://troktiko.eu

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 23- 02- 2011 / 1300 C
Α.Α. 04 / 2011
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 24-02-201.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ



1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (24-02-11) ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (25-02-11) ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

2. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

3. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 8 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ
ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 24-02-2011

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΤΙΑ), ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ .

ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (25/2/2011) ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.



Η ΤΜΡΧΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ - ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΚ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥ


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΛΟΣ



English Premier League: Arsenal vs Stoke City live tv


UEFA Champions League:Inter Milan vs Bayern Munchen live tv


UEFA Champions League: Olympique Marseille vs Manchester United live tv


UEFA Champions League
21:45 GMT(+2:00)
Olympique Marseille vs Manchester United

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2085/live-olympique-marseille-vs-manchester-united-2

http://atdhe.me/tv/2083/live-olympique-marseille-vs-manchester-united

http://www.soccertvlive.net/watch/51716/1/watch-olympique-marseille-vs-manchester-united.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195667.html

http://www.vipstand.me/watch/21597/1/olympique-marseille-vs-manchester-united.html

http://www.watchlivefootball.tv/olympique-marseille-manchester-united-live-uefa-champions-league-20110223.html

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://www.chabka.es/

http://blinertv1.blogspot.com/p/tv.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Στο έλεος των Διαρρηκτών ο Κολινδρός...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως επίκαιρη επιστολή στάλθηκε μάλλον από συμπατριώτη μας το www.imode.gr,την οποία και αναδημοσιεύουμε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΑ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ,
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΛΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ,ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΟΥΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ,
ΓΙΑ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ
ΝΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.....
ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ......
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ,
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ,
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΕΖΙΛΙ...

Αναγνώστης


Πηγή: http://www.imode.gr


Πολύ σωστός φίλε Αναγνώστη!!!

Η κοπή της πίτας του Αιγινιακού



Με μεγάλη επισημότητα ο ΓΑΣ Αιγινιακός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αρχών του Πιερικού ποδοσφαίρου στην ταβέρνα "ΧΑΓΙΑΤΙ" του Αιγινίου.

Επικράτησε πολύ καλό κλίμα, που σίγουρα θα συμβάλλει θετικά στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Από πλευράς των τοπικών αρχών το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Γιώργος Πολυχρονίδης, η Αντιδήμαρχος κα Ξανθούλα Βασιλειάδου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγινίου κα Βασιλική Νικολοπούλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αιγινίου κ. Βασίλης Παππάς.

Από την ηγεσία του ποδοσφαίρου του Νομού παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Αντώνης Παπαπετρίδης, ο Ταμίας κ. Κώστας Καρέκλας και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας κ. Χρήστος Δαρόγλου, ο Αρχιδιαιτητής κ. Γιάννης Παπαδημητρίου που εκπροσώπησε τη διαιτησία, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής κ. Σωτήρης Χατζηγιοβανάκης και φυσικά οι ποδοσφαιριστές.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Καρανικόλας και ο πρόεδρος του Αιγινιακού κ. Νίκος Παππάς, που, αφού ευχαρίστησαν τους επίσημους προσκεκλημένους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας του συλλόγου, ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες στους ποδοσφαιριστές και ολοκλήρωση των στόχων της ομάδας, ενώ στάθηκαν στην αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού από την πρώτη κιόλας στιγμή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους, εκ μέρους του Δ.Σ. στους παρευρισκομένους αυτοδιοικητικούς.

Από το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού το λόγο πήρε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γ. Πολυχρονίδης, ο οποίος στάθηκε στη βαριά φανέλα του Αιγινιακού και τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου, που έτυχε να τη γνωρίζει ως παλιός διαιτητής τη δεκαετία του 1980, απευθυνόμενος προς τους αθλητές.

Στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δ.Σ. για τις προσπάθειες που καταβάλει και υποσχέθηκε ότι ως δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Ο κ. Παπαπετρίδης, αμέσως μετά, ευχήθηκε στους παίκτες οι προσωπικές τους φιλοδοξίες να υλοποιηθούν και τους συνέστησε να είναι πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο.

