Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η παρέα του «50-50» κατέληξε στο νοσοκομείο


Η φυγή των τριών φίλων για τον Τίρναβο έχει άδοξο τέλος.

Καταλήγουν και οι τρεις με κατάγματα στο νοσοκομείο.
… Ανήμποροι να αντιδράσουν υπομένουν τα βασανιστήρια των γυναικών που απαιτούν να μάθουν τον σκοπό της φυγής τους.
Εκείνοι σκαρφίζονται το ένα ψέμα μετά το άλλο και στο τέλος τους παίρνει η κατρακύλα. Όταν τα ψέματά τους ξεσκεπάζονται, οι γυναίκες αποφασίζουν να δράσουν πιο δυναμικά. Να χωρίσουν την αντροπαρέα.

Σπέρνουν δαιμόνια και το καταφέρνουν. Για λίγο όμως. Οι τρεις άντρες σκαρφίζονται την μέγιστη εκδίκηση κατά των γυναικών. Να πατήσουν και τις δέκα εντολές!





English Premier League: Everton FC vs Birmingham City live tv


UEFA Champions League: Tottenham Hotspur vs AC Milan live tv


UEFA Champions League
21:45 GMT(+2:00)
Tottenham Hotspur vs AC Milan

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/4111/live-tottenham-hotspur-vs-ac-milan

http://atdhe.me/tv/4113/live-tottenham-hotspur-vs-ac-milan-2

http://atdhe.me/tv/4115/live-tottenham-hotspur-vs-ac-milan-3

http://www.soccertvlive.net/watch/54144/1/watch-tottenham-hotspur-vs-ac-milan.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208210.html

http://www.vipstand.me/watch/23329/1/tottenham-hotspur-vs-ac-milan.html

http://www.watchlivefootball.tv/tottenham-hotspur-milan-live-uefa-champions-league-20110309.html

http://www.rai.tv/dl/RaiTV/diretta.html?cid=ContentSet-37f0f5d4-af33-48df-9281-2d46214c1b5d&channel=Diretta+Raiuno

http://www.itv.com/Sport/Football/

http://sport.stv.tv/uefa-champions-league/

http://www.madrid-v-barcelona.com/

http://www.vipcanals.net/ch1.html

http://www.stopstream.tv/ch1.html

http://www.azsportz.eu/

http://veetlesports.blogspot.com/2011/02/channel-2_15.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

΄΄Δυσλεξία – Μαθησιακές Δυσκολίες – Διάσπαση Προσοχής, Τεστ & Μέθοδος Παυλίδη΄΄




O κ. Γιώργος Θ. Παυλίδης, καθηγητής σήμερα των Μαθησιακών Δυσκολιών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας Προβλημάτων Μάθησης, διευθυντής 20 Ερευνητικών Προγραμμάτων στην Αγγλία, στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στις πρόσφατες ανακαλύψεις και στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη εφεύρεσή του - την πρωτοποριακή φωτο-ηλεκτρονική μέθοδο γνωστή ως ΄΄Τεστ Παυλίδη΄΄, που ανέπτυξε όταν ήταν καθηγητής σε γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού (Αγγλία, Αμερική).
Παρουσίασε επίσης, στοιχεία που έχουν σχέση με την επικρατούσα κατάσταση στη χώρα μας, για τις Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσλεξία και Διάσπαση Προσοχής, από την Πρόγνωση, Διάγνωση μέχρι και την επιτυχή Αντιμετώπισή τους.

Champions League: FC Schalke 04 vs Valencia CF live tv


UEFA Champions League
21:45 GMT(+2:00)
FC Schalke 04 vs Valencia CF

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/4117/live-schalke-04-vs-valencia

http://atdhe.me/tv/4119/live-schalke-04-vs-valencia-2

http://atdhe.me/tv/4121/live-schalke-04-vs-valencia-3

http://www.soccertvlive.net/watch/54145/1/watch-fc-schalke-04-vs-valencia-cf.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208211.html

http://www.vipstand.me/watch/23330/1/fc-schalke-04-vs-valencia-cf.html

http://www.watchlivefootball.tv/schalke-04-valencia-live-uefa-champions-league-20110309.html

http://www.ran.de/de/index.html

http://www.quiroz-solutions.com/

http://www.tvoo.eu/ch2.html

http://lethalstreams.net/channel2.html

http://www.stopstream.tv/ch2.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Το κάψιμο των κέδρων στην Καστανιά




Η τοπική κοινότητα Καστανιάς σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους Αγίας Παρασκευής και Αετός Καστανιάς αναβίωσαν για ακόμα μια φορά την Κυριακή το βράδυ, το έθιμο με το κάψιμο των κέδρων το οποίο λέγετε ότι συνδέεται με τις διονυσιακές τελετές.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου παραβρεθήκαμε σε μια πολύ ωραία παραδοσιακή γιορτή, την αναβίωση του εθίμου της Αποκριάς το κάψιμο των κέδρων.

Πίτες, γλυκά, λουκάνικα, τσίπουρο, κρασί και χορό γύρω από την μεγάλη φωτιά δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα η οποία έφερε πιο κοντά ανθρώπους από όλα τα χωριά και διαμερίσματα του νέου δήμου, αφού τρώγανε, πίνανε και χόρευαν όλοι μαζί οι συμπολίτες μας, από τον Κολινδρό, το Αιγίνιο, τη Μεθώνη, το Λιβάδι, το Κίτρος και όχι μόνο.Εκδηλώσεις αυτού του τύπου είναι σημαντικές και κατάλληλες για να νιώθουν οι δημότες πως ανήκουν πλέον όλοι στον ίδιο δήμο

Ημερίδα για τα φωτοβολταϊκά των αγροτών


Οι αγρότες που ξεκίνησαν την διαδικασία επένδυσης για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, τόσο στην διεκπεραίωση του φακέλου όσο και στην χρηματοδότηση της επένδυσης.

Η Αναπτυξιακή Περιβαλλοντική Πολιτιστική Ενημερωτική Εταιρία (Α.Π.Π.Ε.Ε.) Πιερίων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Στρατηγικής Ανάπτυξης Πιερίας (ΙΣΑΠ) οργανώνει το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2011 ενημερωτική ημερίδα με θέμα την διαδικασία χρηματοδότησης των αγροτικών επενδύσεων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9) και ώρα 19.00
Την ενημέρωση θα κάνει η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος και ομιλητής θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ATE leasing A.E. κ. Πέτρος Παραδείσης.

