Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο Σάκης Παπαβασιλείου στον πάγκο του Αιγινιακού


Στον παλιό ποδοσφαιριστή των Πιερικού, Λάρισας, Πανιωνίου, Αγροτικού Αστέρα και Εθνικού Κατερίνης, Σάκη Παπαβασιλείου, δίνει το χρίσμα του προπονητή η ομάδα του Αιγινίου. Ο
Παπαβασιλείου, που έκανε πέρυσι στη Δ΄ Εθνική το προπονητικό του ντεμπούτο στον Εθνικό Κατερίνης, είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Πιερίας για το τοπικό πρωτάθλημα.

Μετά τις εξελίξεις όμως με την Ακαδημία Πλαταμώνα, ο Αιγινιακός «κέρδισε» δυο κατηγορίες, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να παραμένει στην άκρη του πάγκου και να έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο νεαρός τεχνικός αρέσκεται στο να εμπιστεύεται και να αναδεικνύει ταλαντούχους παίκτες μικρής ηλικίας, ενώ μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να ανακοινωθούν και τα ονόματα των συνεργατών του στο προπονητικό τιμ, σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Η προετοιμασία των νεοφώτιστων θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου και ήδη ξεκινά σιγά-σιγά ο σχεδιασμός για το νέο ρόστερ. Το δεδομένο είναι ότι ο Αιγινιακός θα προσπαθήσει να διατηρήσει στη δύναμή του αρκετούς από τους περσινούς παίκτες πρώτης γραμμής και θα ενισχυθεί σε θέσεις-κλειδιά, ώστε να έχει καλή πορεία και να μην μπει σε… περιπέτειες.

pieriasport.blogspot.gr/