Μεγάλη συγκινιακή φόρτιση υπήρξε όταν ο πρόεδρος του Αιγινιακού Ν. Παππάς έκανε πρόταση στους εκπροσώπους του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού να ονομασθεί το Δημοτικό Στάδιο Αιγινίου σε "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ", στη μνήμη του μεγάλου Αιγινιώτη παράγοντα που έφυγε πρόσφατα και πρόωρα από τη ζωή.

Τότε ξέσπασαν όλοι σε θερμά χειροκροτήματα, ενώ ο κ. Πολυχρονίδης και η Αντιδήμαρχος κα Βασιλειάδου απάντησαν: "Τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν ότι πρέπει όλοι να αναγνωρίζουμε το σπουδαίο έργο ανθρώπων που προσέφεραν τα μέγιστα στα αθλητικά δρώμενα του Αιγινίου". Συνεχάρησαν το Δ.Σ. και τόνισαν ότι θα γίνει πράξη σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Καπετάνος και Δαβίδ Κοσμίδης, που βρήκαν τα φλουριά και πήραν από ένα συμβολικό ποσό.

Γιώργος Καρανικόλας


http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=16002



Η ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Τι τρέχει με Μπουρούση-ΠΑΟ;


Όταν ο σκύλος γράφει κάτι το έχει τσεκάρει. Για αυτό και η παρακάτω είδηση είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη: Ο ατζέντης του Γιάννη Μπουρούση άνοιξε κουβέντα με τον Παναθηναϊκό! Και όχι μόνο...

Την αγορά έχει αρχίσει να ερευνά ο μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση και εδώ και μέρες έχει διαρρεύσει πως έγινε μια πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό! Ναι, ο εκπρόσωπος του 28χρονου σέντερ ρώτησε τους ανθρώπους του τριφυλλιού αν θα τους ενδιέφερε να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του πελάτη του, κάτι που έκανε και με συλλόγους από την Ισπανία.

Ο Μπουρούσης έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και η ΚΑΕ και ο ίδιος μπορούν να σπάσουν τη συμφωνία. Ο Ολυμπιακός μπορεί αν δώσει 200.000 ευρώ και να τον αφήσει ελεύθερο, ο Μπουρούσης μπορεί να φύγει δίνοντας 500.000 ευρώ.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, αλλά και τη φημολογία περί μειώσεων την επόμενη σεζόν, έχουν κάνει τον μάνατζερ του Μπουρούση να ψάχνεται. Υπάρχει και ο φόβος ότι ο Ολυμπιακός θα του κόψει το συμβόλαιο μετά την άδεια ενός μήνα που του δόθηκε και η πλευρά του παίκτη παίρνει τα μέτρα της. Για να μάθει τι γίνεται στην αγορά.

Ο Παναθηναϊκός παρέπεμψε τον Μπουρούση για το καλοκαίρι, το ίδιο και οι ομάδες της Ισπανίας. Ο Ολυμπιακός από την δική του πλευρά κοιτάζει την αγορά και κυρίως το ΝΒΑ. Εδώ και καιρό σας έχει πει ο σκύλος για τον Νέναντ Κρστιτς και όσο περνάει ο καιρός, τόσο εντείνονται οι φήμες.


http://www.sportdog.gr/article/14368/apokleistiko-psahnetai-gia-panathenaiko-o-mpourouses

ANAΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ANAΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΩΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ...

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗ...
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ...
ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ?
ΑΥΡΙΟ?
ΜΕΘΑΥΡΙΟ?
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ...

Διαδηλωτές έξω από την ελληνική πρεσβεία με πανό που βρίζει την Ελλάδα χυδαία.


Διαδηλωτές έξω από την ελληνική πρεσβεία με πανό που βρίζει την Ελλάδα χυδαία.

Το Ελληνικό Υπ.Εξ που είναι; Ο Υπουργός κοιμάται ή κάνει ότι δεν ακούει;
Οι δηλώσεις του έλληνα προξένου και οι χιλιάδες πολίτες που αλλάζουν υπηκοότητα από αλβανική σε ελληνική ενόχλησαν τους εθνικιστές ενόψει απογραφής πληθυσμού.

