Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Χαλκιδική



Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα χθες (10.07.2012)
1) Συνελήφθη χθες το πρωί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 19 ετών, διότι βρισκόμενος ως
επιβάτης σε Επιβατική Αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε. που εκτελούσε δρομολόγιο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αφαίρεσε μια γυναικεία τσάντα μίας 43χρονης που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ, γυαλιά ηλίου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην τσάντα του 19χρονου, βρέθηκαν τα δύο κινητά και το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στην 43χρονη, ενώ σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (9) ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

2) Συνελήφθησαν χθες το πρωί στη σήραγγα Σ 10 της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, τρεις ημεδαποί 24, 25 και 33 ετών, διότι επέβαιναν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ενός 31χρονου το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

3) Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Μαυροβούνι Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 20 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που επέβαιναν οι ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξύλινο γκλοπ με μεταλλική λαβή μήκους εξήντα εκατοστών και μία σιδερογροθιά.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.


Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Τορώνη Χαλκιδικής
Συνελήφθησαν χθες (10.07.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί 39 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στην Τορώνη Χαλκιδικής, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα των διαμερισμάτων των προαναφερόμενων σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  •  δέκα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (716,7) γραμμάρια κάνναβης,
  •  μία συσκευασία που περιείχε (0,6) γραμμάρια ηρωίνης,
  •  (16) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως (50) εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε ο 17χρονος σε γλάστρες στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του και
  •  (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας .
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.