Διεθνείς Αγώνες Αλπικού Σκι, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου



Ο Χιονοδρομικός Όμιλος Κατερίνης (ΧΟΚ) και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (ΕΟΧ), σας προσκαλούν στους Διεθνείς Αγώνες Αλπικού Σκι, κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ, που διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 12,13/3/2011 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πίστα «ΚΛΕΙΩ» από τις 10.00΄ έως τις 14.00΄ περίπου. Το Σάββατο 12/3/2011 θα διεξαχθεί το αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης και την Κυριακή 13/3/2011 το αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης. Τις ημέρες και ώρες του αγώνα η πίστα «ΚΛΕΙΩ» θα παραμείνει κλειστή για τις ανάγκες του αγώνα. Οι επισκέπτες χιονοδρόμοι θα εξυπηρετούνται από τις πίστες των συρόμενων αναβατήρων «ΑΠΟΛΛΩΝ» και «ΕΡΜΗΣ».

Καλούνται όλοι οι φίλοι του σκι να παρακολουθήσουν τον πρώτο μεγάλο αγώνα στο βουνό μας.

A2 ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΥ:16η Αγωνιστική (Σάββατο 12/3/2011)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ A2 ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 16η Αγωνιστική (Σάββατο 12/3/2011)

Ν. Μουδανιά - Μεταμόρφωση
Φοίνικας Σύρου - Μίλων
ΣΠΑ Καρδίτσας - Νίκη Αιγινίου
Παναχαϊκή - Παμβοχαϊκός
Οδυσσέας Αμαρουσίου - Κόροιβος Αμαλιάδας
ΑΕΚ - Γαλαξίας



http://volleynews.gr/index.php

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ




Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ

Παρά τις προσπάθειες που συνεχίζει ο δήμος Δίου-Ολύμπου προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης των χιονιών, με στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Λιτοχώρου ως προς τις μετακινήσεις τους, υπάρχουν ακόμη προβλήματα εντός του οικισμού.
Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν αφενός μεν με τη γεωγραφική θέση του Λιτοχώρου, αφετέρου δε με το πώς έχει χτιστεί ο οικισμός (κάμποσοι δρόμοι είναι στενοί, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια σε κάποιο τμήμα του οικισμού κλπ, με αποτέλεσμα ορισμένα σταθμευμένα οχήματα να προκαλούν αυτό το διάστημα περαιτέρω δυσκολίες στη διέλευση άλλων οχημάτων αλλά και πεζών).
Συγκεκριμένα, τα προβλήματα αυτά σχετίζονται με το γεγονός ότι το Λιτόχωρο βρίσκεται σε μεγαλύτερο υψόμετρο από άλλες περιοχές ενώ τις τελευταίες ημέρες οι θερμοκρασίες, το βράδυ αλλά και την ημέρα, είναι χαμηλότερες άλλων οικισμών.
Και επειδή από την Τρίτη 8/3 άρχισαν, έστω και με αργούς ρυθμούς, να λιώνουν τα χιόνια, τα νερά από τις στέγες που πέφτουν στα σοκάκια του οικισμού, παγώνουν τις νυχτερινές ώρες, δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες έχουν φτάσει τους -5ο Κελσίου ή και πιο χαμηλά.
Στο μεταξύ ο δήμος Δίου-Ολύμπου αν και ρίχνει αλάτι σε επίκαιρα σημεία δρόμων του Λιτοχώρου καθώς και σε αυλές των εκεί σχολείων, τα προβλήματα με την αντιμετώπιση των χιονιών δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως, διότι, όπως προαναφέρθηκε, τα νερά παγώνουν και προκαλούν μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα προβλήματα σε οχήματα και πεζούς.
Γι αυτό, ο δήμος Δίου-Ολύμπου συνιστά σε άτομα κυρίως μεγάλης ηλικίας να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε κατοίκους και επισκέπτες, ιδιαίτερα δε σε μαθητές και μαθήτριες, κατά τη διέλευσή τους εντός του οικισμού, κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Εκτιμάται δε ότι τις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί πλήρως, επειδή, κατά τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα καλυτερέψει ακόμη περισσότερο ο καιρός.

Στράντζαλης στο Αιγίνιο!


ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Θανάσης Στράνταλης είναι ο νέος προπονητής της Νίκης Αιγινίου που αγωνίζεται στην Α2 ανδρών και έχει στόχο την παραμονή.
Αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Αντώνη Παπαδόπουλο, έκλεισε η συμφωνία με τον Στράντζαλη ο οποίος μετά τις γυναίκες του Ηρακλή έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ανδρική ομάδα της Νίκης.
«Ευχαριστούμε τον Αντώνη Παπαδόπουλο για την προσφορά του.
Παραμένουμε φίλοι.
Είχαμε καλή συνεργασία αλλά κρίναμε πως έπρεπε κάτι να αλλάξει στην ομάδα για να μπορέσει να ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή.
Με τον κύριο Στράντζαλη θα συζητήσουμε και για το στήσιμο της ομάδας τη νέα σεζόν»
,

είπε στο Volleynews ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Αυλίδης.



http://volleynews.gr/

Δίνει τη 2η ευκαιρία στις «αδύναμες» επιχειρήσεις


Ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των επιχειρήσεων το οποίο δίνει, όπως είπε, μία δεύτερη ευκαιρία στις επιχειρήσεις που για οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι με το νομοσχέδιο αυτό διασώζονται θέσεις εργασίας τόσο στην ίδια την επιχείρηση, όσο και σε άλλες επιχειρήσεις που συναλλάσσονται με αυτήν. Επίσης, δημιουργείται ένα δίχτυ προστασίας των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν κινδύνους εξαιτίας της κρίσης, και κανόνες διαφάνειας στις συμβάσεις του δημοσίου.


troktiko

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στην Κατερίνη

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μια ακόμη αξιόλογη πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για τη δημιουργία ενός δικτύου αποτελεσματικών υπηρεσιών φροντίδας και κοινωνικής υποστήριξης των δημοτών μας.


