Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πέθανε ο άντρας έπεσε από την Ακρόπολη!!!

Ένας Έλληνας, ηλικίας 42 ετών, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έπεσε το πρωί της Πέμπτης στο κενό, από το σημείο που βρίσκεται ο πέτρινος τοίχος στον αύλειο χώρο του Παρθενώνα, χωρίς να
έχει γίνει γνωστό, προς το παρόν, εάν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε από ύψος 18 μέτρων στο χώρο του αρχαίου θεάτρου του Διονύσου, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών.

Η αστυνομία απέκλεισε άμεσα το χώρο και η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και οκτώ άνδρες, που διέσωσαν τον άντρα, ο οποίος έφερε πολλαπλά κατάγματα και ήταν γεμάτος με αίματα στο κεφάλι. Ο 42χρονος Χ.Ρ. διασωληνώθηκε άμεσα, από αναισθησιολόγο που έσπευσε στο σημείο.

Από θαύμα ο άνδρας ήταν ζωντανός, όταν έφτασε εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε να έχει πάνω του κάποιο σημείωμα, που θα εξηγούσε ίσως τα αίτια του συμβάντος.




http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=207190



Πέθανε ο 42χρονος που έπεσε από την Ακρόπολη


Είχε πάνω του μονάχα ένα χαρτί με τα στοιχεία του. Το μόνο που μπόρεσε να πει στους άνδρες της ΕΜΑΚ που κατάφεραν να τον πλησιάσουν για να τον απεγκλωβίσουν απ' το σημείο όπου είχε καταλήξει πέφτοντας ήταν : "Πάρτε με από εδώ! Πονάω παντού"


 περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εννιά το πρωί, την ώρα που στον Ιερό Βράχο βρισκόταν εκατοντάδες τουρίστες.

Άγνωστο πως ο άνδρας που βρισκόταν κοντά στην άκρη του τείχους κοντά στον γερανό που βρίσκεται στο χώρο της Ακρόπολης βρέθηκε στο κενό.


Έντρομοι οι επισκέπτες ενημέρωσαν τους φύλακες και εκείνοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία, αλλά και την πυροσβεστική.

Ο άνδρας κατέληξε στα βράχια στη βάση των τειχών πλάι στο θέατρο του Διονύσου. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση απεγκλωβισμού του. Ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον ανασύρουν.

Διαπίστωσαν ότι είχε πολύ βαριά τραύματα στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα από την πτώση, ωστόσο διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον διατηρήσουν στη ζωή.

Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν ποια ήταν τα αίτια. Αν δηλαδή ο 42χρονος έπεσε με πρόθεση να αυτοκτονήσει ή εάν έκανε κάποια παράτολμη κίνηση κοντά στην άκρη των τειχών και χάνοντας την ισορροπία του καταλήγοντας στα βράχια.

Πάνω του δεν βρέθηκε παρά ένα χαρτί με τα στοιχεία του. 




http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=148480&catid=3