Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ενταση στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ!



ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Ενταση στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Σε ιδιαιτέρως τεταμένο κλίμα διεξάγεται αυτή την ώρα στα Σπάτα η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. και σ' αυτή δίνουν το
«παρών» τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης και της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου. Στη Γ.Σ. συμμετέχει επί της ουσίας και ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω του εκπροσώπου του, του Αντώνη Ηλιόπουλου.
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 2,5 εκατ. ευρώ έως τις 15 Σεπτέμβρη πρότεινε κατά την τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος υποστηρίζοντας πως μόνο μέσω αυτής της οδού θα καταφέρει η «Ενωση» να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα. Από την άλλη, υπάρχει η «άλλη» φωνή, αυτή των μικρομετόχων. Τι προτείνουν; Η απάντηση βρίσκεται σε μία τιμή μετοχής στα 30 λεπτά με την Α.Μ.Κ. να φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ υπογραμμίζουν πως οι Παππάς και Νοτιάς θα πρέπει οι κ.κ Παππάς και Νοτιάς να καλύψουν τα 10 εκατ. ευρώ της διαφοράς που προκύπτει από τα χρέη του 2004.
Οσον αφορά στον Θωμά Μαύρο, επανέλαβε τη γνωστή του πρόταση περί της επιλογής των μελών στο Δ.Σ. Ο Μαύρος επέμεινε στην τοποθέτηση ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενός supporter και ενός εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους κ.κ Σταυρούπολο, Βούρο, Γκατσούλα και Ηλιόπουλο.

Αλληλοκατηγορίες και βαριές κουβέντες
Στη Γ.Σ. της ΑΕΚ, βέβαια, δεν έλειψε και η ένταση… Ειδικά όταν το λόγο πήρε ο Γιάννης Βούρος για να τοποθετηθεί. Κάποιοι συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για το ρόλο του στο γηπεδικό, αλλά και στο θέμα με τους Κινέζους επενδυτές. Αργότερα, το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο με τον πρώην βουλευτή να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά να δέχεται τα βέλη του Μάκη Κασνακίδη.
Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο του ρεπορτάζ, το κλίμα στα Σπάτα είναι εξαιρετικά τεταμένο με τις βαριές κουβέντες και τις αλληλοκατηγορίες να είναι δεδομένες.
Βούρος, Κασνακίδης και Ηλιόπουλος «κοντράρονται», την ώρα που ο Θωμάς Μαύρος επαναλαμβάνει την πρόθεση του να ορίσει δικό του Δ.Σ. Χαρακτηρισμοί, όπως «ψεύτης» και «απαράδεκτος» εκτοξεύονται εκατέρωθεν.
Υπέρ της πρότασης Μαύρου ο εκπρόσωπος του Ντέμη. Ο Ηλιόπουλος βρίσκεται στο πλευρό του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ. Στηρίζει την κίνηση του Μαύρου, οποίος επιθυμεί την τοποθέτηση μελών της επιλογής του στο Δ.Σ, δηλαδή ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενός supporter και ενός εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους κ.κ Σταυρούπολο, Βούρο, Γκατσούλα και Ηλιόπουλο. Παράλληλα επεσήμανε πως πως επιθυμεί μια διοίκηση με πρόεδρο τον Θωμά Μαύρο και λαϊκή βάση, ενώ ο εκπρόσωπος της «Original» υποστήριξε: «Μην παραμυθιάζετε τον Μαύρο ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Πάνε αυτά. Άλλαξαν οι καιροί. Ο κόσμος δεν δίνει λεφτά. Πάνε αυτά που ξέρατε».
Το SentraGoal θα σας ενημερώνει συνεχώς με τις εξελίξεις από τη Γ.Σ. της ΑΕΚ