Μετά από πρόσκληση του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής, υπερσύγχρονη κινητή μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης από 21 έως 24 Μαρτίου 2011, δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες της Κατερίνης να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.
Είναι γεγονός πως ως η Προληπτική Ιατρική και Αγωγή Υγείας έχουν γίνει ο στρατηγικός στόχος των Δημοτικών Ιατρείων και όλες οι δράσεις κατευθύνονται πλέον στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών.
Ειδικά για τον καρκίνο του μαστού, θα πρέπει να τονιστεί πως στη χώρα μας το ποσοστό των γυναικών στις οποίες ο καρκίνος ανιχνεύθηκε σε πρώιμο στάδιο στο πλαίσιο κάποιου προληπτικού ελέγχου είναι σημαντικά μικρότερο από τα αντίστοιχα άλλων ανεπτυγμένων χωρών. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους που καθιστούν την ισότιμη πρόσβαση όλων των γυναικών σε μαστογραφικό κέντρα μία δύσκολη υπόθεση.
Πρέπει να τονιστεί πως ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο στην Ελλάδα υπολογίζεται σε 4.500.
Για να βοηθηθούν οι γυναίκες στην ελληνική ύπαιθρο που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μετά από μία γενναία χορηγία και συνεχή υποστήριξη της εταιρείας καλλυντικών AVON κατασκεύασε και εξόπλισε με σύγχρονα μηχανήματα μία κινητή μονάδα μαστογράφου. Η μονάδα αυτή περιοδεύει σε διάφορες περιοχές της χώρας μας και προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.
Αξιοποιώντας αυτή την ευκαιρία, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τις γυναίκες της Κατερίνης από 21 έως 24 Μαρτίου 2011 για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.
Οι προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο είναι:
Εξετάζονται γυναίκες ηλικίας από 40 έως 70 ετών.
Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
Επίσης δεν προσφέρεται ο μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη (Δημόσιο,ΔΕΚΟ) για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικό.
Για τους λόγους αυτούς, κρίνεται απαραίτητη η προσκόμιση του εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας και του βιβλιαρίου ασθενείας την ημέρα της εξέτασης. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενες δημότισσες μπορούν να καλούν στο: 23513-50518, ή να επισκέπτονται το γραφείο του Οργανισμού ,στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.


ΟΓΑ: Τελευταία ειδοποίηση για την απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι ένας μικρός αριθμός συνταξιούχων του ΟΓΑ, που δεν έχουν απογραφεί και ενταχθεί στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων του ΟΓΑ με πίστωση λογαριασμού πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν και να καταθέσουν το «Απογραφικό Δελτίο» που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ, σε Κατάστημα Τράπεζας ή στα ΕΛ.ΤΑ. που επιθυμούν να καταβάλλεται η σύνταξή τους διότι η παράταση που έχει δοθεί από τον ΟΓΑ λήγει την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: «Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι, η καταβολή των συντάξεων μηνός Απριλίου 2011 στους συνταξιούχους του ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί μόνο με πίστωση του λογαριασμού τους. Για την απογραφή απαιτούνται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.
Σε κάθε περίπτωση ο Οργανισμός ενημερώνει τους συνταξιούχους του ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση πέραν της ανωτέρω καταληκτικής ημερομηνίας, για την ένταξή τους στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων του ΟΓΑ».



http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=63188

Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων οι δηλώσεις ΟΣΔΕ


Ειδικά έντυπα δηλώσεων ΟΣΔΕ σαν κι αυτά των φορολογικών δηλώσεων παραλαμβάνουν τις επόμενες μέρες μέσω των ΕΛΤΑ όλοι οι αγρότες που είναι ενταγμένοι στο καθεστώς των κοινοτικών ενισχύσεων και συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο στη διαδικασία της υποβολής δηλώσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Agrenda, ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, ολόκληρο το επιτελείο της πλατείας Βάθη και ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν εργασθεί σκληρά το τελευταίο διάστημα για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις απλοποίησης του καθεστώτος των δηλώσεων ΟΣΔΕ και να απαλλαγούν οι αγρότες και η Πολιτεία από το «χαράτσι», με το οποίο επιβάρυναν τη σχετική διαδικασία οι Ενώσεις και η ΠΑΣΕΓΕΣ. Το σχέδιο είναι απλό! Οι δηλώσεις θα μπορούν να υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή από τους ίδιους τους αγρότες, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα με τις φορολογικές δηλώσεις.

Για τον σκοπό αυτό, εκτός της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων, τουλάχιστον για όσους δεν παρουσιάζουν ουσιαστικές μεταβολές στα δηλωθέντα, που ήδη είναι στη διάθεση των αγροτών, τις επόμενες εβδομάδες οι αγρότες θα παραλάβουν και ειδικό έντυπο για την υποβολή της σχετικής δήλωσης σε έντυπη μορφή.

Αυτές τις μέρες η ομάδα υποστήριξης του ΟΠΕΚΕΠΕ εργάζεται συστηματικά για τη διαμόρφωση ενός όσο το δυνατόν απλούστερου εντύπου, το οποίο θα αποσταλεί μέσω των ΕΛΤΑ σε όλους τους υπόχρεους υποβολής δήλωσης ΟΣΔΕ. Σημειωτέον ότι η σχετική συμφωνία με τα ΕΛΤΑ βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και σε λίγο καιρό οι παραγωγοί θα παραλαμβάνουν τα έντυπά τους.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της αποστολής των δηλώσεων, σε συνδυασμό με την κατάλληλη προετοιμασία των υπηρεσιών του ΟΠΕΚΕΠΕ, σημαίνει ουσιαστικά ότι το έργο των δηλώσεων θα είναι πλέον θέμα του υπόχρεου αγρότη και του Οργανισμού. Επομένως, δεν θα είναι απαραίτητη η παροχή υπηρεσιών αυτής της μορφής από το γνωστό δίκτυο των Ενώσεων.

Βεβαίως, κανείς δεν απαγορεύει στις Ενώσεις να παρέχουν τη σχετική βοήθεια στους ελάχιστους πλέον αγρότες, οι οποίοι θα αδυνατούν μόνοι τους να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο, όπως αυτή τη «μίνι υπηρεσία» θα μπορεί να προσφέρει στο εξής και οποιοσδήποτε άλλος (φοροτέχνης, γεωπόνος κ.α.) με μηδενική ή ελάχιστη αμοιβή, η οποία δεν μπορεί να συγκρίνεται με τα 75 και 120 εκατ. ευρώ που εισέπρατταν για χρόνια ΠΑΣΕΓΕΣ και Ενώσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον χειρισμό του συγκεκριμένου θέματος, από πλευράς υπουργείου, ασχολήθηκε προσωπικά και επί μακρόν τον τελευταίο καιρό ο ίδιος ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος πήρε στους ώμους του και την πολιτική ευθύνη για το ξεκαθάρισμα της κατάστασης με τις Ενώσεις. Σημειωτέον ότι αντίθετα με τα όσα λέγοντα ή έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό, τυπικά, το αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την πλευρά της ΠΑΣΕΓΕΣ και των Ενώσεων για το έργο του ΟΣΔΕ είναι στη διάθεση των υπηρεσιών του υπουργείου, κι αυτό γιατί ο γενικός διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ δεν είχε την εξουσιοδότηση να αποσύρει το σχετικό αίτημα. Αυτό σημαίνει πως αν το έργο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κατοχυρωθεί στον μοναδικό υποψήφιο, δηλαδή στο δίκτυο της ΠΑΣΕΓΕΣ και δεν υλοποιηθεί, τότε καταπίπτει η εγγυητική επιστολή ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που έχει κατατεθεί, κάτι με το οποίο κανείς δεν θα ήταν ευτυχής!


http://www.agronews.gr/content/view/65059/39/lang,el/

Παραμένει 11% η επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες

Δεν υφίσταται επί του παρόντος ενδεχόμενο μείωσης του ποσοστού επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, που διατηρείται στο 11%, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελά, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος δικαιούνται επιστροφής ΦΠΑ, που επιβάρυνε τις αγορές αγαθών ή λήψεις υπηρεσιών που πραγματοποίησαν κατά την άσκηση της εκμετάλλευσης τους.

