Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά την νέα καταγγελία Γεωργαντά για το έλλειμμα του 2009, το σύστημα έπιασε δουλειά !!(βίντεο)

Μας το έστειλε η cristina..... Ευχαριστούμε πολύ

Μετά την καινούργια καταγγελία Γεωργαντά, σύμφωνα με την οποία Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ, ο κ Τέρενς Κούικ έσπευσε να καταθέσει
ερώτηση/αίτημα προς τον Υπουργό Οικονομικών. Συγκεκριμένα του ζητάει να μελετήσει σοβαρά(!) την καταγγελία Γεωργαντά, επειδή αν όλα τα αναφερόμενα στην καταγγελία είναι αληθινά “πρόκειται για την μεγαλύτερη προδοσία που συντελέστηκε εναντίον του Ελληνικού Έθνους από της σύστασής του.” Προτείνει επίσης, για λογαριασμό της Βουλής, να ζητήσει ο Υπουργός των Οικονομικών συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, με βάση τα ερωτήματα που ο κ Κουικ παραθέτει.
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΙΚ,
απλά πράγματα :
1. Τα εγκλήματα ερευνώνται από την αστυνομία και από εξειδικευμένους δικαστικούς λειτουργός και όχι από υπουργούς. Συνεπώς, την καταγγελία και όλα τα στοιχεία που έχετε στην διάθεσή σας  έπρεπε να τα πάτε στην αστυνομία ή στον εισαγγελέα και όχι σε υπουργό.  Μιλάω και για άλλα στοιχεία, επειδή αν θυμάμαι καλά, έχετε πάρει συνεντεύξεις από την κ Γεωργαντά και ενδέχεται από αυτές ή από άλλες έρευνες που κάνατε ως δημοσιογράφος, να έχετε και άλλο υλικό που σχετίζεται με την υπόθεση. Δεν πειράζει όμως. Θα τα πάω εγώ και οι αναγνώστες του άρθρου αυτού. Βασικά την καταγγελία Γεωργαντά, μαζί με τα δικά μου σχόλια ( δείτε τα εδώ Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ, τα έστειλα ήδη στην Αντινομία και στην Ένωση Εισαγγελέων όπως θα δείτε στο τέλος του σχετικού άρθρου . Τώρα θα στείλω και τις εύλογες απορίες και εικασίες σας, για να τους βοηθήσω περαιτέρω.
2. Αμφιβάλλω ότι έχετε δικαίωμα να ζητήσετε εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ. Εξηγώ : κατά την ταπεινή μου γνώμη, σύμφωνα με το Σύνταγμα  δεν είσαστε βουλευτής (αντιπρόσωπος του Έθνους) ούτε εσείς ούτε οι υπόλοιποι 299, καθώς δεν έχετε εκλεγεί στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές όταν άρχισε και η θητεία σας (17 Ιουνίου ) αλλά έχετε διοριστεί, πράγμα το οποίο απαγορεύεται από το Σύνταγμα που ρητά προβλέπει ότι οι βουλευτές ( όλοι δηλαδή …)  εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα (51.3Σ) και εκλέγονται για τέσσερα συνεχή έτη που αρχίζουν από την ημέρα των γενικών εκλογών 53.1Σ) . Και επειδή “η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας” δεν χάνω ευκαιρία να τα υπενθυμίζω όλα αυτά, μήπως εκείνοι που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση με ακούσουν.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

justiceforgreece.wordpress.com