Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Πρεμιέρα» με 3.000 κόσμο στην Τούμπα!


Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Η επίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (26/6) στην Τούμπα, παρουσία περίπου 3.000 φίλων της ομάδας. Χωρίς κανένα νέο πρόσωπο, χωρίς τους διεθνείς και με
τους (υπόλοιπους) παίκτες της πρώτης ομάδας να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Γιώργου Δώνη.

Ο Ελληνας προπονητής ήταν ουσιαστικά αυτός που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει κάποια μεταγραφική κίνηση. «Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά για να πετύχουμε. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την παρουσία του στην πρώτη προπόνηση, μάς περιμένει δύσκολη δουλειά για να πετύχουμε όσα θέλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Υπάρχουν σκέψεις για την οργάνωση και το αγωνιστικό πλάνο, περιμένουμε κάποιους νέους παίκτες, είμαστε συνέχεια στα τηλέφωνα και σε διαπραγματεύσεις».

Για τις απουσίες που υπάρχουν ανέφερε: «Είναι ένα ανοιχτό θέμα το ότι λείπουν οι τέσσερις διεθνείς, αυτό μας δημιουργεί ένα πρόβλημα για να δείξουμε ένα καλό σύνολο. Νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέους παίκτες μετά τις επαφές που κάνουμε».

Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση επεσήμανε: «Οταν δεν υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες δεν μπορείς να πάρεις πολλούς παίκτες. Εξω η κατάσταση παρουσιάζεται τελείως τραγική για την Ελλάδα. Οταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ σκέφτεσαι μόνο πως θα κερδίσεις. Οι παίκτες που έχουμε και ειδικά οι διεθνείς, έχουν υψηλές παραστάσεις και νομίζω πως θα προσαρμοστούν γρήγορα. Μας νοιάζει να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή».

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μαλεζάς και Σταφυλίδης (σ.σ. με την Νέων), ενώ έλειπε ο Τσουκαλάς που έχει άδεια. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Πόποβιτς, που προέρχεται από επέμβαση, ενώ στο διπλό που έγινε το πρώτο γκολ σημείωσε ο Αθανασιάδης.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξέφρασε με συνθήματα τη στήριξή του στους οπαδούς που έχουν προφυλακιστεί, ενώ καταφέρθηκε εναντίον της Αστυνομίας.

http://www.sentragoal.gr/