Το σχετικό έγγραφο του κ. Κουσελά που απαντά σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη αναφέρει ότι η επιστροφή αυτή ενεργείται από το Δημόσιο με καταβολή στον αγρότη ποσού, το οποίο προκύπτει με την εφαρμογή κατ’ αποκοπή συντελεστών στην αξία των παραδιδόμενων αγροτικών προϊόντων και των παρεχόμενων αγροτικών υπηρεσιών προς άλλους υποκείμενους στο φόρο, εκτός των αγροτών του ειδικού καθεστώτος.

Για τις πωλήσεις αγροτικών προϊόντων και παροχές αγροτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από 1.1.2009, ο κατ’ αποκοπή συντελεστής έχει οριστεί στο ύψος του 11%.

Όπως όμως σημειώνει ο υφυπουργός Οικονομικών, «τα ποσοστά επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες καθορίζονται με βάση τα μακροοικονομικά δεδομένα των τριών τελευταίων ετών, τα οποία αναφέρονται μόνο στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος. Τα ποσοστά κοινοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτού τεθούν σε εφαρμογή. Με βάση τα υφιστάμενα μακροοικονομικά στοιχεία, δεν υφίσταται επί του παρόντος ενδεχόμενο μείωσης του κατ’ αποκοπή συντελεστή 11%».

Το έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε μετά από ερώτημα του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη, αν υφίσταται προοπτική μείωσης του ισχύοντος ποσοστού επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες.

Ο βουλευτής επικαλέστηκε «πληροφόρηση» από της Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, «οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης», σύμφωνα με τις οποίες η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει στείλει έγγραφο που ενημερώνει ότι «το ποσοστό επιστροφής ΦΠΑ ενδέχεται να διαφοροποιηθεί» και ταυτοχρόνως συνιστά να μην υποβληθεί στις Δ.Ο.Υ. από τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών το αναλογούν σε κάθε δικαιούχο παραγωγό ποσό επιστροφής ΦΠΑ.

Ο κ. Ροντούλης στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, επικαλέστηκε και δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνάντηση που είχε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη με το Συντονιστικό Όργανο των αγροτών Θεσσαλίας - Μακεδονίας φέρεται να είπε «κρατάμε το ισχύον ποσοστό επιστροφής ΦΠΑ στο 11%, με νύχια και με δόντια από την τρόικα».

Ο βουλευτής είχε επίσης ζητήσει να ενημερωθεί αν σε κάποιο εκ των αναθεωρημένων μνημονίων υπάρχει πρόνοια μείωσης του ποσοστού επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες ή αν η σχετική συζήτηση εντάσσεται στις γνωστές πιέσεις των Τροϊκανών.



http://www.agronews.gr/content/view/65068/200/lang,el/

Βρέθηκε λύση - Λήγει η απεργία των μεταναστών


Οι μετανάστες θεωρούν μεγάλη νίκη για τον αγώνα τους τις εξελίξεις μετά τη συνάντησή τους με τους αρμόδιους υπουργούς στο κτήριο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Οι μετανάστες αποφάσισαν να λήξουν την απεργία πείνας, ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Όπως είπαν, μεταξύ των αποφάσεων ήταν να ορισθεί καθεστώς ανοχής για τους ίδιους, ενώ θα τους παρέχονται ταξιδιωτικά έγγραφα, για να ταξιδεύουν προς τις χώρες τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις τους, μειώνονται τα χρόνια νομιμοποίησής τους από δώδεκα σε οκτώ, καθώς και ο αριθμός των απαιτούμενων ενσήμων.

Έτσι, μετά τη λήξη της απεργία πείνας, σύντομα αναμένεται να δοθούν σούπες και άλλα τρόφιμα στους μετανάστες, που για 44 ολόκληρες ημέρες αρνούνταν να φάνε, ζητώντας να βρεθούν άμεσες και ουσιώδεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο Αμπντούλ Χατζί, εκπρόσωπος των απεργών πείνας και του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης δήλλωσε ότι θα μείνουν στο κτίριο Υπατία έως ότου επανέλθουν όλοι οι ομοεθνείς τους από τα νοσοκομεία.

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύη ο Πέτρος Γιώτης δήλωσε ότι «η απόφαση της κυβέρνησης ικανοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων των 300 μεταναστών απεργών πείνας και αποδεικνύει ότι χαμένος αγώνας είναι αυτός, που δεν δίνεται. Αποδεικνύει ακόμα ότι η κυβέρνηση του μνημονίου δεν είναι ανίκητη και ότι ο αγώνας των 300 ανοίγει ένα νέο δρόμο ελπίδας. Γι αυτή τη νίκη πρέπει να είναι περήφανη και η ελληνική εργατική τάξη».


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=272298&cid=4

«Απόπειρα δωροδοκίας από τον Βαγγέλη»



Οπως είχε προαναγγείλει στον Sentra, ο Αλέξης Κούγιας «έδωσε» ονόματα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή το σκάνδαλο με τις κασέτες.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως σε μια από τις κασέτες ο Αχιλλέας Μπέος επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Δαλούκα για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού, ενώ ανέφερε και πρόταση 200.000 ευρώ τα οποία θα δίνονταν από τον Δαλούκα στον Ιταλό διαιτητή του αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, αποκαλύπτοντας ότι μόλις πήρε τις δύο κασέτες (cd είναι, όπως διευκρίνισε) στα χέρια του, πήγε και συνάντησε τον Νίκο Πατέρα και μετά τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

«Από τις κασέτες προκύπτει ότι ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τουλάχιστον απόπειρα δωροδοκίας του διαιτητή Δαλούκα πριν από τον αγώνα Αρης - Παναθηναϊκός», τόνισε ο Κούγιας, ενώ για την περίπτωση του Ιταλού διαιτητή υποστήριξε ότι από τις κασέτες προκύπτει ότι ο Μπέος πριν από τον αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακός, προσπάθησε, ευρισκόμενος στην Ιταλία, με ανθρώπους που αυτός γνωρίζει, να πλησιάσει τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Και πρόσθεσε ο κ. Κούγιας αναφορικά με το παιχνίδι στο Ισραήλ: «Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον συγκεκριμένο διαιτητή Δαλούκα τον συνάντησε ο κ. Μαρινάκης, του προσέφερε 200.000 ευρώ, δεν τα πήρε ο Δαλούκας, αλλά έδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα πλησιάσει τον Ιταλό διαιτητή».

