Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Έγραψε ιστορία ο Πλατανιάς! Ανέβηκε στην Super League



Στις φλόγες τα Χανιά, καθώς από το βράδυ της Τετάρτης, ο Πλατανιάς, πανηγυρίζει την άνοδό του στην Super League! Επικράτησε με 3-0 της Καλλονής και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη
θέση στα πλέι οφ μια αγωνιστική πριν το φινάλε!


Ο ΚΟΡΙΟΣ
Αν και πλάτανος, είναι καμαρωτός σαν... κυπαρίσσι!
Η ομάδα των Χανίων μπήκε πιο δυνατά και στο 19' έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Ναζλίδης ανετράπη από τον Τραορέ, ο οποίος είδε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, που καταλόγισε το πέναλτι. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Καλλονής.

Δεν πέρασαν όμως παρά μόνο δύο λεπτά, με τον Δημήτρη να πετυχαίνει ότι δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ.

Ο Πλατανιάς συνέχισε να πιέζει και στο 32' είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη φορά μετά από το σουτ του Παληγεώργου.

Το 2ο γκολ των Κρητικών, ήρθε με το... καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο 48' ο Μήτσης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Μαρτσάκης στο 63', μόλις ένα λεπτό αφού πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Ντράμι.

Οι Κρητικοί σε συνδυασμό και με την επικράτηση της Παναχαϊκής, εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο, δίνοντας στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73' Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (73' Μανουσάκης), Δράμι (62' Μαρτσάκης), Ναζλίδης.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας (68' Βλαστέλλης), Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (75' Βαλιός), Ντος Σάντος (46' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαριμάς, Νενεκούδης (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87' Παληγεώργος - 19' Τραορέ, 90' Μανουσάκης

gazzetta.gr/