Τα λαμόγια των ΜΜΕ, αποφάσισαν να απεργήσουν.

Τα λαμόγια των ΜΜΕ, αποφάσισαν να απεργήσουν. Αυτοί οι ίδιοι που μέχρι σήμερα κατακεραύνωναν τους απεργούς, τους τζαμπατζήδες και τους "καταστροφολόγους" που προσπαθούσαν να κινητοποιήσουν τον κόσμο τόσο καιρό, αποφάσισαν να απεργήσουν σήμερα, ανήμερα της μεγαλύτερης απεργιακής κινητοποίησης των τελευταίων (τουλάχιστον) μηνών

Για επαπειλούμενη χρεοκοπία της Ελλάδας,


Με την ανησυχία για κλιμάκωση της κρίσης χρέους να αυξάνεται στις ευρωπαϊκές χώρες, το Συμβούλιο των Ευρωπαίων Εμπειρογνωμόνων προειδοποιεί για επαπειλούμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, εκφράζοντας παράλληλα αμφιβολίες για την Πορτογαλία.

Χιλιάδες κόσμος θυμωμένος στους δρόμους.



Στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ με πολλές χιλιάδες διαδηλωτές και η Πατησίων γεμάτη με χιλιάδες διαδηλωτές στην Συγκέντρωση της ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ . Μεγάλο το πάθος του κόσμου.


ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ....

Αύριο θα σας δώσουμε την απάντηση στο κουίζ που σας βάλαμε (εδώ) και θα σας βάλουμε ένα άλλο εξίσου δύσκολο...

Italian Serie A: Bologna FC vs AS Roma live tv


Italian Serie A
19:30 GMT(+2:00)
Bologna FC vs AS Roma

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/51714/1/watch-bologna-fc-vs-as-roma.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51714/2/watch-bologna-fc-vs-as-roma.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195662.html

http://www.vipstand.me/watch/21595/1/bologna-fc-vs-as-roma.html

http://www.watchlivefootball.tv/bologna-roma-live-italy-serie-a-20110223.html

http://www.stopstream.com/ch2.html

http://www.chabka.es/

http://www.gizawya.info/

http://calciostreaming-live.blogspot.com/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Σ. Χιονίδης: «Μου έχει κοπεί το γέλιο εδώ και τρεις μήνες, χωρίς να φταίω»


Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος της Κατερίνης, όπως και όλοι οι δήμοι της χώρας, λόγω της μη καταβολής θεσμοθετημένων πόρων από την πολιτεία, επισκίασαν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του Δημάρχου. «Μου έχει κοπεί το γέλιο εδώ και τρεις μήνες, χωρίς να φταίω», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, περιγράφοντας στα μέλη της επιτροπής την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όταν τον σταματούν στο δρόμο πολίτες, οι οποίοι έχουν να λαμβάνουν χρήματα από το δήμο, αλλά αυτό τη δεδομένη στιγμή είναι αδύνατον, καθώς το ίδιο το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που έχει προς τους δήμους.

«Δεν θα ξαναγελάσουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη», σχολίασε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Μηλιώτης, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μαλτζάρης ζήτησε από τον Δήμαρχο να υπάρξει αντίδραση, καθώς – αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση - κινδυνεύει ακόμη η λειτουργία του δήμου και η μισθοδοσία των υπαλλήλων. Ο κ. Χιονίδης απάντησε πως ο ίδιος δεν θέλει να συμβάλει σε φαινόμενα αναταραχής, προσθέτοντας πως θα περιμένει μέχρι τον Μάρτιο όπου καταβάλλεται η επόμενη δόση του δανείου. Ο Δήμαρχος Κατερίνης, για ακόμη μία φορά, εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δήμους, ενώ για ακόμη μία φορά σημείωσε την πρόταση που έκανε να δοθεί δάνειο στους δήμους από το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή να τους δοθούν ομόλογα, όπως έγινε με τους προμηθευτές των νοσοκομείων.

