Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΑΤΙΝΑ..ΚΑΘΡΙΝ..ΚΑΤΙΟΥΣΚΑ…ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΙ ΟΙ…ΖΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ..

Μας το έστειλε μία φίλη..... Ευχαριστούμε πολύ

Η Κατίνα είναι μια μοντέρνα γυναίκα με..περγαμηνές. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών κοινωνιολογία. Τελειωσε με άριστα. Εμαθε γαλλικά, γερμανικά,ρώσικα και ισπανικά. Μετεκπαιδεύτηκε στη Σορβόνη. Αγάπησε
τρελλά τα…σκυλιά, και κατέληξε να …βασανίζει τον ταλαίπωρο Σαράντη, φίλο και συμμαθητή μου.
Εβρεχε καταρακτωδώς,χτές το απόγευμα που μου τηλεφώνησε..Πάντα μ αρέσει η κουβέντα μαζί της, γιατί λέει τα πράγματα..με τόνομά τους και δεν κρύβεται πίσω απ συμβατικότητες..γι αυτό και κράτησε το όνομα που τη φώναζε ο μικρασιάτης πατέρας της ( αν και…κακόηχο..) αντί αυτού που τη φώναζε η ..φράγκικης καταγωγής μητέρα της..Κάθριν, κι η λευκορωσσικής καταγωγής γιαγιά της…Κατιούσκα..         Σ αυτήν την..πολυεθνική ..Κατίνα χαίρομαι να μιλώ γιατί με καταλαβαίνει, και μ αρέσει ο τρόπος που…με βρίζει. Ετσι ξεκίνησε και το χθεσινό μας τηλεφώνημα..Σας το Μεταφέρω αυτολεξί:
Βρέ ακατανόμαστε κινδυνολόγε, που μου κρύφτηκες στην…εξορία των Βαρδουσίων, κι απαξίωνες ένα τηλεφωνο να μας πάρεις..Τί είναι αυτά που γράφεις για την απαξίωση των ανθρώπων μετά τα 65, αυτό εννοεί η Καθριν..http://kosmaser.wordpress.com/2012/01/15/ που το διάβασε ο Βλάκας ο Σαράντης, κι ήρθε να μου πεί οτι νοιώθει χώμα, και δεν έχει λόγο ύπαρξης, και σκέφτεται να πάει στην Κρήτη, να δεί τους Γεροντάδες μπάς και συνέλθει κλπ..


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

kosmaser.wordpress.com