Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σύλληψη για ναρκωτικά και εξιχνίαση ληστείας στη Βέροια



Συνελήφθη 50χρονος για ναρκωτικά στη Βέροια Ημαθίας
Συνελήφθη χθες (08.08.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, ένας ημεδαπός 50 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε
δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στη Βέροια Ημαθίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του σπιτιού του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (0,6) έως (1,5) μέτρα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων
Κατά το τελευταίο 48ωρο , έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 11 άτομα, στην Πέλλα, τις Σέρρες, το Κιλκίς, την Ημαθία και την Πιερία, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.



Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 71χρονης στη Βέροια Ημαθίας
Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες, ένας 37χρονος υπήκοος Γεωργίας.
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί το απόγευμα της 26.07.2012 εντός της οικίας 71χρονης στη Βέροια.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπηκόου Γεωργίας 37 ετών και δύο ακόμα αγνώστων ατόμων για ληστεία.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το απόγευμα της 26.07.2012 ο 37χρονος μαζί με δύο ακόμα άγνωστα άτομα, εισήλθαν στο διαμέρισμά της 71χρονης και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50.000 Ευρώ και χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή.(Σχετικό το από 27-07-2012 Δελτίο Τύπου)
Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.