Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πάρος: Ληστές σκότωσαν τον γαμπρό της Μοσχολιού

Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να σταματήσει τους δράστες, που τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.




Νεκρός από δυο σφαίρες στο κεφάλι έπεσε ο γαμπρός της Βίκυς Μοσχολιού στην Νάουσα της Πάρου.
Ο άτυχος οδηγός ταξί, που ήταν παντρεμένος με την κόρη της Β. Μοσχολιού, επιχείρησε να σταματήσει τρεις ληστές, που εισέβαλλαν σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές εισέβαλαν στην τράπεζα με τα πρόσωπα καλυμμένα και ζήτησαν χρήματα υπό την απειλή όπλων, ενώ ένας τέταρτος ληστής σε ρόλο "τσιλιαδόρου" τους περίμενε για να διαφύγουν. 
Ο άτυχος άνδρας λίγο λεπτά πριν εμφανιστούν οι ληστές είχε πάει στο περίπτερο που βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το newsbomb.gr για να αγοράσει τσιγάρα.
Όταν άκουσε τους υπαλλήλους τις τράπεζας να φωνάζουν «ληστεία» έτρεξε προς την τράπεζα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και οι αδίστακτοι δράστες τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ.
Κάτοικοι αλλά και τουρίστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα συνέβησαν στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Παροικιάς, ενώ στο νησί υπάρχει κινητοποίηση για να κλείσουν οι δρόμοι εξόδου για τους δράστες.
Οι τρεις ληστές διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια έκαψαν στον Αμπελά, ένα χωριό δίπλα στη Νάουσα, στη θέση "Νταμουλής"  απέναντι από τη Νάξο. 
Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έχει κινητοποιηθεί και το Λιμενικό, καθώς εικάζεται πως οι ληστές αφού έκαψαν το αυτοκίνητο θα έχουν και άλλο μέσo διαφυγής, χωρίς να αποκλείεται να έχουν διαφύγει με σκάφος. 
Διαβάστε επίσης: