Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

"Πρώτη" του Αιγινιακού με νέα μεταγραφή Αποκτήθηκε ο Ραπτόπουλος


Ξεκίνησε χθες η ποδοσφαιρική σεζόν για τον Αιγινιακό, καθώς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας και της ευχάριστης "περιπέτειας" της ομάδας της βόρειας Πιερίας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στην Football Leaque 2.

Το παρόν έδωσαν οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ και αυτοί είναι οι Ράπτης, Κοσμίδης, Γιαντσέλης, Καπετάνος, Μποταϊτης, Καραγιάννης, Μητράκας, Χαϊκάλης και οι δώδεκα νεαποκτηθέντες Σακελλαρίδης, Τασίδης, Μπουζούκης, Κυπαρίσσης, Ντούλας, Ζούρκος, Γιαουτζής, Εξαρχος, αποστολίδης, Λιόλιος, Σαββίδης και ο Νίκος Ραπτόπουλος, που από χθες είναι παίκτης του Αιγινιακού και αποτελεί την δωδέκατη μεταγραφή του Συλλόγου.


Επίσης παραβρέθηκαν από τη διοίκηση ο πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής του ΤΑΠ Αιγινιακού κ. Ιωάννης Δραγούμης, ο κ. Γιώργος Καρανικόλας, οι βασικοί χορηγοί της ομάδας κ.κ. Γιάννης Νιώπας και Αλέξης Μαχαιρίδης, ο Νομικός Σύμβουλος του Αιγινιακού κ. Κώστας Καραφουλίδης και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας κ. Δημήτρης Δερμίσης.

Όπως ανακοινώθηκε από το τεχνικό τιμ του Αιγινιακού, οι προπονήσεις μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται στο δημοτικό γήπεδο Αιγινίου, ενώ θα συνεχιστούν στο αθλητικό κέντρο της Μεθώνης.

Τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας

Ακόμη ανακοινώθηκαν και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας με τους γαλάζιους να δίνουν το πρώτο τεστ στις 6 Αυγούστου στο Αιγίνιο κόντρα στην Κ20 ομάδα του ΠΑΟΚ, στις 11 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή στο Ελατοχώρι και στις 12 του ίδιου μήνα θα υποδεχθούν το Μακεδονικό Κοζάνης.

Επίσης, στις πρώτες προπονήσεις προετοιμασίας παίρνουν μέρους και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές τους οποίους θα αξιολογήσει ο κ. Παπαβασιλείου, καθώς το μεταγραφικό ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην απόκτηση ικανών νεαρών.