Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Καλοκαιρινές αποδράσεις

Μας το έστειλε το Visit Greece..... Ευχαριστούμε πολύ


Ο μήνας Ιούλιος αποτελεί για τους περισσότερους Έλληνες την πολυπόθητη αφετηρία για καλοκαιρινές διακοπές. Ο λαμπερός ήλιος και οι καταγάλανες θάλασσες – αυτές οι ξελογιάστρες
σειρήνες του καλοκαιριού – μας ξεσηκώνουν για ολιγοήμερες αποδράσεις,  για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Αυτή την εποχή του χρόνου τα νησιά έχουν σίγουρα την τιμητική τους… Χιλιάδες πάλλευκες κουκίδες διάσπαρτες στο απέραντο γαλάζιο μας γνέφουν προκλητικά. Ανάμεσά τους, η κατάφυτη Θάσος και η μυστηριακή Σαμοθράκη ανυπομονούν να σας καλωσορίσουν στον δικό τους επίγειο παράδεισο. Εσείς, απλά υποκύψτε στη γοητεία τους! Χαρείτε τη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας. Απολαύστε ένα λουκούλλειο γεύμα με παραδοσιακές γεύσεις – οπωσδήποτε και ένα πιάτο γεμιστά - που κλείνουν μέσα τους όλη τη γεύση του καλοκαιριού.
Και αν θέλετε να μάθετε που θα ξεφαντώσει φέτος η ομάδα του VisitGreece  σας το αποκαλύπτουμε.
Που ξέρετε; Μπορεί και να συναντηθούμε…
Δημήτρης: Ικαρία
Ελευθερία: Ανάφη και Σίκινος
Κατερίνα: Χαλκιδική και Πάρος
Σοφία: Σκύρος και Κάλυμνος
Στέλλα: Χανιά και Βόρεια Εύβοια
Ντόρα: ακόμα αναποφάσιστη…
Αν μετά από τόσες προτάσεις δυσκολεύεστε ακόμη να αποφασίσετε, επισκεφθείτε το www.visitgreece.gr. Εδώ οι επιλογές σας είναι κυριολεκτικά αναρίθμητες!
Καλές διακοπές

Παιχνίδια παραλίας



Το φετινό καλοκαιράκι δείτε την αγαπημένη σας παραλία με άλλο μάτι! Διασκεδάστε, αθληθείτε, κάψτε τις περιττές θερμίδες… Μοιραστείτε - με την παρέα σας ή τα παιδιά σας - ατέλειωτες ώρες κεφιού και ξεγνοιασιάς που θα αναπολείτε με νοσταλγία.
Δείτε πως…

Σαμοθράκη: το «νησί των Μεγάλων Θεών»

Πασίγνωστο στην αρχαιότητα για την τέλεση των μυστηρίων των Μεγάλων Θεών, καθώς και για το διάσημο άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης, το βορειοανατολικό νησί του Αιγαίου πελάγους εντυπωσιάζει με το «άγριο» φυσικό τοπίο, τους εντυπωσιακούς καταρράχτες και τον τεράστιο αρχαιολογικό του πλούτο.
Μυηθείτε στην ομορφιά της…

Θάσος: το Σμαράγδι του Αιγαίου


Ένα εξαιρετικό μείγμα υπέροχης φύσης και νησιώτικου πολιτισμού, ένα νησί εκπληκτικής ομορφιάς, πλούσιο σε ιστορία και παραδόσεις, συναρπαστική νυχτερινή ζωή και άρτια τουριστική υποδομή. Θάσος: η νέα έννοια σε αυτό που κλασικά ορίζεται ως «διακοπές».
Ανακαλύψτε την…

Γεμιστά: η απόλυτη καλοκαιρινή γεύση!

Ένα πολύχρωμο μπουκέτο φρέσκων γεμιστών λαχανικών που «καμαρώνουν» σε κόκκινη σάλτσα∙ γενναίες δόσεις δυόσμου και μαϊντανού∙ κουκουνάρια και σταφίδες σαν μικρές εκπλήξεις σε κάθε μπουκιά συνθέτουν την γευστική πανδαισία αυτού του πεντανόστιμου παραδοσιακού καλοκαιρινού φαγητού. 
Απολαύστε τα…