Μάλιστα, προσέθεσε ότι μετά το παιχνίδι στο Ισραήλ ο «Βαγγέλης» ήταν ενοχλημένος, ότι πήρε τηλέφωνο τον Μπέο και του εξέφρασε τη δυσφορία του για τα σφυρίγματα του Ιταλού διαιτητή. Και διάβασε διαλόγους που ακολούθησαν.

Ο Κούγιας, συμπερασματικά, μίλησε για «κύκλωμα `προστασίας' που υπάρχει εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που `πουλάει προστασία' σε όποιον το χρησιμοποιεί και μετά τον παγιδεύουν, τον βάζουν στη δική τους λογική και τον εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει κατά την άποψή μου ο κ. Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχει πάθει ο κ. Πιλάβιος».

Ο Κούγιας υποστήριξε ότι «στις κασέτες ακούγεται η φωνή του Αχιλλέα Μπέου και αυτό δεν αμφισβητείται και ότι από όσα λέει προκύπτει ότι ο Αχιλλέας Μπέος και οι άγνωστοι συνεργοί του μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν στη Superleague».

Οσο για το πώς έφτασαν οι κασέτες στα χέρια του, τόνισε ότι θεωρεί ότι ήταν «τύχη» για τον ίδιο να του ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε στα χέρια του τις κασέτες. Ο Κούγιας λέει ότι μόλις του έστειλαν τις κασέτες, αμέσως το μυαλό του πήγε στον Νίκο τον Πατέρα, ότι αυτός τον επέλεξε για να του τις στείλει. «Αμέσως πήγα στο γραφείο του Νίκου Πατέρα και του είπα `πιστεύω ότι εσύ μου τις έστειλες'.

Μου έδειξε μια ειλικρινή έκπληξη και τελικά ακούσαμε μαζί τις κασέτες. Περίμενα να κάνει συνέντευξη Τύπου, ως πρώην πρόεδρος, αλλά μετά δεν έκανε τίποτα και η συμπεριφορά του με απογοήτευσε. Μετά, πήγα στον Σοφοκλή Πιλάβιο, χωρίς να του πω ότι πριν είχα πάει στον Πατέρα. Και εκεί, όμως, δεν έγινε τίποτα».

Ο Κούγιας τόνισε ότι οι κασέτες μπορούν να χρησιμοποιηθεί νομικά μόνο αν κάποιος, πχ ο Μπέος, τον μηνύσει και τότε αυτός μπορεί να την προσκομίσει ως αποδεικτικό στοιχείο. Αλλιώς, «μπορεί να αξιοποιηθούν τα έγγραφα της απομαγνητοφώνησης». Μάλιστα έκανε έκκληση στον πρόεδρο της Κυβέρνησης να ασχοληθεί με το θέμα.

Ιδού τα απομαγνητοφωνημένα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Κούγιας

To πρώτο CD (με θέμα Ισραήλ - Μπέος):

Μπέος: «Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησε με αυτόν κι ότι είχαν συμφωνήσει αυτά. Όχι, του είπα ότι αυτά τα πράγματα κακώς τα έκανες πίσω από την πλάτη μου και έχεις βγει εκτεθειμένος'. Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα μου. Με παίρνει τηλέφωνο πριν το περιστατικό. Άκουσέ με να δεις πώς έχει, του λέω. `Είμαι στην Ιταλία. Έχω δυο-τρεις ανθρώπους εδώ πέρα, μήπως βρούμε άκρη'. Τον παίρνω τηλέφωνο την Παρασκευή και του λέω `Δεν υπάρχει τίποτα. Είναι ένας νέος διαιτητής, ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα, δεν πλησιάζεται. Αυτό μου είπαν οι άνθρωποι οι δικοί μου'.

Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω δεν υπάρχει τίποτα από εδώ. Άρα ψάξου. Του λέω `Βαγγέλη, οι άνθρωποι που έβαλα γι' αυτά, μου είπαν αυτό κι αυτό. Ξέχασέ το, ψάξου μόνος σου'. Την Τετάρτη το βράδυ που παίζει, Πέμπτη πότε έπαιζε με τους Ισραηλινούς με παίρνει τηλέφωνο τρελαμένος μόλις τελείωσε το παιχνίδι και μου λέει `Έχω τρελαθεί' κι αυτά. `Και φταις κι εσύ'. Εγώ του λέω 'Πού φταίω εγώ;'.

Μου λέει 'θα σου πω, έχω και την επαύριο'. Με φωνάζει, πάω κάτω και μου λέει 'αυτό με τον Δαλούκα'. Τρελάθηκα. Του λέω `Βαγγέλη, από πού κι ως πού έχω εγώ καμία συμμετοχή. Με πήρες να με ενημερώσεις; Εγώ στην Ιταλία σε πήρα. Του λέω `Σκέφτεσαι να μην σε έπαιρνα; Θα νόμιζες ότι πάμε να τα κάνουμε πλακάκια'. Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω `Θέλω να σε δω. Τι μ… κια έχεις κάνει; Τον Δαλούκα'. Πάω στο Βόλο, Τον φωνάζω. Του λέω 'μαζί τελειώσαμε γιατί είσαι μ... νο'. Δεν πήρε τα λεφτά, αλλά υπήρχε λόγος τιμής. Και το ένα και το άλλο. Ό,τι μου είπε ο Βαγγέλης, μου είπε κι αυτός. Και του λέω `Τελειώσαμε μαζί, δεν θέλω ούτε καλημέρα. Σε έσωσα'. Εγώ για να το ξέρεις θα τον είχα προστατέψει λόγω της εμπειρίας που έχω και ξέρω πώς χειρίζονται τα πράγματα. Κατάλαβες; Και να στο πω και αλλιώς, εγώ ξέρεις τι θα έλεγα στο Βαγγέλη σε αυτή την περίπτωση; Δώστου τα 200 χιλιάρικα. Αν μου το έλεγε εμένα ο Δαλούκας αυτό, γιατί έτσι ξεκίνησε, δώστου τα 200 χιλιάρικα και θα 'μαι μαζί σου».

Το δεύτερο CD (με θέμα Αρης - ΠΑΟ/Μπέος):

Μπέος: «Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Εδρα. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ.

Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν πάνε όλα καλά. Πάω στο Βόλο, πρόσεξε, μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό, δεν το απαντάει. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.

Εχε υπόψη σου ότι είσαι μουν...ο! Άρα δηλαδή είσαι διπρόσωπος. Αυτά του είπα στο τηλέφωνο. Και όχι μόνο. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα μπεις εκεί να βοηθήσεις; Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα ότι πρόσεχε θα βγει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά. Αυτό ήταν».


