Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τα τρελά φορτηγά και ο κόμβος-φάντασμα της Χαλκιδικής

Μας το έστειλε το paraskhnio.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Χαλκιδική κυρίως, αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή από τις αποκαλύψεις του «Π» για το φαγοπότι εις υγείαν των κορόιδων που εργάζονται με κανόνες νομιμότητας και ηθικής. Το «Π» υποσχέθηκε ότι θα ανοίξει το φάκελο
«Διαφθορά» σε όλα τα επίπεδα και αυτό πράττει με συνέπεια σε όποιον και αν αφορά, σε όποιον τόπο και αν διαπράττεται η λεηλασία. Στα δύο προηγούμενα φύλλα της εφημερίδας παρουσιάσαμε το πρώτο μέρος του πορίσματος για το ΟΡΓΙΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Για την ακρίβεια, είναι ένα από τα οικονομικά όργια στην περιοχή, που ακόμα σκιάζεται από τον διαβόητο επενδυτή των 500 κατοικιών, Στέγγο, από τις «επενδύσεις» δικαστικών παραγόντων στην περιοχή, από τις «επενδύσεις» πολιτικών παραγόντων.
Δεχθήκαμε σωρεία πληροφοριών και υποδείξεων για έρευνες. Ποιος εισαγγελέας, ποιος πολιτικός, ποιος επιχειρηματίας, ποιος δημοσιογράφος ή «δημοσιογράφος, ποιος Δήμαρχος, ποιος κρατικός παράγων, ποιοι κρύβονται πίσω από διαφόρων μορφών νομικά πρόσωπα. Ένα-ένα, λοιπόν, και σε βάθος χρόνου. Από τον Στέγγο ως τον Πάχτα και τις χρυσοφόρες δράσεις και συμμαχίες. Αρκεί ένα παράδειγμα. Στην περιοχή γίνεται ΟΡΓΙΟ με πλαστούς τίτλους ιδιοκτησιών που προέρχονται από τους Τούρκους και πιο πίσω ακόμα στα δήθεν χρυσόβουλα κ.λπ.


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

paraskhnio.gr