Ακόμη, η οικονομική επιτροπή του δήμου Κατερίνης αποφάσισε να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση για τη μελέτη ευστάθειας αποκατάστασης πρανών σε δεξαμενή των Καταλωνίων, η οποία αν και κατασκευάστηκε πριν από μερικούς μήνες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, όπως και τη μελέτη στεγανότητας πρανών του φράγματος στον Αρωνά.

Euroleague BASKET: Panathinaikos vs Lietuvos Rytas live tv


Euroleague BASKET
19:00 GMT(+2:00)
Panathinaikos vs Lietuvos Rytas

Live tv links:

http://www.vipstand.me/watch/21653/1/panathinaikos-vs-lietuvos-rytas.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195660.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51713/1/watch-panathinaikos-vs-lietuvos-rytas.html

http://www.stopstream.com/ch6.html

http://blinertv1.blogspot.com/p/tv.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/158/v-195878.html

http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=castamp&c=sts28&lang=en&eid=67016&lid=66812&ci=41&si=3

http://www.livescorehunter.com/streams/zabava/001.html

http://www.livescorehunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=39709&tid=47575&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

The UEFA Europa League: FC Porto vs FC Sevilla live tv








The Europa League:
19:00 GMT(+2:00)
FC Porto vs FC Sevilla

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/51719/1/watch-fc-porto-vs-fc-sevilla.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195661.html

http://www.vipstand.me/watch/21594/1/fc-porto-vs-fc-sevilla.html

http://www.vipstand.me/watch/21594/2/fc-porto-vs-fc-sevilla.html

http://www.watchlivefootball.tv/porto-sevilla-live-uefa-europa-league-20110223.html

http://www.stopstream.com/ch1.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 στο Διοικητήριο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κωνσταντίνος Ρέχας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Μακρίδης και Λάκης Παπαϊωάννου, ο Β’ αντιπρόεδρος Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ιωάννης Ορφανίδης και πολλά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης συζήτησε μαζί τους σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση του συλλόγου και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 και για τα σημαντικότερα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Κατερίνης.

Η επιστροφή στην δραχμή θα ήταν αρχή του τέλους


Μετά τη συνάντησή του με την Καγκελάριο Μέρκελ ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ.Παπανδρέου μίλησε στη δημοφιλή ενημερωτική εκπομπή «Tagesthemen».


Πρόκειται για το late night δελτίο ειδήσεων του πρώτου καναλιού της γερμανικής τηλεόρασης (ARD), το οποίο παρακολουθούν καθημερινά έως και έξι εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι η ελληνική οικονομία θα γίνει πιο ανταγωνιστική και τόνισε ότι στην Ελλάδα έχουν γίνει ήδη οδυνηρές περικοπές, οι οποίες συνέβαλαν στο να είναι σήμερα σε κάπως καλύτερη κατάσταση η ελληνική οικονομία.

Απαντώντας σε ερώτηση του κεντρικού παρουσιαστή Tom Buhrow «εάν θεωρεί δίκαιο να πληρώνει η Γερμανία και για τα επιτόκια της Ελλάδας» ο κ.Παπανδρέου επεσήμανε ότι δεν θέλει ενιαία επιτόκια για όλους, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι δυνατόν η Γερμανία να δανείζεται με 2% και η Ελλάδα με 11%, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Αυτή η κατάσταση έχει να κάνει με συστημικά προβλήματα στην Ευρωζώνη και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, ώστε οι διαφορές να μην είναι τόσο μεγάλες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούμε να ανακτήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Όσο για τα σενάρια περί επιστροφής στη δραχμή ο κ.Παπανδρέου δήλωσε ότι «αυτό θα ήταν η αρχή του τέλους για την Ευρωζώνη», καθώς μία ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας θα προκαλούσε ντόμινο αντιδράσεων στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι τα σημερινά προβλήματα του ευρώ κάνουν εμφανή την έλλειψη αποτελεσματικότητας και μακροχρόνιου σχεδιασμού κατά την καθιέρωση του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος και ότι «αυτή η κρίση στην πραγματικότητα είναι ευκαιρία για το ευρώ», ώστε να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες.



