Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κινηματογραφική απαγωγή 14χρονης

Μας το έστειλε το onlycy.com ..... Ευχαριστούμε πολύ

Την τοπική κοινωνία έχει αναστατώσει μια περίεργη απαγωγή 14χρονης που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Ροδόπη και είχε ευτυχώς αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Χρόνος Κομοτηνής, όλα έγιναν την ώρα που ένα ζευγάρι
κάθονταν με τα τρία του παιδιά σε μια ταβέρνα. Ξαφνικά σταματούν δύο μαύρες BMW, βγαίνουν έξω επτά άτομα και αρπάζουν το 14χρονο κορίτσι.

Ύστερα από ώρα, η αστυνομία βρήκε στην παλιά πόλη το αυτοκίνητό τους, ενώ το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα, η απαγωγή είχε ερωτικά κίνητρα…

Η εφημερίδα Χρόνος Κομοτηνής επικοινώνησε με στέλεχος της εταιρίας Pyrsos Security, που βοήθησε στην επίλυση του περιστατικού.

Διαβάστε παρακάτω πως περιέγραψε ο Γιάννης Πανάρης την κινηματογραφική απαγωγή:

Πώς απήγαγαν το κορίτσι;

- Αυτό το ζευγάρι κάθονταν οικογενειακά με τα τρία του παιδιά σε μια ταβέρνα και ξαφνικά σταματάνε δύο μαύρες BMW, η μία ήταν κάμπριο και πήγαν επτά άτομα όπως είπαν κατευθείαν να πάρουν το κορίτσι.

Ο κύριος αυτός τους είδε πήγε να σηκωθεί και μια άλλη παρέα από δίπλα, επειδή έσπασε ένα μπουκάλι, τον έπιασε, γιατί νόμιζε πως γινόταν φασαρία και αυτοί είχα το χρόνο να πάρουν το κορίτσι. Το έβαλαν στο κάμπριο Ι.Χ. και έφυγαν. Και έτσι ξεκίνησε όλο το περιστατικό.

Μετά άρχισαν να ψάχνουν όλοι στην περιοχή, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία Ξάνθης, όπου είναι μόνιμος κάτοικος ο καταγγέλλων που του είπαν να πάει για την σχετική υποβολή έγκλησης.

Ο άνθρωπος δεν είχε μέσο να πάει στην Ξάνθη, αφού του είχαν κλέψει και το Ι.Χ., οπότε πήραμε εντολή να συνοδέψουμε τον κύριο στο αστυνομικό τμήμα της Ξάνθης.

Καθοδόν τι σας έλεγε;

- Εξηγούσε το περιστατικό πώς έγινε με το που πήγαν και οι πέντε εκεί στο ένα αυτοκίνητο κι άλλοι δύο στο άλλο, πήραν την κόρη του κι έφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση. Ο κύριος τα είχε χαμένα. Έκλαιγε η γυναίκα του, είχε και δύο παιδάκια άλλα μικρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, τα οποία ήταν μαζί. Τους παίρνουμε πάμε καθοδόν προς την Ξάνθη. Εν τω μεταξύ μπροστά μας συναντήσαμε ένα περιπολικό που δεν μας έδωσε καμιά σημασία. Είχαμε αναμμένο φάρο, είχαμε τα αλάρμ. Πάμε στο αστυνομικό τμήμα, κατεβαίνει ο κύριος, λέει τι έγινε, οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία και είπαν ότι θα ψάξουν να βρουν το παιδί.

Εν τω μεταξύ παρέλειψα να σας πω ότι είχε πέσει το κινητό από τους απαγωγείς και έπαιρναν τηλέφωνα μεταξύ τους η συμμορία θορυβημένη με το περιστατικό. Μετά μας τηλεφωνούν από το αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής ότι το κοριτσάκι το βρήκαν στην Καλλίστη και εκεί ξέσπασε η κυρία σε κλάματα χαράς βέβαια και συγκίνησης.

Οι άνθρωποι βρήκαν στην παλιά πόλη το αυτοκίνητό τους και πήγαν στη συνέχεια στην Κομοτηνή για να παραλάβουν την κόρη τους, που όπως φάνηκε κάποιοι νεαροί την απήγαγαν με ερωτική διάθεση αλλά με την αντίδραση που παρατηρήθηκε την άμεση κινητοποίηση των γονέων και του κόσμου τελικά αναγκάστηκαν να την αφήσουν.