Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ληστεία σε κατάστημα Σούπερ Μάρκετ και σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα» στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.


Συνελήφθησαν συνολικά δύο άτομα για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα» στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
1) Συνελήφθη την Τρίτη (14.08.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού
Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 69 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».
Ειδικότερα, στα Νέα Μουδανιά, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 290 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
2) Συνελήφθη την Τρίτη (14.08.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».
Ειδικότερα, στα Νέα Μουδανιά, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Συνολικά κατασχέθηκαν 360 πακέτα τσιγάρων τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο Νέων Μουδανιών για καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.


Ληστεία σε κατάστημα Σούπερ Μάρκετ στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
Την Τρίτη (14.08.2012) το βράδυ, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, όπως καταγγέλθηκε, δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με την απειλή όπλων (καραμπίνας και πιστολιού) αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους καταστήματος αλυσίδας καταστημάτων Σούπερ Μάρκετ, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό (38.500) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Σε αστυνομική έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και τρία δερμάτινα γάντια.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.