Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Νομοσχέδιο περί υγείας στις ΗΠΑ προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ στους Αμερικανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιπ για «θεραπευτικούς» σκοπούς είχαν παρουσίασει οι επιστήμονες. Τώρα εγκρίθηκε στο Κονγκρέσο το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική ή αλλιώς το
νομοσχέδιο H.R. 3200. Ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει την εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες από το 2013.
Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β’: Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση («Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).
Πατήστε σε κάθε γράμμα για να διαβάσετε: Α  Β  Γ
Το συγκεκριμένο δεκασέλιδο έγγραφο έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο παρέχοντας το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων.
Σύμφωνα με το Νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας όποιος αμερικανός πολίτης δεχτεί την εμφύτευση μικροτσίπ θα πρέπει να καταχωρηθεί στο «Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών». Η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αρχείο καταχωρήσεων, εκεί που θα φακελώνονται δηλαδή όλοι οι πολίτες. περιέχεται στην σελίδα 1006 του νομοσχεδίου, δηλαδή 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους.
Ο μεγάλος Αδελφός θα μπει για καλά στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο και πάνω του θα βασιστεί η παγκόσμια χούντα. Τα ψέμματα σιγά-σιγά τελειώνουν…

http://www.pygmi.gr/