Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σχολεία της Κατερίνης για τους καθιερωμένους αγιασμούς

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Στο πλευρό μαθητών της Κατερίνης,   στην τελετή των αγιασμών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,  βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, την Τρίτη  11
Σεπτεμβρίου 2012.
  Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συνοδευόμενη από τον Ειδικό Συνεργάτη  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας- εκπαιδευτικό, Αθανάσιο Μπαρμπαγεωργόπουλο, παρέστη στους αγιασμούς του  5ου  Γυμνασίου Κατερίνης, του  5ου  Λυκείου  Κατερίνης και του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Η Σοφία Μαυρίδου απηύθυνε τις ευχές της τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς  για μια  καλή, δημιουργική και αποδοτική   σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και  πρόοδο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δύναμη της γνώσης, επισημαίνοντας ότι η  επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον. 
« Να είστε επιμελείς στις μαθητικές σας υποχρεώσεις, να αποκομίζετε με χαρά τις γνώσεις που με αγάπη σας μεταλαμπαδεύουν οι δάσκαλοί σας και να φυλάξετε όλα τα χρήσιμα 
εφόδια που λαμβάνετε από το σχολείο  και τα οποία  θα σας χρησιμεύσουν στο μέλλον», 
ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  που συμβούλεψε τα παιδιά να σέβονται, να αγαπούν  και να υπακούν τόσο τους καθηγητές όσο και τους γονείς τους, να έχουν πίστη στο Θεό και να μελετούν προκειμένου να βγουν  δυνατοί και κερδισμένοι από το μαγικό ΄΄ταξίδι΄΄ της μάθησης και έτοιμοι  να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής.
Άλλωστε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τόνισε στους  μαθητές να χαίρονται και να απολαμβάνουν την κάθε ανέμελη και ξένοιαστη  στιγμή των μαθητικών τους χρόνων, να μη χάνουν το κέφι και το χαμόγελό τους και να μένουν πιστοί  ΄΄κυνηγοί΄΄ των ονείρων τους.