Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Απάντηση Τριτώνων Κατερίνης στον κο Λαγδάρη

Μας το έστειλαν οι Τρίτωνες Κατερίνης ..... Ευχαριστούμε πολύ


Τρίτωνες Κατερίνης προς  κ. Λαγδάρη Ευάγγελο ,Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.

   Κε Λαγδάρη κατ’αρχήν να σας κάνουμε γνωστό οτι δεν επιθυμούμε και δεν είναι στις προθέσεις μας η επικοινωνία μαζί σας μέσω των blogs.
   Τα blogs για μας είναι μέσο προβολής και επικοινωνίας μόνον όταν έχουν εξαντληθεί όλα τα
περιθώρια (…στου κουφού την πόρτα βρόντα όσο θές…).
   Οι αναρτήσεις μας δεν έχουν σκοπό την κριτική είτε θετική είτε αρνητική. Έχουν ως μόνο στόχο τη δημοσιοποίηση των θεμάτων που μας φέρνουν ‘’δυσφορία’’ ή ΄΄ευφορία΄΄, στις πραγματικές τους πάντα διαστάσεις.
   Αυτά για εμάς.
   Όσο για εσάς, ως απάντηση στην ανάρτησή σας, δηλώνουμε ότι αφ’ενός χαρήκαμε για τα γρήγορα αντανακλαστικά που διαθέτετε και δείξατε με την απάντησή σας και αφ’ ετέρου δηλώνουμε ότι μπορείτε να υπολογίζετε στη συνδρομή του Συλλόγου μας.
   Άλλωστε έχουμε από συστάσεως των Τριτώνων δεσμευθεί να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες των τοπικών αρχών με γνώμονα το καλό του τόπου μας.
   Και περιμένουμε την πρόσκλησή σας…
   Τέλος γι αυτά που αναφέρετε στο κείμενό σας, σας παραπέμπουμε στο Νίκο Καζαντζάκη.




Διαβάστε παρακάτω τη  προαναφερόμενη ανάρτηση του κυρίου Λαγδάρη

Τοποθέτηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη :
Μετα την καλοπροαιρετη, πιστευω κριτικη απο τους Τριτωνες, θεωρω υποχρεωση μου να επισημανω τα εξης.- η σημερινη Λιμενικη επιτροπη εχει αναλαβει τα καθηκοντα της εδω και 3 περιπου μηνες και προσπαθει με ολες της τις δυναμεις και αφιλοκερδως να σχεδιασει και να υλοποιησει ενα προγραμματισμο ρεαλιστικο και εφαρμοσιμο για τα Λιμανια μας.- Σας πληροφορουμε οτι εχουμε στην διαθεση μας εναν μονο υπαλληλο, χωρις τεχνικη υπηρεσια και αρα δεν διαθετουμε διαχειριστικη επαρκεια για εργα απο το ΕΣΠΑ, και επισης δεν εχουμε και δικο μας μηχανολογικο εξοπλισμο.-
Γι' αυτο απο την πρωτη στιγμη ηρθαμε σε επικοινωνια με τους Δημους και την αντιπερειφερεια πιεριας για να συνεργαστουμε και να αξιοποιησουμε ολες τις ευκαιρειες που παρουσιαζονται μπροστα μας και για τα 5 Λιμανια του Νομου μας.- Συγκεκριμενα, ομως, για το Λιμανι του Κιτρους, μεσα στο λιγο αυτο διαστημα, μπορεσαμε και αντικαταστησαμε τους ηλεκτρολογικους πινακες που βρισκονταν σε αθλια και αρα και επικινδυνη κατασταση,( να σας θυμησω οτι ειχαμε πριν λιγα χρονια θανατηφορο ατυχημα απο ηλεκτροπληξια), συντηρησαμε ολες τις ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις, τοποθετησαμε δυο χημικες τουαλετες και παραγγειλαμε καδους απορριμματων.- Πριν περιπου δυο μηνες, με πρωτοβουλια της λιμενικης επιτροπης, πραγματοποιηθηκε συσκεψη και στον Δημο Πυδνας - Κολινδρου, στο πρωην Δημαρχειο του κιτρους, με την συμμετοχη του πρ. αντιδημαρχου κ Σιανιδη, του προεδρου της τοπικης κοινοτητας κ Χρυσοστομου,του Λιμεναρχη κ Κοντελιδη και των μυδοτροφων, και μεταξυ ολων των αλλων θεματων συζητησαμε και το θεμα της καθαριοτητας. Η καθαριοτητα των Λιμανιων, μεχρι σημερα, γινοταν απο τους Δημους, παντα βεβαια με την θεληση τους, και αυτη ηταν και η δεσμευση του αντιδημαρχου. Να σας θυμησω οτι οταν ημουν Δημαρχος Πυδνας, χωρις συσκεψεις και εγγραφα, αναλαμβαναμε την καθαριοτητα του Λιμανιου γιατι θεωρουσαμε υποχρεωση μας να εχουμε τον τοπο μας καθαρο, ανεξαρτητα απο αρμοδιοτητες και ευθυνες.-

Σας πληροφορουμε οτι την ερχομενη εβδομαδα ακουλουθουν οι προγραμματισμενες επισκεψεις και στα Λιμανια του Κιτρους και της Μεθωνης για να αντιμετωπισουμε απο κοντα οτι μπορουμε καλυτερα.
Κλεινοντας θελω να σας προσκαλεσω σε μια συναντηση για περισσοτερη ενημερωση γυρω απο τα Λιμανια του Νομου μας καθως και  να ακουσουμε και τις δικιες σας αποψεις, μεσα απο το ενδιαφερον που δειχνεται πραγματικα για τον θαλασσιο πλουτο της περιοχης μας.

Με εκτιμηση

Ο προεδρος Λαγδαρης Βαγγελης.