Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ

Μας το έστειλε ο .ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ.... Ευχαριστούμε πολύ
(Έφορο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας,  Συντονιστή Επιθεωρητή Περιφ/κών Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης,  Σύμβουλο  Τραπεζοασφαλιστικών & Νομικής Προστασίας).

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΈΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ….
ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΑΡ. 4255/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΖΗΜΑ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.

ΑΠΟΦΑΣΗ…………………
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Αριθμός 4255/2012
ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της άνω απόφασης, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του Αθανασίου Τζήμα αποδείχθηκαν τα ακόλουθα: Ο από 31-08-2011 λογαριασμός της πρώτης των καθ’ ών η αίτηση (ασφαλιστικής εταιρείας), βάσει του οποίου εκδόθηκε ηυπ’ αριθμ. 1749/15-2-2012 διαταγή πληρωμής της Ειρηνοδίκη αυτού του δικαστηρίου δεν περιέχει βέβαιη και εκκαθαρισμένη αξίωση. …………..ΔΕΝ αναφέρονται οι ακυρώσεις συμβολαίων πελατών καθώς η πρώτη των καθ’ ών η αίτηση δεν τις καταχώρησε. Απορρίπτει την αίτηση της δεύτερης των καθ’ ών (ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΩΝ Α.Ε.) για μη προστασία και διαγραφή εωσότου εκδοθεί οριστική απόφαση επί της ανακοπής….
Διατάσει  επομένως την αναστολή εκτέλεσης της ανακοπτόμενης διαταγής πληρωμής, μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση επί της ασκηθείσας νομίμως και εμπροθέσμως ανωτέρω ανακοπής και διατάσει προσωρινά την μη εμφάνιση τις παραπάνω ανακοπτόμενης διαταγής πληρωμής ως δυσμενούς στοιχείου στα αρχεία οικονομικής συμπεριφοράς, που τηρεί η δεύτερη των καθ’ ών. Τέλος επιβάλει τα δικαστικά έξοδα των αιτούνταν, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 178 παρ.3 του Κώδικα Δικηγόρων, τα δικαστικά έξοδα των καθών η αίτηση, όπως ειδικότερα ορίζονται στο δικαστήριο της απόφασης……………………..