Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στα ρουσφέτια δεν γίνονται περικοπές! Μπαίνουν απτά παράθυρα όσοι έχουν μπάρμπα στην Κορώνη


Άτιμη κοινωνία που άλλους τους έχεις στη ανεργία και άλλους τους διορίζεις με συνοπτικές διαδικασίες … στη Βουλή!! Ναι, καλά, καταλάβατε, τα ρουσφέτια στην ελληνική πολιτική σκηνή «πάνε και έρχονται», παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και
τα παχυλά λόγια για αξιοκρατία και δικαιοσύνη!! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συγγενείς μπαίνουν από τα παράθυρα του Κοινοβουλίου, ενώ η Βουλή είναι κλειστή και ενώ η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο καλούνται να πάρουν δυσβάσταχτα μέτρα προκειμένου να εξοικονομηθούν 13.5 δις ευρώ και να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία!!!
Ακόμη και οι  πολιτικοί  του λαού και της εργατιάς… διορίζουν, με απόφαση του προέδρου της Βουλής, δικά τους παιδιά στα πολιτικά τους γραφεία στη Βουλή!! Μάλιστα, τους μισθούς τους, τους εγκρίνει τάχιστα η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής!(για να μην τους τρώει η αγωνία του μεροκάματου!!!) .Αυτό είναι που λέμε «έχω τα μέσα»!!!
Δουλίτσα όμως σε δικά τους πρόσωπα, δίνουν, εκτός από τα λεγόμενα… ΜΕΓΑΛΑ κεφάλια, ακόμα και οι... αντιπρόεδροι της Βουλής!!
Και αν νομίζατε ότι τελειώσαμε εδώ… κάνετε λάθος!! 
Τι δηλαδή τα μικρότερα κόμματα δεν έχουν ψυχή;; Έχουν και μάλιστα ΕΛΛΗΝΙΚΗ, για αυτό και από συμπόνια και φιλότιμο τακτοποιούν σε χρυσές καρέκλες τα «πουλέν» τους!!

Πόσα πράγματα όμως μαθαίνει κανείς διαβάζοντας τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως;

Μέχρι και… για τους «ανεξάρτητους» διορισμούς ενημερώνεται!!!

Η γελοιογραφία είναι του Γιάννη Ιωάννου