Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αιωνόβιος οδηγός με αναστροφή τραυματίζει 11 άτομα

Μας το έστειλε το onlycy.com.... Ευχαριστούμε πολύ
Είναι μόλις εκατό ετών. Όμορφος, ακμαίος και ακόμα οδηγός. Επειδή έχει τα χρονάκια του τα αντανακλαστικά του δεν είναι και τα καλύτερα και αυτό αποδείχθηκε όταν κατάφερε να τα κάνει γης
μαδίαμ οδηγώντας το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες. Δράστης ο υπερήλικας και άκρως συνεργάσιμος, όπως αναφέρει η αστυνομία, Preston Carter ο οποίος βγήκε μια βόλτα με την μπλε Κάντιλάκ του.

Κάποια στιγμή και ενώ νόμιζε ότι οδηγούσε σε χωράφι έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης ενός σούπερ μάρκετ

Γονείς και παιδιά αγόραζαν σνακ από παρακείμενο περίπτερο μετά το σχολείο, όταν ο οδηγός έπεσε πάνω τους, με ορισμένα από τα παιδιά να παγιδεύονται κάτω από το αμάξι του.

“Έσπασαν τα φρένα μου! Λυπάμαι πολύ… Δεν ήθελα για τίποτε στον κόσμο να συμβεί κάτι τέτοιο” ανέφερε σοκαρισμένος ο Preston.

Σε συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά το συμβάν στην KCAL-TV ανέφερε ότι έχει ακόμα δίπλωμα αυτοκινήτου καθώς και ότι έληγε στις 5 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 101.

Δεν συνελήφθη και έφυγε μαζί με την κόρη του, η οποία χαρακτήρισε το ατύχημα “σήμα κινδύνου” και είπε ότι ο πατέρας της δεν θα ξαναοδηγήσει.