Γιάννης Παπαδημητρίου

Υπεύθ. σύνταξης: Σπύρος Μοσκόβου



http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6447585,00.html

Γυμνή φωτογράφηση τεραστίων διαστάσεων


Έτοιμη να κάνει γυμνή φωτογράφηση στο Playboy είναι το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου, η Erika Ervin.

Η γιγαντιαία καλλονή πήρε αυτήν την απόφαση αφότου πέρασε λίγες μέρες στην έπαυλη του Hugh Hefner.
Η Erika έχει ύψος σχεδόν δύο μέτρα και δέκα εκατοστά, και όπως λέει πρέπει να χάσει λίγα κιλά για να ποζάρει για το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού.
Να φανταστούμε ότι το Playboy θα βγάλει και γιγαντοαφίσα σε φυσικό μέγεθος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας
Γρηγόρης Παπαχρήστος και Νίκος Παπανικολάου
σας προσκαλούν στην ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί
τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30μ.μ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, Κατερίνη) με θέμα:
«Παρουσίαση και συζήτηση επί του οργανωτικού σχεδιασμού
και του προγραμματικού πλαισίου της παράταξής μας».
Εισηγητής ο κ. Μάρκος Μπόλαρης,
επικεφαλής της παράταξης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011


6:30 μ.μ. Επίσκεψη στο Διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας Πιερίας
Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου

7:30 μ.μ. Ομιλία στην ανοικτή εκδήλωση της παράταξης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
–ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα:
«Παρουσίαση του οργανωτικού σχεδιασμού και του προγραμματικού
πλαισίου της παράταξης»

Ημίγυμνοι στο χιόνι!


Παρά το τσουχτερό κρύο γυμνόστηθες νεαρές Γερμανίδες αλλά και ημίγυμνοι άνδρες πήραν μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό «γυμνού έλκηθρου» στην πόλη Braunlage.

Δεκατρείς άνδρες και 13 γυναίκες φόρεσαν μόνο ένα σορτσάκι και κράνη για να διανύσουν μία απόσταση 90 μέτρων σε μία παγωμένη πίστα. Περισσότεροι από 17.000 θεατές συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά το μοναδικό θέαμα.

Νικητές αναδείχθηκαν υπάλληλοι ενός ξενοδοχείου της περιοχής, οι οποίοι μοιράστηκαν το έπαθλο 1000 λιρών.

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με καθηγητές του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης και καθηγητές ξένων χωρών


Τη διευθύντρια και τους καθηγητές του Ειδικού Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κατερίνης καθώς και τους εκπαιδευτικούς ξένων χωρών που φιλοξενούνται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius υποδέχτηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011.

Στη διάρκεια της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης Μαρίλη Χαλεπλή, τους καθηγητές του ΕΕΕΕΚ Ιωάννα Κουτούλα, Νίκο Παπαθανασίου και Ιωάννη Πολύζο και τη δωδεκαμελή αποστολή των ξένων εκπαιδευτικών λειτουργών από σχολεία ειδικής αγωγής της Ρουμανίας, την Τουρκίας, την Πολωνίας και της Λιθουανίας.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ (video)

To παρακάτω βίντεο μας το έστειλε πάλι ο Θωμάς...


Η αντιπολίτευση παριστάνει τον νεκροτόμο.


 Ο Κλεισθένης γράφει.

«Εδώ ο κόσμος χάνεται και μερικοί το ξύνουν».
Ενώ η χώρα μας οδεύει προς την καταστροφή τα κόμματα της αντιπολίτευσης σφυρίζουν αδιάφορα. Ο Παπακωνσταντίνου χωρίς καμία νομιμοποίηση αποφασίζει τον στραγγαλισμό της οικονομίας για τις επόμενες δεκαετίες. Η άκρως επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση (υπό την τρόικα) Παπανδρέου κινείται ανεξέλεγκτη σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και αυτοί που θα έπρεπε να πρωταγωνιστούν και να εμπνεύσουν το λαό έτσι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα παραμένουν εγκλωβισμένοι σε δογματικές πολιτικές θέσεις λες και πρόκειται για ακαδημαϊκή συζήτηση.
Τα κόμματα που υποστηρίζουν το μνημόνιο που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2011, στις 8.30΄, στο κέντρο «Διογένης» (2ο χιλ. Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης). Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσουν σημαντική ενίσχυση στην προσπάθεια του συλλόγου μας για την άρση του αποκλεισμού και τη διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία του νομού μας.