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=116070685


Ποιον Κολινδρινό θέλουν να...

Ποιον Κολινδρινό ομοϊδεάτη τους θέλουν να εξοστρακίσουν οι ΠΑΟΚτζήδες του Κολινδρού???
Ο οποίος όμως
απειλεί ότι θα πάρει τη κρανιά.... κι όποιον πάρει ο Χάρος.

Βοηθάω λίγο...
Είναι λάτρης μόνο του Παυλάρα(Πάμπλο)...

Σαρωτικές και αντιεκπαιδευτικές οι αλλαγές


«Όχι» στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις λέει η Αυτοδιοίκηση. Βολές Ψωμιάδη κατά Υπουργείου Παιδείας.

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο καταργήσεων σχολικών μονάδων οι δήμοι της Πιερίας.
«Δεν θα επιτρέψουμε να πειράξουν αδίκως τα παιδιά μας μετακινώντας και στοιβάζοντάς τα σε σχολεία-στρατώνες που επέλεξε σε ελάχιστο χρόνο, μια ομάδα αρμοδίων σε κάποια γραφεία του Υπουργείου Παιδείας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εκφράζοντας την αντίθεση τους στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων.

Δεν έπεισε προφανώς η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τους δημάρχους, για τις προθέσεις της όσον αφορά το σχέδιο συγχωνεύσεων-καταργήσεων σχολικών μονάδων. Μπορεί οι δήμαρχοι να ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν μερικές μέρες για το σχέδιο, εν τούτοις δεν πείστηκαν για τις καλές προθέσεις του Υπουργείου, υποστηρίζοντας ότι οι όποιες αποφάσεις έχουν στόχο μόνο τη μείωση των δαπανών και όχι το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα, είχε θέσει ως προτεραιότητα στην οποιαδήποτε συζήτηση για συγχωνεύσεις ή καταργήσεις και ο δήμαρχος Κατερίνης. «Θα συμφωνούσαμε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μόνο αν τα κριτήρια ήταν καθαρά παιδαγωγικά», είχε πει ο κ. Χιονίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, εκφράζοντας εξαρχής τη διαφωνία του σε ενδεχόμενες συγχωνεύσεις νηπιαγωγείων και δημοτικών της περιφέρειας και αμφισβητώντας ακόμη και το αποτέλεσμα μιας τέτοιας απόφασης ως προς το οικονομικό σκέλος.
Να μη γίνει καμία συνένωση αλλά ούτε και συγχώνευση στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, διότι ο αριθμός μαθητών που φοιτούν σ’ αυτές είναι ικανοποιητικός και οι κτιριακές υποδομές-εγκαταστάσεις πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας τους, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας-Κολινδρού. Απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε ήδη στο Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καθώς και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.
Όσον αφορά το Δήμο Δίου-Ολύμπου, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Γιώργου Παπαθανασίου, δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης σχολείων στην περιοχή. Παρόλα αυτά, ο δήμαρχος, σημείωσε ότι αν το υπουργείο αποφασίσει να κάνει συγχωνεύσεις τότε «αν γίνουν, θα αφορούν κάποια σχολεία με λίγους μαθητές και εντός οικισμών».

Αντίθετος στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων και ο Π. Ψωμιάδης

Εν τω μεταξύ, κατηγορηματικά αντίθετος σε συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολικών μονάδων, εμφανίζεται και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος με δήλωσή του κατηγορεί την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ότι προχωρά με αυταρχικό τρόπο στην κατάργηση και συγχώνευση εκατοντάδων σχολείων.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποστηρίζει ότι η κ. Διαμαντοπούλου, υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας προτίθεται να πραγματοποιήσει σαρωτικές, αντιεκπαιδευτικές αλλαγές κάνοντας χρήση «αιφνιδιαστικών και αντιπαιδαγωγικών μεθόδων» για τις «συνενώσεις» τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις, «μήπως και οι λέξεις καλύψουν τον βίαιο χαρακτήρα των αλλαγών αυτών», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά
Παρά τις βαρυσήμαντες διαβεβαιώσεις της Υπουργού Παιδείας, αναφέρει ο Περιφερειάρχης, στην πρόσφατη ομιλία της προς τους Δημάρχους της χώρας ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στο μνημόνιο σε οτιδήποτε που να αφορά στις συνενώσεις σχολείων (…) γιατί δεν είναι οικονομικό θέμα, ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται πως το βασικό κριτήριο για την «πραξικοπηματική και απροσδόκητη» σε έκταση, εφαρμογή των καταργήσεων την παρούσα χρονική στιγμή, είναι η εξοικονόμηση πόρων.
«Εμείς όλοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αν και αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, δε σκοπεύουμε να γίνουμε συνένοχοι στην πολιτική της κυβέρνησης που στοχεύει να εξοικονομήσει χρήματα σε βάρος των παιδιών μας και να οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια το ελληνικό σχολείο στην πλήρη αποδυνάμωσή του, ενώ ταυτόχρονα θα παρασύρει την ελληνική ύπαιθρο σε πλήρη εγκατάλειψη, ερημοποίηση και απαξίωση», τονίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ξεκαθαρίζοντας ότι «στη δική μας Περιφέρεια, που εκτείνεται από τον Αρχάγγελλο της Πέλλας, την Άνω Βροντού των Σερρών, τις Μουριές του Κιλκίς, το Παλιούρι της Χαλκιδικής, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τα ιδιαίτερα και ποικιλόμορφα χαρακτηριστικά στο ανάγλυφό της, φοιτά το 1/6 του μαθητικού δυναμικού της χώρας (116.755 μαθητές) και επιτελούν το λειτούργημά τους περίπου 32.000 εκπαιδευτικοί σε 2.540 σχολεία (933 Νηπιαγωγεία, 1024 Δημοτικά, 308 Γυμνάσια, 195 ΓΕ.Λ., 61 ΕΠΑ.Λ., 19 ΕΠΑ.Σ.) που βρίσκονται διάσπαρτα σε ορεινές, ημιορεινές, πεδινές, παράλιες, αστικές, ημιαστικές και επαρχιακές περιοχές, είμαστε αντίθετοι στην ισοπεδωτική πολιτική της κυβέρνησης που προτίθεται αιφνιδιαστικά να εφαρμόσει το σαρωτικό σχέδιο της κατάργησης-συγχώνευσης εκατοντάδων σχολείων της πατρίδας μας.»
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κάλεσε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αναθεωρήσει τα σχέδιά της για τη σχολική χρονιά 2011-2012 και να δοθεί παράταση ενός έτους, ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς μέσα από ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο να αποφασίσουν το καλύτερο για τους μαθητές.
Ο κ. Ψωμιάδης, προτείνει επίσης, να εφαρμοσθεί πιλοτικά για το σχολικό έτος 2011-2012 το σχέδιο των συγχωνεύσεων σε μια περιοχή ή σε μια Περιφέρεια, ώστε με τη μελέτη των αποτελεσμάτων να διαφανούν τυχόν ατέλειες στην πράξη.
«Τη στιγμή αυτή η κρίση στην αγορά και στην κοινωνία έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και ανοχής, ενώ ο Έλληνας πολίτης προσπαθεί να επιβιώσει. Δεν θα επιτρέψουμε να πειράξουν αδίκως τα παιδιά μας μετακινώντας και στοιβάζοντάς τα σε σχολεία-στρατώνες που επέλεξε σε ελάχιστο χρόνο, μια ομάδα αρμοδίων σε κάποια γραφεία του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων. Όλοι εμείς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα αγωνιστούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε και θα υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματα των παιδιών, των γονιών, των εκπαιδευτικών και της κοινωνίας όχι μόνο της Περιφέρειάς μας αλλά και ολόκληρης της πατρίδας μας», καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης.


