Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πότε ξέρεις ότι τα πράγματα σοβαρεύουν ...Η Ελληνική γλώσσα στο εκτελεστικό απόσπασμα

Μας το έστειλε το katohika..... Ευχαριστούμε πολύ
Στην εποχή της πληροφορίας και της προπαγάνδας (πρωτόκολλα Σιών) είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς και να ασχοληθείς με λάθος σήματα κινδύνου! Ένας από τους καλύτερους τρόπους σαν ερευνητής της αληθείας
για να μην πέσεις σε παγίδες είναι να αφήνεις να φανούν και οι δυο δυνάμεις ! Βέβαια επειδή ποτέ δεν γνωρίζεις ποια είναι η θετική και ποια η αρνητική τις βαφτίζεις μαθηματικά εσύ σαν θεώρημα απλά για να δεις την αντίδραση! Είναι μέρες τώρα που παρακολουθώ το
θέμα με την γλώσσα μας ,κοιτάζω να δω αν είναι σοβαρό η απλά μια ακόμα πληροφορια (στημένη,ντοπαρισμένη κοκ)  να με βγάλει από τον δρόμο μου. Συνέλεξα αρκετές πληροφορίες και σας τις έδωσα σαν αναρτήσεις , αναρτήσαμε για τον Πολύδωρα και για την θέση του στο θέμα που καλεί σε πόλεμο και συστράτευση ενάντια σε προμελετημένα σχέδια! Ανάρτησα για κύπριο βουλευτή που ζητά Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής κοκ 


μερικα λινκ 
http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_6862.html
http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_2724.html
http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_1104.html
http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_8051.html
http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_9238.html 

Ολα αυτά με ένστικτο και με με μεγάλη περιέργεια ...γιατί να θέλει να αλλάξει κάποιος την γραφή ,την γλώσσα και μάλιστα εν καιρό που στην χώρα που θέλει να το πράξη συμβαινουν τα χειρότερα? Και μάλιστα μια εποχή παγκόσμια που κάποιοι "γραφικοί" σαν και μένα φωνάζουν προσέξτε έρχεται θύελλα ,προσοχή στην νέα παγκόσμια τάξη!
Έτσι έπεσα και στην δεύτερη "δύναμη" στην αντίδραση , ένα άρθρο της καθημερινής γραμμένο απο κάποιο κυριο Κασιματη που λίγο πολύ τα χώνει ( ευγενώς χοντρά) στον Πολύδωρα και στην θέση του για αντίσταση στην αλλαγή της γλώσσας!! Ο Βύρων φόρεσε την περικεφαλαία του το άρθρο και μονό από τον τίτλο καταλαβαίνεις την ανάγκη "σβησίματος" σε οποιαδήποτε πληροφορια έφερε η πρώτη "δύναμη" 


Εδώ λοιπόν ο ερευνητής πρέπει να αρχίσει να ξετυλίγει τον μίτο της εξίσωσης που με θεώρημα ξεκίνησε! 

Για ποιο λόγο ένας δημοσιογράφος κάνει επίθεση στον Πολύδωρα αν όπως αναφέρει ο ίδιος ο Πολυδωρας ειναι αναξιόπιστος θερμοκέφαλος ? (με δικά μου λόγια θα αναφερθώ παρακάτω) 

Για ποιο λόγο μια εφημερίδα που κάποιος τις τραβάει το αυτάκι για να είναι 'εφημερίδα"!! δίνει εντολή σε κάποιο δημοσιογράφο και του λέει "σβήσε "  αυτά που είπε ο Πολυδωρας?


Αν αυτά που ο Πολυδωρας προειδοποίησε είναι για γέλια προς τι το άρθρο σας κύριε Κασιματη?

Τώρα πάμε λίγο ποιο σοβαρά , 140 επιστήμονες (όχι κατασκευαστές πλυντηρίων) έχουν βαλθεί να κανουν την γραφή πιο εύκολη , ωραία αλλά γιατί ,ποιο το κέρδος? 

Έχουν αναλύσει ότι τα ελληνόπουλα είναι χαζά? Είναι καθυστερημένα ? Χάνουν από τον χρόνο μάθησης της γλώσσας άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να μαθουν? Δηλαδη 140 κατασκευαστές συνείδησης δεν γνωριζουν ότι η παιδεία που χρειάζεσαι 18 χρόνια να μάθεις μια γνώση (που με άλλο σύστημα θα τα μάθαινες σε 5)   έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να δημιουργεί μαυρογόνατους (προσκυνημένους),έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να φτιάχνει υπηκόους , σκλάβους , προσηλωμένους πιστούς και όχι ελεύθερους επιστήμονες?

Ο κύριος Κασιμάτης αναφέρει για την δασκάλα από την Ραφήνα ότι δεν έχει την ικανότητα να διακρίνει μεταξύ φωνής και γραφής, ήχου και γράμματος, και έτσι διαπιστώνει σχέδιο αφανισμού των φωνηέντων της ελληνικής, μέσω του βιβλίου γραμματικής της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού.

