Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΖΗΜΑ: Ο κ.Αναγνωστάκος ομολογεί -δικαιολογεί την απώλεια 2,5% απο τους Ανεξ.Ελληνες

Μας το έστειλε ο Τζήμας Αθανάσιος..... Ευχαριστούμε πολύ
Σε ερώτηση του κ.Αθανασίου Τζήμα μέλους των Ανεξ.Ελλήνων ο Αν.Γενικός Γραμματέας του κινήματος κ Γιώργος Αναγνωστάκος  παραδέχτηκε ότι έγιναν σοβαρά  λάθη στις αξιολογήσεις στελεχών  με αποτέλεσμα η "σαβούρα" να κοστίσει 2,5% ποσ μονάδες στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ..
Μια ομολογουμένως ...ειλικρινή αλλά και τολμηρή δήλωση ...
ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΖΗΜΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΑΔΙΚΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, 'Η ΟΣΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 'Η ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5% ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. 


ΥΓ.Ο ΕΠΙΧΕΙΗΡΗΜΑΤΙΑΣ: Το να κάνεις λάθη και να τα παραδέχεσαι αυτό θεωρείται παλικαριά τιμιότης και ντομπροσύνη,όμως πρέπει να "μάθεις" και από αυτά..Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...
Οι Ανεξ.Έλληνες αδικούνται διότι  η θέση του κινήματος έπρεπε το λιγότερο να ήταν στην θέση της αξιωμ.αντιπολίτευσης! 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ
Ανταπαντώντας και αποκαλώντας και εγώ φίλο τον κ.Γ.Αναγνωστάκο τον συγχαίρω για την απάντηση του αυτή η οποία όχι μόνο τον τιμά προσωπικά, αλλά θα είναι η αφετηρία για επάνοδο των απωλειών οι οποίες σαφώς και ήταν εκ’ των λόγων που αναφέρει στην απάντησή του προς εμένα. Κάποιοι αγαπητέ Γιώργο πλην όλων των άλλων και γνωρίζεις τι εννοώ προσπάθησαν οι αφελής να μας κάμψουν και να μας απομακρύνουν από το κόμμα. ΔΕΝ τα κατάφεραν και ΔΕΝ θα τα καταφέρουν ποτέ, και ξέρεις γιατί; Διότι οι θέσεις του προέδρου κ. Πάνου Καμμένου είναι και αυτές που υποστηρίζαμε και υποστηρίζουμε, όσο είναι ο πολιτικός με σταθερές τις θέσεις αυτές ενδυναμώνοντας της με την προσαρμογή στις εξελίξεις θα είμαστε δίπλα του , δίπλα σας. Μολονότι κάποιοι ήρθαν μαζί μας με αυτοσκοπό δια μεθόδων και μεθοδεύσεων οι οποίες σαφώς και έγιναν από όλους μας αντιληπτές στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση που επέφερε την πτώση των μονάδων που όλοι γνωρίζουμε, για ακόμη μια φορά κατά την ταπεινή μου γνώμη σε συγχαίρω για την απάντησή σου αυτή προς εμένα και δηλώνω Πλέον ότι ανήκεις στην κατηγορία των πολιτικών που έχουν το θάρρος να αναγνωρίζουν τα λάθη.
Επειδή σχολιάζοντας την ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου πλην των άλλων προσθέτω και το εξής για τον Πρόεδρό μας , που δυστυχώς λίγοι φρονώ αντιλαμβάνονται και πρέπει να το καταλάβουν καλά. Τι λέει λοιπόν ο Πάνος Καμμένος λέει την μεγαλύτερη αλήθεια με μια φράση είναι ότι : «Με άλλα λόγια, το κράτος είναι πιστός ακόλουθος των χρηματοοικονομικών απειλών». Επομένως οι κριτικές για τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο να εκλείψουν γιατί αυτή είναι η μόνο αλήθεια και πραγματικότητα. Όπως εγώ τον χαρακτήρισα από την αρχή είναι ο πολιτικός άνδρας…ως… «Θαρραλέος ανήρ εν πάσιν αμείνον»….... Ο Θαρραλέος άνθρωπος υπερτερεί σε όλα».