Πρόταση του Δημάρχου Κατερίνης για την επαναφορά του ποταμιού και την ανάπλαση της περιοχής


Μια πρωτοποριακή ιδέα να επαναφέρουν το ποτάμι στην οδό 19ης Μαΐου και να δημιουργηθεί ένας νέος πόλος έλξης, ένα δεύτερο κέντρο στην Κατερίνη, ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης κατά την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Το θέμα που εισηγήθηκε ο δήμαρχος ήταν η μελέτη σχεδιασμού και ανάπλασης της περιοχής Μοσχοποτάμου εντός οικισμού (περιοχή Καπνικού Σταθμού και η βιοκλιματική μελέτη.

Οι κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος & Μιχάλης Χαραλαμπίδης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Καλεσμένοι της Σχολής Γονέων - Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κατερίνης τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011 ήταν δύο εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα μας: Ο πρώην υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο πολιτικός επιστήμων, κοινωνιολόγος και συγγραφέας κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης. Ο καθένας από τη δική του σκοπιά ανέπτυξε το θέμα: «Οικονομικές εξελίξεις και Μορφές διακυβέρνησης».

Η ιστορία της Ελλάδος σε 10 λεπτά!!!

Το παρακάτω βίντεο μας το έστειλε ο Θωμάς...


Λάμωσαν....




ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ


* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ

* Ε.ΣΙΝΩΠΙΔΗΣ: ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ Ή ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ
Συνάντηση με τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου, πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου πτυχιούχων εργοληπτών δημοσίων έργων Ν. Πιερίας. Θέμα συζήτησης ήταν -τι άλλο;- τα χρέη εκατομμυρίων ευρώ που οφείλει ο νεοσύστατος καλλικρατικός δήμος από προηγούμενα χρόνια.

Η Πιερία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σόφιας

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σόφιας “Holiday and Spa Expo” που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2011 στο Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού της Σόφιας συμμετείχε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, το Επιμελητήριο Πιερίας καθώς και εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων της Πιερίας.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ....ΚΟΥΡΑΔΑ* ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΟ...ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!!!!!!ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ!


ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: *ΚΟΥΡΑΔΑΣ είναι η ντόπια ονομασία του ποταμού που περνούσε κάποτε από την οδό 19ης Μαίου, την οποία ο Χιονίδης οραματίζεται όπως την βλέπετε ανωτέρω!!!!!! Οι μακέτες συνεχίζονται ενώ η πόλη βρίσκεται διαχρονικά σε τριτοκοσμική κατάσταση....
Το απόσπασμα από την εφημ. "πολιτεια", οι υπογραμμίσεις δικές μας:


".......Σε ένα γραμμικό πάρκο, συνολικής έκτασης 93 στρεμμάτων, φιλοδοξεί να μετατρέψει την οδό 19ης Μαΐου, ο δήμος Κατερίνης, σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσίασε στην οικονομική επιτροπή ο δήμαρχος. Η 19ης Μαΐου, ξαναγίνεται ποτάμι με ελεγχόμενη ροή και ένας δρόμος που δεν υπάρχει στο σχέδιο της πόλης, παύει να υφίσταται οριστικά. Στόχος είναι, όπως είπε ο κ. Χιονίδης, «να αποκατασταθεί ο χώρος, η κίνηση του νερού, των πεζών και των ποδηλάτων» και να αποδοθεί περισσότερο πράσινο στους δημότες. Το σχέδιο, μπορεί να χρηματοδοτηθεί από ειδικό πρόγραμμα που θα «ανοίξει» στις αρχές Απρίλη, ενώ ήδη έχει ζητηθεί από ειδικούς να καταθέσουν τα σχέδιά τους. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, αν τελικά ενταχθεί στο πρόγραμμα το έργο η χρηματοδότησή του θα είναι έως 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί επακριβώς ο προϋπολογισμός του, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες. Ο ίδιος πάντως εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι θα υπάρξει χρηματοδότηση και η περιοχή θα μετατραπεί σε έναν πόλο έλξης για τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της....."