http://www.eptanews.gr

«Φως» χρηματοδότησης των έργων αναδασμού στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχε ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κατά την πρόσφατη παραμονή του στην Αθήνα, όπου βρέθηκε για ζητήματα του Δήμου και κυρίως τα απαραίτητα έργα, σχετικά με τον αναδασμό στο Αιγίνιο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα απαραίτητα έργα, τα σχετικά με τον αναδασμό στην περιοχή του Αιγινίου. Η συνάντηση φαίνεται ότι στέφθηκε με επιτυχία, αφού μόλίς λίγες μέρες μετά από αυτήν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Κανελόπουλος, με επιστολή του προς το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, ζητά να επιλεγούν ορισμένα έργα που αφορούν τον αναδασμό.
Ο κ. Κανελόπουλος, διευκρινίζει στην επιστολή του, ότι τα έργα που θα επιλεγούν δεν θα πρέπει να παρουσιάζουν καμιά εμπλοκή ως προς την εκτέλεσή τους (από τυχόν αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής), ενώ γίνεται σαφές επίσης, ότι ο προϋπολογισμός τους δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Η επιστολή του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης, συνοδεύεται και από ενημερωτικό σημείωμα της υπηρεσίας, από το οποίο προκύπτει η ανάγκη τμηματικής εκτέλεσης του έργου. Επισημαίνεται ότι πάγια θέση του Βαγγέλη Πολύζου, ήταν το έργο να εκτελεστεί τμηματικά.




http://www.eptanews.gr/

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΟΤΡΙΤΗΣ (ΤΣΟΥΚΑΝΙΑ)


Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΟΤΡΙΤΗΣ (ΤΣΟΥΚΑΝΙΑ) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ.
...ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ
ΜΟΝΟ ΜΕ 12 Ε ΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 7 Ε .
ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΛΑΧΕΙΩΝ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.2353/031-753 ΣΤΑΒΑΡΑΣ
1 ΔΩΡΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
2 ΔΩΡΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΣΤΑΒΑΡΑΣ)
3 ΔΩΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ (ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)
4 ΔΩΡΟ ΚΡΕΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 40 Ε (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΑΝΑΚΟΥΔΑΣ)
5 ΔΩΡΟ ΚΡΕΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 40 Ε (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
6 ΔΩΡΟ 5 ΚΙΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ (ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΛΑΤΣΑ)
7 ΔΩΡΟ 5 ΚΙΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ (ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΛΑΤΣΑ)
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



Πηγή: ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΟΤΡΙΤΗΣ (FACEBOOK)

Greece Basketball League:ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (PAOK vs Olympiacos) live tv


Greece Basketball League
18:00 GMT(+2:00)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (PAOK vs Olympiacos)

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/54118/1/watch-paok-bc-vs-olympiacos.html

http://www.soccertvlive.net/watch/54118/2/watch-paok-bc-vs-olympiacos.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/80/v-208196.html

http://www.vipstand.me/watch/23440/1/paok-bc-vs-olympiacos.html

http://www.stopstream.tv/ch1.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Κύπελλο Κύπρου: Αλκή-Εθνικός Άχνας live tv


Κύπελλο Κύπρου
18:00 GMT(+2:00)
Αλκή-Εθνικός Άχνας

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/54171/1/watch-alki-vs-ethnikos.html

http://www.vipstand.me/watch/23461/1/alki-vs-ethnikos.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208366.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/1.html

http://server-video.com/1.php

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/3.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece Super League: ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (PAOK v Ergotelis) live tv


Greece Super League
17:15 GMT(+2:00)
ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (PAOK v Ergotelis)

Live tv links:

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208347.html

http://www.watchlivefootball.tv/paok-ergotelis-live-greece-super-league-greece-20110309.html

http://ag4tv.info/

http://stepens.blogspot.com/2011/03/paok-vs-ergotelis.html

http://www.vipstand.me/watch/23460/1/paok-saloniki-vs-ergotelis-heraklion.html

http://www.livescorehunter.com/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=41398&tid=51252&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207
http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=jimey&c=ag4tv21&lang=en&eid=68601&lid=70561&ci=26&si=1


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Tzana-bet-is time .....

Χαιρετώ τους φίλους της στήλης! Καλά πήγαμε χθές αφού η επιλογή μας επαληθεύτηκε σχετικά εύκολα! Πάμε όμως στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς έχουμε αγώνες για την φάση των "16" του Champion's League, για το πρωταθλήμα Αγγλίας, αλλά και τον εξ' αναβολής αγώνα για την Superleague μεταξύ ΠΑΟΚ και Εργοτέλη! Πάμε λοιπόν στις σημερινές προτάσεις που είναι ο "1" στο ΠΑΟΚ - Εργοτέλης και το over στο Τότεναμ - Μίλαν!

24γράμματα:Καστελόριζο


Στείλτε ένα ΒΙΒΛΙΟ, ακόμα και απ΄ αυτά που έχετε ήδη διαβάσει, στο ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
Γράψτε στην πρώτη σελίδα την αφιέρωση σας ή το μήνυμα σας
και στείλτε το με ένα απλό γραμματόσημο (κόστος γραμματ. από 1,90 έως 2,12ευρώ)

στοιχεία παραλήπτη: Δημοτικό Σχολείο Καστελορίζου ΤΚ85111 (συμμετοχή στην εκστρατεία του http://www.24grammata.com/).


