Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-H Θάλασσα είναι ο Δρόμος....

Μας το έστειλαν οι ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ποδήλατο εκεί όπου δεν υπάρχει ανάγκη ποδηλατοδρόμου διότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα 
 
Ορθοπεταλιές στο… βυθό!
Το ρεκόρ στην υποβρύχια ποδηλασία κατάφερε να σπάσει ο Ιταλός Vittorio Innocente, ο οποίος κατάφερε να κάνει με άνεση τις… ορθοπεταλιές του 65 μέτρα κάτω από τη Μεσόγειο Θάλασσα…
Ο Vittorio φόρεσε την καταδυτική στολή του και τοποθέτησε με προσοχή το ποδήλατό του στο βυθό. Στη συνέχεια κατάφερε να διανύσει κατά μήκος μια διαδρομή 110 μέτρων, παρακάμπτοντας με ευκολία λάσπες και βράχια.
Μέσα σε εννέα μόλις λεπτά κατάφερε να σπάσει το δικό του προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 62 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε «ήταν μια δύσκολη αποστολή, καθώς ο βυθός είχε περισσότερη λάσπη από ό,τι περίμενα».
Το παγκόσμιο ρεκόρ επαληθεύτηκε από τους ειδικούς των Ρεκόρ Γκίνες, ενώ ο Vittorio Innocente κατάφερε να αποδείξει για άλλη μία φορά ότι το ποδήλατο βουνού μπορεί να πάει παντού! Άλλωστε, πρώτος αυτός κατάφερε να συνδυάσει δύο μεγάλες του αγάπες: Καταδύσεις και Ποδηλασία!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω παράξενο σπορ «καρφώθηκε» στο μυαλό του πριν 25 χρόνια, όταν ως επαγγελματίας δύτης «ξεναγούσε» μια ομάδα Γερμανών στο βυθό τού Πορτοφίνο. Εκεί ανακάλυψε ένα ποδήλατο, το πήρε και άρχισε να κάνει βόλτες στο βυθό! 
Αυτό ήταν…