Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μια καινούργια μέρα έχει ανατείλει

Μας το έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ  ..... Ευχαριστούμε πολύ


ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Χαιρετίζουμε τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας που στις εκλογές της 17ης
Ιουνίου αντιστάθηκαν σε εκφοβισμούς και  ανέδειξαν δεύτερο κόμμα στο νομό τον ΣΥΡΙΖΑ, διπλασιάζοντας τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Δώσαμε μαζί έναν ωραίο αγώνα για να βάλουμε φρένο στην πορεία της χώρας μας και της Ευρώπης προς την καταστροφή, για να αποκαταστήσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη και να επανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας, που καταπατήθηκαν από τα μνημόνια και τις πολιτικές της υποτέλειας στον νεοφιλελευθερισμό.
Βρεθήκαμε απέναντι σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμών, ψυχολογικής τρομοκρατίας και διαστρέβλωσης των θέσεων και των προτάσεών μας και κι όχι μόνο αντέξαμε, παρά εξαναγκάσαμε και όλα τα κόμματα να παραδεχθούν αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε από την πρώτη στιγμή: ότι η πολιτική των μνημονίων είναι ένα μη βιώσιμο οικονομικό σχέδιο.
Κατακτήσαμε τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια κοινοβουλευτικά ισχυρή θέση, που θα αξιοποιήσουμε υπεύθυνα και μαχητικά, έτσι ώστε τίποτε να μη γίνεται ερήμην του λαού.
Στην Πιερία, ο παράλογος εκλογικός νόμος, παρότι δεύτερο κόμμα, δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσουμε και στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Αυτό ωστόσο, ούτε στο ελάχιστο δεν μπορεί να μειώσει την αποφασιστικότητά μας να είμαστε παρόντες στις εξελίξεις, όπως άλλωστε χρόνια τώρα κάναμε.
Συνεχίζουμε τους αγώνες, από πολύ καλύτερη θέση χάρη στη δική σας υποστήριξη. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αγώνες αυτοί θα είναι περισσότερο αποτελεσματικοί, προς όφελος όσων βρέθηκαν στο περιθώριο της κοινωνίας, είδαν το βιοτικό τους επίπεδο να καταβαραθρώνεται, την ποιότητα ζωής τους να χάνεται.
Μια καινούργια μέρα έχει ήδη ανατείλει. Με σημαία μας την αλληλεγγύη, ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα και στην αισιοδοξία.