γράφει ο Γιώργος Δαμιανός

Το Καστελόριζο είναι μακριά, γιατί ποτέ δε μάθαμε που, ακριβώς, βρίσκεται (απέχει πέντε ώρες, ακτοπλοϊκώς, από τη Ρόδο).
Ήταν πάντα στο υποσυνείδητο του Έλληνα ως η δυσμενής μετάθεση, ή απειλή τιμωρίας για τον ατίθασο Δημόσιο Λειτουργό.
Και ξαφνικά... ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας.
Αλλά όχι ως ευλογημένος ελληνικός τόπος που περιμένει τα παιδιά του για να τα ταΐσει και να τα ποτίσει από τη γη του.
Τώρα οι απανταχού ρήτορες και ρητορίσκοι μιλάνε για “λεκάνες Μεσογείου”, για “κοιτάσματα”, για “γεωπολιτική αξία”, για “πλούτο”, για “αρπαχτές” και για “κονόμα”
Τώρα κινδυνεύει, πραγματικά, το Καστελόριζο!!!
Αυτό φοβηθήκαμε και για αυτό στα http://www.24grammata.com/, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε, πριν από οποιαδήποτε ρητορεία, την ιστορία και τον πολιτισμό του πανέμορφου νησιού σε ένα μοναδικό αφιέρωμα 40 άρθρων σε 4 γλώσσες.
Συγκεντρώσαμε, για πρώτη φορά, τον πολιτισμό αυτού του νησιού στις 4 πρώτες σελίδες του http://www.24grammata.com/.
Στο τέλος, όλο το υλικό του αφιερώματος θα κυκλοφορήσει με τη μορφή free e-book.

Διαβάστε ορισμένα από τα 40 άρθρα του αφιερώματος και μετά, αν το επιθυμείτε, δηλώστε το παρόν στην παρακάτω εκστρατεία του http://www.24grammata.com/:

Από τη βιβλιοθήκη σας στο Καστελόριζο
Στείλτε ένα ΒΙΒΛΙΟ, ακόμα και απ΄ αυτά που έχετε ήδη διαβάσει, στο ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
Μαθαίνω για το Καστελόριζο.
Δηλώνω παρών.

Ας γίνει το βιβλίο, που κιτρινίζει στη βιβλιοθήκη σας, η αόρατη κλωστή που θα σας δέσει για πάντα με το ωραιότερο νησί του Αιγαίου.

Ενεργοποιήστε την ευαισθησία των παιδιών σας.

Δώστε το πρότυπο ως γονείς και ως εκπαιδευτικοί.

Προωθήστε παντού αυτή την πρωτοβουλία σε συλλόγους, φίλους, επαφές μέσω mails
Στείλτε κάθε είδους βιβλίο (Παιδικό, Εκπαιδευτικό, Λογοτεχνικό, Ιστορικό, Επιστήμης).
Τα βιβλία δεν απευθύνονται μόνο στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά σε όλους τους κατοίκους του νησιού (δεν είναι και πολλοί άλλωστε).
Τα http://www.24grammata.com/ ενήργησαν με την έγκριση του Δημάρχου Καστελορίζου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγίστης.

ΥΓ: παραλίγο θα ξέχναγα την εβδομαδιαία ετυμολογική αναφορά.
Η λέξη Καστελόριζο, λοιπόν, παράγεται από την Ιταλική φράση Castello Rosso (: κόκκινο κάστρο) από τα κοκκινωπά βράχια που περιβάλλουν το περίφημο κάστρο του νησιού

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και της
Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου 2011, έχει ως εξής:

- Ανδρικό - Α΄ κατηγορία – Β΄ γύρος, 6η αγωνιστική. Σάββατο 12.3.2011, γυμναστήριο Μελίκης, ώρα 18,00 / ΓΑΣ Μελίκης - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ.
- Γυναικών - Α΄ κατηγορία - Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 13.3.2011, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Βεροίας και
- Παιδικό – Τελική φάση. Β΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 13.3.2011, γυμναστήριο Κιλκίς, ώρα 14,00 / ΠΑΣ Αετός - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

English Premier League: Everton FC vs Birmingham City live tv


English Premier League
22:00 GMT(+2:00)
Everton FC vs Birmingham City

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/54147/1/watch-everton-fc-vs-birmingham-city.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208212.html

http://www.vipstand.me/watch/23332/1/everton-fc-vs-birmingham-city.html

http://www.watchlivefootball.tv/everton-birmingham-city-live-england-premier-league-20110309.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

UEFA Champions League: Tottenham Hotspur vs AC Milan live tv


UEFA Champions League
21:45 GMT(+2:00)
Tottenham Hotspur vs AC Milan

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/54144/1/watch-tottenham-hotspur-vs-ac-milan.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208210.html

http://www.vipstand.me/watch/23329/1/tottenham-hotspur-vs-ac-milan.html

http://www.watchlivefootball.tv/tottenham-hotspur-milan-live-uefa-champions-league-20110309.html

http://www.rai.tv/dl/RaiTV/diretta.html?cid=ContentSet-37f0f5d4-af33-48df-9281-2d46214c1b5d&channel=Diretta+Raiuno

http://www.itv.com/Sport/Football/

http://sport.stv.tv/uefa-champions-league/

http://www.madrid-v-barcelona.com/

http://www.vipcanals.net/ch1.html

http://www.stopstream.tv/ch1.html

http://www.azsportz.eu/

http://veetlesports.blogspot.com/2011/02/channel-2_15.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

UEFA Champions League: FC Schalke 04 vs Valencia CF live tv


UEFA Champions League
21:45 GMT(+2:00)
FC Schalke 04 vs Valencia CF

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/54145/1/watch-fc-schalke-04-vs-valencia-cf.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208211.html

http://www.vipstand.me/watch/23330/1/fc-schalke-04-vs-valencia-cf.html

http://www.watchlivefootball.tv/schalke-04-valencia-live-uefa-champions-league-20110309.html

http://www.ran.de/de/index.html

http://www.quiroz-solutions.com/

http://www.tvoo.eu/ch2.html

http://lethalstreams.net/channel2.html

http://www.stopstream.tv/ch2.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece Super League: ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (PAOK v Ergotelis) live tv


Greece Super League
17:15 GMT(+2:00)
ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (PAOK v Ergotelis)

Live tv links:

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/82/v-208347.html

http://www.watchlivefootball.tv/paok-ergotelis-live-greece-super-league-greece-20110309.html

http://ag4tv.info/

http://stepens.blogspot.com/2011/03/paok-vs-ergotelis.html

http://www.vipstand.me/watch/23460/1/paok-saloniki-vs-ergotelis-heraklion.html

http://www.livescorehunter.com/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=41398&tid=51252&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207

http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=jimey&c=ag4tv21&lang=en&eid=68601&lid=70561&ci=26&si=1

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece Basketball League:ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (PAOK vs Olympiacos) live tv


Greece Basketball League
18:00 GMT(+2:00)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (PAOK vs Olympiacos)

Live tv links:
ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ 


http://www.ert.gr/webtv/index.php/web-tv-live/et3live.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...