Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΜΟΣ!!! ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!



Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στο δημοτικό συμβούλιο Πύδνας - Κολινδρού  για την παράνομη λειτουργία της εμποροπανηγύρεως Αιγινίου!!!
      Πρόκειται για  τρεις (3)  δικογραφίες που έχει παραγγείλει ο προιστάμενος της Εισαγγελίας
Κατερίνης κ. Νικόλαος Κουνουπόπουλος -Αουτάνογλου μετά τον καταιγισμό καταγγελιών και  αποκαλύψεων για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του πολίτη και την παραβίαση περιβαλοντικής νομοθεσίας του ποινικού κώδικα 3 παρ.374!
       Στις 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 π.μ παραπεμπεται στο δικαστήριο Κατερίνης το Δ.Σ   Πύδνας -  Κολινδρού για την εκδίκαση των παρακάτω καταγγελιών :

       1 ) Ο Σύλλογος Κακοποιημένων γυναικών '' είμαι γυναίκα του γλεντιού'' σε συνεργασία με το φεμινιστικό κίνημα Β. Ελλάδος  καταγγέλει  την παράνομη λειτουργία της Εμποροπανηγύρεως Αιγινίου για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του πολίτη και της γυναικός που ακούει στο όνομα ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΓΥΡΝΟΠΟΥΛΟΥ.
             Σύμφωνα με τα ιστορικά ντοκουμέντα η επι 15ετίας κακοποιηθείσα γυναίκα  ήταν και είναι καταδικασμένη  (για την διασκέδαση των πολιτών που έχει ως αποτερω σκοπό την κερδοσκοπία των κατηγορουμένων) να στέκεται σε  σταυροειδη στάση με τα χέρια τενωμένα επι 24ώρου βάσεως, ανέκφραστη , αμίλητη , φέροντας βόλτες γύρω από τον εαυτό της!Τα τελευταία 5 χρόνια παρατηρήθηκε η πρόστυχη διάθεση των ιδιοκτητών  να προσελκύσουν κόσμο προβαίνοντας στην άθλια πράξη της γυμνοστηθίας της!
              Με επίσημες εξετάσεις απο το γυναικολογυκό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η αριστερή  θηλή της ΜΠΑΛΑΡΙΝΑΣ  και ολόκληρο το αριστερό στήθος της μένει  αδρενές στην επαφή του με το φυσικό περιβάλλον εξαιτίας της υπερβολικής εκθεσης του στις άθλιες κλιματολογικές συνθήκες.
             Οι γιατροί κάνουν λόγο για ολική βλάβη της αριστερής πλευράς του στήθους και τεκμηριώνουν το αποτέλεσμα τους με μια απλη έκθεση της θηλής στο κρυο και στη ζέστη χωρίς αυτή να συστέλεται η να διαστέλεται!

       2 ) Η περιβαλλοντική οργάνωση '' ελευθερώστε τα κουνούπια '' α)  καταγγέλει τη παράνομη λειτουργία της Εμποροπανηγύρεως η οποία ευθύνεται για την ρύπανση της ατμόσφαιρας  σε τόσο μεγάλο βαθμό που σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις απο τα ερευνητικά κέντρα της ΝΑΣΣΑ  κατα την περίοδο  10 με 19 σεπτεμβριου παρατηρείτε  μεγαλη αύξηση  χλωροφθοριοανθράκων απο το ψήσιμο των χωριάτικων λουκάνικων με κορυφαία μέρα διπλασιασμού της  μόλυσνσης την  14 σεπτεμβρίου ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού που θεωρείται και ημέρα αυστηρής νηστείας!!!!!
         β)Σε συνεργασία με τους οικολόγους  Β. Ελλάδος  κατά το φετινό έτος 2011 απελευθερώθηκαν στην περιοχη όπου διεξάγεται η εμποροπανήγυρη γύρω στα 349.000 είδη κουνουπιών συμπεριλαμβανομένου και του σπανιοτάτου είδους  κουνούπι του  '' Νείλου "  ! Οι οικολόγοι καταγγέλουν ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη ποιότητα βρωμιάς για να αναπτυχθεί το κουνούπι  με αποτέλεσμα οι πελαργοί μας να μένουν νηστικοί και να ζαλίζονται  αφόρητα  σκοντάφτοντας στα καλόδια της Δ,Ε,Η (που θα μας έρθει  φέτος με το φόρο)  και απασχολώντας την πυροσβεστική που σκοτώνετε στη δουλειά να τους ξεκρεμα καρβουνιασμενους!
       Οι κτηνιατρικές μονάδες του νεοσύστατου Δήμου χρεώνουν 578 βραχιολακια ισορροπιας για την αποκατάσταση των πελαργων!

      3) Το υπουργείο Εργασίας σε συννενόηση με τους Συλλόγους των Ανέργων και του Ο.Α.Ε.Δ  καταγγέλει α) τα  διάφορα ορθάδικα τα οποία στεγάζονται εντός του χώρου της εμποροπανηγύρεως  ότι δεν νοθεύουν τα ποτά τους στο έπαρκο ώστε η νεολαία με ένα ποτό να φτάνει σε μέτρα αγαλλιάσεως και μέθης δημιουργώντας  φανταστικούς κόσμους όπου οι εργασίες  να είναι άφθονες και οι προυποθέσεις να ζήσεις μια όμορφη ζωή  κοικίλες!
          β)τέλος οι τρεις ανώτεροι οργανισμοί καταγγελουν τις μουσικές επιλογές των συγκεκριμένων μαγαζιών δίοτι συμφωνα με το νόμο περί μουσικής εκτέλεσης 384 παρ. 839487 το υπουργείο πολιτισμού κ ο Πρωθυπουργός μας επέβαλλαν να ακούμε  μόνο τραγούδι '' δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα κρύο δεν έκανε ποτέ ''  διότι η κρίση κ το πετρέλαιο φέτος θα μας καταστρέψουν!

 Με εντολή της Ανωτάτης Αρχής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Ξεπουλήματος της Ελλάδος σας προσκαλουμε να παρουσιαστήτε στο ανοιχτό δικαστήριο Κατερίνης δια την παρακολούθηση της δίκης!Ευχομαστε να  καταδικαστούν ισόβια όλοι τους χωρίς αναστολή!

        Με σεβασμό και εκτίμηση  ο κλητήρ athanasios A.