Παρά τα αν , θα , μπορεί κτλ ο Χιονίδης δημοσιοποίησε το όραμά του και πρόθυμα κάνουν το ίδιο και τα εντόπια ΜΜΕ-παλαμοκροτητές.....Αλήθεια στο ...κανάλι του Κουραδά θα φυτευτούν πετούνιες;....

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2011, έχει ως εξής:



- Ανδρικό - Α΄ κατηγορία – Β΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 26.2.2011, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 19,30 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – Φ.Ο. Σωσάνδρας.

- Εφηβικό – Τελική φάση Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 27.2.2011, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – ΑΟΚ Βεροίας και

- Παιδικό – Τελική φάση. Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 27.2.2011, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ



ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


UEFA Champions League:Inter Milan vs Bayern Munchen live tv


English Premier League: Arsenal vs Stoke City live tv


Euroleague BASKET: Panathinaikos vs Lietuvos Rytas live tv


Euroleague BASKET
19:00 GMT(+2:00)
Panathinaikos vs Lietuvos Rytas

Live tv links:

http://www.vipstand.me/watch/21653/1/panathinaikos-vs-lietuvos-rytas.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195660.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51713/1/watch-panathinaikos-vs-lietuvos-rytas.html

http://www.stopstream.com/ch6.html

http://blinertv1.blogspot.com/p/tv.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/158/v-195878.html

http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=castamp&c=sts28&lang=en&eid=67016&lid=66812&ci=41&si=3

http://www.livescorehunter.com/streams/zabava/001.html

http://www.livescorehunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=39709&tid=47575&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

The UEFA Europa League: FC Porto vs FC Sevilla live tv








The Europa League:
19:00 GMT(+2:00)
FC Porto vs FC Sevilla

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2058/live-fc-porto-vs-fc-sevilla

http://atdhe.me/tv/2060/live-fc-porto-vs-fc-sevilla-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51719/1/watch-fc-porto-vs-fc-sevilla.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195661.html

http://www.vipstand.me/watch/21594/1/fc-porto-vs-fc-sevilla.html

http://www.vipstand.me/watch/21594/2/fc-porto-vs-fc-sevilla.html

http://www.watchlivefootball.tv/porto-sevilla-live-uefa-europa-league-20110223.html

http://www.stopstream.com/ch1.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

UEFA Champions League: Olympique Marseille vs Manchester United live tv


UEFA Champions League
21:45 GMT(+2:00)
Olympique Marseille vs Manchester United

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2085/live-olympique-marseille-vs-manchester-united-2

http://atdhe.me/tv/2083/live-olympique-marseille-vs-manchester-united

http://www.soccertvlive.net/watch/51716/1/watch-olympique-marseille-vs-manchester-united.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195667.html

http://www.vipstand.me/watch/21597/1/olympique-marseille-vs-manchester-united.html

http://www.watchlivefootball.tv/olympique-marseille-manchester-united-live-uefa-champions-league-20110223.html

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://www.chabka.es/

http://blinertv1.blogspot.com/p/tv.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Italian Serie A: Bologna FC vs AS Roma live tv


Italian Serie A
19:30 GMT(+2:00)
Bologna FC vs AS Roma

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2066/live-bologna-vs-as-roma

http://atdhe.me/tv/2068/live-bologna-vs-as-roma-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51714/1/watch-bologna-fc-vs-as-roma.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51714/2/watch-bologna-fc-vs-as-roma.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/156/v-195662.html

http://www.vipstand.me/watch/21595/1/bologna-fc-vs-as-roma.html

http://www.watchlivefootball.tv/bologna-roma-live-italy-serie-a-20110223.html

http://www.stopstream.com/ch2.html

http://www.chabka.es/

http://www.gizawya.info/

http://calciostreaming-live.blogspot.com/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Κουίζ για δυνατούς λύτες...

Τι σημαίνει η γραφή της παρακάτω εικόνας?



Μακάρι να το βρείτε...

