Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Οταν η Bild έκοψε την... πλακίτσα/ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΑ... ΜΑΥΡΑ!


 Και... ξαφνικά τα ειρωνικά σχόλια «κόπηκαν»… Όπως και οι θριαμβολογίες και η εξάρσεις… αλαζονείας! Η Ιταλία απέκλεισε την Γερμανία, την ώρα που ο «χρεοκοπημένος» Νότος
επικρατούσε… κατά κράτος της φράου Μέρκελ και οι γερμανικός Τύπος, απλώς… θρηνεί!

Η προκλητικότατη Bild αυτή την φορά δεν σκέφτηκε κάτι… ευφυέστατο για τίτλο, απλώς «έπαιξε» με τα τετριμένα: «Είμαστε εκτός. Το όνειρο τελείωσε. Γιόκι, που είναι τα… χρυσά σου χέρια», αναρωτήθηκε μετά τον αποκλεισμό από τους Ιταλούς. Παράλληλα, με… ερωτηματικό τίθεται το εάν ο τεχνικός των «πάντσερ» ευθύνεται για τον αποκλεισμό.

«Ο Χοακίμ Λεβ… έπαιξε τον εαυτό του», αναφέρει από την πλευρά της, στο κύριο άρθρο του το «Kicker», ενώ σε άλλο κομμάτι υπογραμμίζει τα ιταλικά δημοσιεύματα και την… καζούρα που κάνουν στην Γερμανία.

Τα… αστειάκια έκοψε και η Hamburger MorgenPost: «Πόσο πικρός ο αποκλεισμός από τον τελικό», αναφέρει και στο άρθρο της συμπληρώνει: «Αυτό ήταν… Η Ιταλία ήταν δυνατή», με μια χαρακτηριστική φωτογραφία του Μπαλοτέλι.

«Το όνειρο τελείωσε» γράφει, τέλος, στο κύριο άρθρο της σελίδας των σπορ το περιοδικό «Spiegel», το οποίο έτσι κι αλλιώς διατηρούσε χαμηλούς τόνους.

http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=27485&subid=2&pubid=129083396