Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Μας το έστειλε ο Βασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ


ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Δεν κατανοώ την υπέρμετρη ευαισθησία τής Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποπέμψει μονομιάς από την ελληνική
αποστολή πού θα μετάσχει στους ολυμπιακούς αγώνες τού Λονδίνου, την αθλήτρια Παπαχρήστου, για μία όντως ατυχή, άστοχη δήλωση στο διαδίκτυο πού αφορά συνανθρώπους μας διαφορετικού χρώματος πού φιλοξενούνται είτε ως πολιτικοί πρόσφυγες είτε ως εργαζόμενοι στην χώρα μας .
Τα εγχώρια Μ.Μ.Ε. δεν ανακάλυψαν νωρίτερα την έξαρση και έκρηξη ξενοφοβίας και ρατσισμού στην χώρα μας στην οποία συντέλεσαν αυτά κυρίως με τις υπερβολές τους, και εκφράστηκε με την υπερψήφιση τής νεοναζιστικής και ακραίας μιλιταριστικής και εθνικόφρονης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πού ζητά επιτακτικά να φύγουν από την χώρα μας οι μετανάστες? Νομίζω ότι οι δοθείσες εξηγήσεις αρκούν από την μεταμεληθείσα σπουδαία κατά τα άλλα διακεκριμένη αθλήτρια και φρονώ ότι η υπερβολικά αυστηρή και εξοντωτική αυτή απόφαση αποκλεισμού της πρέπει να ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΊ ,να ανακληθεί. Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ Δικηγόρος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.