Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Υπουργό… διαφήμισης απέκτησε η συγκυβέρνηση: τον Θόδωρο Καράογλου

Μας το έστειλε το kentrinews.gr..... Ευχαριστούμε πολύ 

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, που η κοινωνία σφαδάζει από τα άγρια μέτρα και το μνημόνιο, ουδείς υπουργός, της προηγούμενης και της σημερινής, τόλμησε ή διανοήθηκε να μοιράσει στα ΜΜΕ, μέσω διαφήμισης, χρήματα του ελληνικού λαού. Ουδείς! Ούτε καν οι… κηπουροί του Παπανδρέου.
Όλα αυτά μέχρι να επανασυσταθεί το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και να διοριστεί από τον
πρωθυπουργό υπουργός, ο Θόδωρος Καράογλου.

Ο λαμπρός αυτός πολιτικός της Θεσσαλονίκης, αμ΄ έπος άμ΄ έργον, άρχισε να σκορπά χρήματα του ελληνικού λαού, σε κάποιες εφημερίδες. Ποσό; Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 35.000 ευρώ!!!

 Αιτιολογία; Η παρουσίαση των δράσεων (;;;) του υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς ήδη έχει πληροφορηθεί τις… γαλαντομίες του υπουργού Καράογλου, με τα χρήματα φυσικά των ελλήνων φορολογούμενων, και έχει ζητήσει ενδελεχή ενημέρωση και κυρίως εξηγήσεις!!!

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε το θέμα σύντομα θα έρθει και στη βουλή από βουλευτές της αντιπολίτευσης και τότε θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις το κυβερνητικό στέλεχος: με ποιο σκεπτικό αποφάσισε να μοιράσει χρήματα των πολιτών;;;

Εκτός αν δεν έχει αντιληφθεί ο υπουργός ότι τα χρήματα που διαχειρίζεται είναι του ελληνικού λαού και ουχί του… παππού του!

Διαβάστε τη λίστα με τις εφημερίδες και τα χρήματα που πρόλαβε και μοίρασε, μέσα σε δύο μήνες, ο υπουργός Καράογλου, όπως πρώτο αποκάλυψε το parapolitiki.com:

Εφημερίδα "Εξπρές", κόστος 615 ευρώ
-Εφημερίδα "Κέρδος", κόστος 2.460 ευρώ
-Εφημερίδα "Δημοκρατία", κόστος 7.380 ευρώ
-Εφημερίδα "Ναυτεμπορική", κόστος 3.075 ευρώ
-Εφημερίδα "Το Παρασκήνιο", κόστος 3.075 ευρώ
-Εφημερίδα "Καρφίτσα", κόστος 3.075 ευρώ
-Εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής", κόστος 6.150 ευρώ
-Εφημερίδα "Μακεδονία", κόστος 6.150 ευρώ