Εξαιρείται από το κουίζ ο VAD,λόγω των υποψιών μου, ότι γνωρίζει τη γραφή...

Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Τι σημαίνει το επώνυμο Καραμανλής;

Γράφoυν:
Γιώργος Δαμιανός και Καμάλ Ραχίμι (για την έρευνα στην Τουρκική και Φαρσί γλώσσα)

Παρουσίαση με λίγα λόγια:
Στις μέρες μας δεν υπάρχουν Έλληνες Καραμανλήδες, ούτε η γραφή τους.
Κιμωλία σε μαυροπίνακα, που την έσβησε το σφουγγάρι του χρόνου, θα ήταν η υπόθεση τους, αν δεν υπήρχαν τα επώνυμα: Καραμάνος, Καραμανλάκης, Καραμανόγλου, Καραμανλής κ.ά.
Η υπόθεση των Καραμανλήδων από την Καπποδοκία στέκει ως αγκάθι στη μνήμη μας και μας βάζει μικρές και δύσκολες ερωτήσεις που ζητούν απάντηση, όπως:
“Μπορείς να είσαι Έλληνας, δίχως να μιλάς Ελληνικά;”
“Ποιος είναι ο ρόλος της Εκκλησίας στη διατήρηση του Έθνους;” και άλλα πολλά. Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, ας γνωρίσουμε καλύτερα την υπόθεση των Καραμανλήδων από την Καραμανία.
Που βρίσκεται η Καραμανία;
Η Καραμανία είναι περιοχή της Νοτιοανατολικής Μ. Ασίας και περιλαμβάνει τμήματα της Λυκαονίας, Μεγάλης Φρυγίας Παμφυλίας, Ισαυρίας, Καππαδοκίας, Κιλικίας. Ονομάστηκε έτσι από το όνομα του Καραμάν Μπέη / Mehmet Bey Karamanoglu (محمد بی کارامان اقلو), o οποίος ίδρυσε το εμιράτο, γύρω, στα 1256. (www.24grammata.com)
Η λέξη Καραμάν (ή Καχραμάν) σημαίνει «ο ήρωας», «το πρωτοπαλίκαρο», και είναι κοινή στην Τουρκική, στα Περσικά (Φαρσί), και στα Αρμένικα, καθώς και σ΄ όλες τις περιοχές πού έχουν τις παραλλαγές Φαρσί όπως: Αφγανιστάν, Πακιστάν, και τη περιοχή Punjab της Ινδίας. Στα Περσικά ιστορικά κείμενα, η λέξη “Καραμάν” ή “Kahraman” είναι γραμμένη ως “Qahraman” (το “Q” προφέρεται “Γ”)
Το όνομα Καραμανλή προσδιορίζει τον άνθρωπο ή την οικογένεια που έρχεται από το Καραμάν (η Τούρκικη κατάληξη «-λή» δηλώνει την από τόπο κίνηση, π.χ. Ankarali : από την Άγκυρα).
Ποιοι ήταν οι Έλληνες Καραμανλήδες; www.24grammata.com
Με τον όρο Καραμανλής και, συνηθέστερα, στον πληθυντικό: Καραμανλήδες, προσδιορίζονται οι Έλληνες κάτοικοι της Καραμανίας, οι οποίοι είχαν μία παγκόσμια ιδιαιτερότητα: ήταν Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, μίλαγαν Τούρκικα και έγραφαν την Τούρκικη γλώσσα με ελληνικά γράμματα (Καραμανλική γραφή).
Παρόλο που υπέστησαν μεγάλη πίεση για να εξισλαμιστούν, απαγορεύτηκε η ελληνική γλώσσα, επιβλήθηκε η Τούρκικη, όμως με πείσμα και αυταπάρνηση παρέμειναν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αν και έχασαν την ελληνική γλώσσα.
Στο ηλεκτρονικό περιοδικό www.24grammata.com θα βρείτε περισσότερες ιστορικές αναφορές και φωτογραφίες


ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ....

Και νέο κρούσμα ληστείας στον Κολινδρό σήμερα το απόγευμα.

Ακόμη ένα σπίτι του Κολινδρού λήστεψαν άγνωστοι σήμερα το βραδάκι.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη...