Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Καράογλου θέλει (!!!) και γενικό γραμματέα για το ΜακΘρακ

Μας το έστειλε το kentrinews.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

Εν μέσω της οικονομικής λαίλαπας που βιώνει η κοινωνία, υπάρχουν κάποια κυβερνητικά στελέχη που με σχετική ευκολία... εγκρίνουν δαπάνες - αδικαιολόγητες ορισμένες φορές - για τα υπουργεία
τους.
Όπως... καλή ώρα ο υπουργός ΜακΘρακ, Θόδωρος Καράογλου.

Με το καλημέρα ο κύριος υπουργός άρχισε να μοιράζει χρήματα: στην αρχή μοίρασε χρήματα σε ορισμένες εφημερίδες για να διαφημίσει, όπως ισχυρίζεται, τις δράσεις (;;;) του υπουργείου.

Στη συνέχεια έκανε προσλήψεις (!!!) μόνιμου προσωπικού.

Μετά ενέκρινε υπερωρίες (;;;), μέχρι τέλος Δεκέμβρη, σε κάποιους υπαλλήλους.

Η επόμενη δράση του, ήταν να αγοράσουν 3 πανάκριβες καρέκλες (περίπου 800 ευρώ μας στοίχισαν), για το φυλάκιο του ΜακΘρακ.

Τώρα μαθαίνουμε από το Διαύγεια ότι έδωσαν 2.029 ευρώ για να... σφυρηλατήσουν και να βάψουν κρατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν.

Επίσης, όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, ο υπουργός Καράογλου θέλει να… αναστήσει και τη γενική γραμματεία στο υπουργείο του!

Να πληρώνουμε δηλαδή και γενικό γραμματέα γι΄ αυτό το υπουργείο, ο οποίος όπως όλοι μας υποψιαζόμαστε θα είναι κάποιος κομματικός του φίλος...!!

Και δη από την περίφημη ομάδα των "βιομηχάνων", όπως λένε στους διαδρόμους του υπουργείου, αλλά και στα πολιτικά στέκια της Θεσσαλονίκης.

Μήπως θα ήταν χρήσιμο οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά να κάνουν μια μικρή περιήγηση στο Διαύγεια για να καταλάβουν τι γίνεται στο ΜακΘρακ

Αλήθεια, πως επιτρέπει ο πρωθυπουργός σε κάποιον υπουργό του να μοιράζει χρήματα σε διαφημίσεις (σ.σ.: είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπουργός που έδωσε χρήματα για διαφήμιση...), και την ίδια ώρα να ζητά αιματηρές θυσίες από συνταξιούχους και εργαζόμενους...

ΥΓ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο Μαξίμου δεν πετάνε και τη σκούφια τους με τις… δράσεις του Καράογλου.

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερωθεί και σύντομα θα… ενημερωθούν και οι… γαλαντόμοι του ΜακΘρακ!!