Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σεμινάριο εναλλακτικών θεραπειών

Μας το έστειλε η ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΡΤΣΑΡΗ... Ευχαριστούμε πολύ

Μετά από την επιτυχία της πρώτης επαφής τον Ιούλιο που είχαμε με την Εναλλακτική Θεραπεύτρια Δέσποινα Τσουκαλά, και παρά τον καύσωνα  με μεγάλη συμμετοχή,  ξεκινάει σεμινάριο στις 8 Σεπτέμβρη με θέμα:

"Τρόπος ζωής" που θα περιλαμβάνει :Τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης, Βασικές αρχές ρεφλεξολογίας, τεχνικές μασάζ σώματος και κεφαλής.
 
Το 1ο μάθημα  θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη από τις 5 έως τις 8 στο 1ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης που είναι κοντά στο ΙΚΑ στην περιοχή Εθνικού Σταδίου. 
Ήδη από το σεμινάριο του Ιουλίου ο αριθμός των ατόμων που δήλωσαν συμμετοχή συμπληρώνουν ένα τμήμα. Για τον λόγο αυτό όποιος θέλει να συμμετέχει να δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή, Αναλόγως με τον αριθμό των ενδιαφερομένων θα κριθεί αν θα ξεκινήσει δεύτερο τμήμα. Τα μαθήματα έχουν μία συνέχεια γιαυτό και δεν θα εισαχθούν άτομα αφού ξεκινήσει το τμήμα.
Θα γίνετε ένα τρίωρο  μάθημα τον μήνα.

Αντίστοιχο σεμινάριο ξεκίνησε την περσινή χρονιά μετά από πρωτοβουλία  καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης. Αυτό το σεμινάριο είναι σε συνεργασία με τους καθηγητές και την διεύθυνση του 1 ΓΕΛ. τους οποίους και ευχαριστούμε.

Η τιμή συμμετοχής για το τρίωρο σεμινάριο είναι 10 ευρώ ή 10 ήλιοι για τα μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Τσουκαλά Δέσποινα 69447037252108023152 & 2351077097
 
Ηλεκτρονική διεύθυνση: detsoukala@gmail.com
 

Είναι πολύ σημαντική η γνώση τρόπων χαλάρωσης και σωστής αναπνοής ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με ηρεμία και ωριμότητα στρεσογόνες καταστάσεις στην καθημερινότητα μας. Το ίδιο σπουδαία  είναι η εκμάθηση τεχνικής  μασάζ που θα εφαρμόζουμε σε εμάς ή στην οικογένειά μας για ανακούφιση και χαλάρωση.


Ζώντας με χαρά και ηρεμία, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για υγιής σχέσεις με τους συνανθρώπους μας!