Να ξαναρωτήσω λοιπόν τώρα , δεν υπήρχε κάτι που λέγαμε παλιά ότι οι αρχαίοι υμών πρόγονοι πρόφεραν τα φωνήεντα με διαφορετικό τρόπο ώστε έτσι η Ελληνική γλώσσα όχι μόνο ήταν ποιητική αλλα και διάθετε και άλλες ενέργειες ? Όπως θεραπευτική πχ? Δηλαδη επειδή ήμουν κύριε Κασιματη μου και λίγο στούρνος στο σχολείο την Επίδαυρο θα την έφτιαχναν οι προγονοί μας αν δεν είχαν ένα τρόπο να χειρίζονται τα φωνήεντα ποιο ποιητικά ,ποιο μελωδικά? η εν πάση περίπτωση αν δεν είχαν ένα τρόπο να τα διαχωρίζουν..οτι το ιιιιιιι είναι άλλο από το ηηηηη ?... Δηλαδη από ότι καταλαβαίνω από την γραφή σας κύριε κασιματη μου αυτή η δασκάλα που δεν κατανοεί το απλό για εσάς επιχείρημα των 140 κατασκευαστών πλυντηρίων  είναι λίγο κουζουλή? Άλλα από την άλλη αν δεν υπήρχαν ιδίας σκέψης δάσκαλοι στην αρχαία Ελλάδα εσείς σήμερα δεν θα γνωρίζατε τίποτα από θέμα ακουστικής επιστήμης? 


Αναρωτιέμαι λοιπόν διαβάζοντας παρακάτω, οι 140 μαυρογονατοι είναι όλοι γλωσσολόγοι ? Υπάρχει κανείς μέσα από αυτούς με γνώσεις γεωστρατηγικής? με γνώσης ιδιοσυχνοτητων μήπως? γνώσεις φυσικής ,κβαντοφυσικης ? γνώσεις μορφοποιήσεις πεδίου? γιατί για όλα αυτά και για πολλά ακόμα έχει να κάνει σχέση ο ήχος κύριε Κασιμάτη μου.... ο ήχος και μην με κανετε να σας τα αναλύσω έχει μέγιστη σημασία στον εγκέφαλος σας! Αρα πως αυτοί οι ειδήμονες αποφασίζουν για κάτι που έχει τεράστιες προεκτάσεις στον εγκέφαλο μας ,στην αντίληψη μας , στο dna μας?

Πιστεύετε κύριοι 140 ειδικοί ότι  εκφορά του ιιιιι με τη εκφορά του ηηηηη δημιουργεί το ίδιο οπτικό ερέθισμα στο  εγκέφαλο μας? Γιατί οπτικό σήμα λαμβάνουμε !! Είστε σίγουροι με πειράματα ότι είναι το ίδιο ?,......είστε σίγουροι με πειράματα ότι ο ήλιος,τα ελληνικά ασβεστολιθικά πετρώματα δεν χρειάζονται το ιιι και το ηηη για να θρεψουν το Ελληνικο μυαλό? Είστε σίγουροι ότι αφαιρώντας κάποια πράγματα θα μπορέσετε να αυξήσετε εγκεφαλική λειτουργία? Με επισυνάψεις δεν λειτουργει ο εγκέφαλος? Θέλετε τα νέα παιδιά να έχουν λιγότερες  όπως πχ τα αμερικανακια? 


Θέλετε κύριοι να δημιουργήσετε πιστούς ,άβολους σκλάβους ! Θέλετε να τελειώσετε το ελληνικό πνεύμα γιατί σας ξεσκίζει στο πεδίο που τοοοσο πολύ θέλετε να κυριεύσετε ! Το πιο στενάχωρο απο όλα είναι ότι μάλλον οι περισσότεροι από εσάς πιστεύεται ότι κάνετε το καλό για τον τόπο! 

Μπορείτε κύριε κασιματη μου τώρα να μου απαντήσετε με το κλασικό στυλ ,την κλασική γραμμή του πολιτισμού της χέστρας που τόσο πολύ καλά υπηρετείτε ,απαντήστε με το στυλ σας σε ένα γραφικό ,συνομοσιολογο , ευφάνταστος και εγώ σαν τον Πολύδωρα .


Μονο που ο Πολυδωρας μάλλον δεν ξέχασε με ποιον τρόπο μπαίνει το φως στο θερμοκέφαλο του , για αυτό βάρεσε καμπανάκι όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν και εσείς αμέσως στο καθήκον σας!! 


Όσο για το Ασύμμετρη απειλή κύριε Κασιματη μου γιατί περί αυτού ο λόγος του στρατηγού ανέμου αναρωτηθήκατε ποτε αν ήταν ίσως και η τελευταία φορά που ακούσατε Ελλην πολιτικό άνδρα να φωνάζει την αλήθεια? Αλλα ξεχνάτε ότι εσείς και η φατρία του πολιτισμού της χέστρας απαίτησε να ξανακούσει καλύτερα ....Τι είπες Πολύδωρα ?... δεν σε άκουσα ? ...Στρατηγός άνεμος!


Θέλεις πραγματικά να σου εξηγήσω την έννοια ύπαρξης μη ύπαρξης στην διαδικασία προσφοράς μέσα σε ένα στρατόπεδο με έχιδνες?? 


STRANGER