Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Όλος ο διάλογος μεταξύ Αθ. Τζήμα και του ΑΝ. Γενικού Γραμματέα του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γ. Αναγνωστάκου

Μας το έστειλε ο Τζήμας Αθανάσιος..... Ευχαριστούμε πολύ
O Αν.Γενικός Γραμματέας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ Γιώργος Αναγνωστάκος, καλεί προσωπικά τον συμπολίτη μας Αθανάσιο Τζήμα  (Συντονιστή Επιθεωρ. Δ/ντής Περιφ/κών

 Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης –Σύμβουλο Τραπεζοασφαλιστικών & Νομικής Πρστασίας ), στην συμμετοχή του , σχετικά με  την νομική υποστήριξη που θα παρέχει το κίνημα στους Έλληνες Πολίτες.


ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ...ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
  • Αρέσει σε εσάς και στο χρήστη κωστασ σιμοσ.
  • Athanasios Tzimas Αγαπητέ κ. Αγαγνωστάκο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την πρόσκληση σας την οποία και αποδέχομαι. Εκπλήσσομαι πραγματικά, για την πρωτοβουλία αυτή του κόμματος μας και αυτό διότι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και είναι μια κίνηση, την οποία προ ετών είχα σκεφτεί και ως υποψήφιος τότε δημοτικός σύμβουλος είχα προτείνει για τον νεοσύστατο Δήμο – Δίου Ολύμπου. Σήμερα τέτοιου είδους κινήσεις είναι αναγκαίες όσο ποτέ άλλοτε. Έχω δώσει πολλές μάχες ενώπιον των Δικαστηρίων και ΔΕΝ έχω χάσει ποτέ καμία. Σήμερα συνδράμω στο να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια συμπολιτών μου μπορώ.
    Συναισθάνομαι τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνικός Λαός και με κάθε μέσω θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις , στην προάσπιση, προστασία και ενδυνάμωση για ορθή απονομή της δικαιοσύνης για τα συνταγματικά ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα του.
    Ο νόμος παρέχει την δυνατότητα στον εφαρμοστεί του δικαίου να κρίνει και να εκτιμά κατά συνείδηση τα στοιχεία που τίθενται ενώπιον του επί υποθέσεως. Η σημερινή κατάσταση της Χώρας μας όμως , υποχρεώνει προφανώς πλέον τον Δικαστή εφαρμοστεί του δικαίου να αναλάβει, ένα βαρύτερο έργο φέρνοντας τον, αντιμέτωπο με τους ίδιους τους νόμους , που είχαν θεσπιστεί επί σειρά ετών στο παρελθόν και με πολλούς αγώνες, με ορατή όμως πλέον την διάθεση υποτίμησης ή απαξίωσης αυτών.
  • Georgios Anagnostakos ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΑΧΕΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
  • Athanasios Tzimas Δεσμεύουμε στο ότι όποια αρμοδιότητα μου δοθεί με σκοπό την απεμπλοκή των Έλληνων συμπολιτών μου, από την "θηλιά" των δανείων και την ψυχική υγεία που έχουν υποστεί, λόγω της οικονομικής κρίσης με αποτέλεσμα να μην μπορούν περαιτέρω να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. , διαταράσσοντας εκτός των άλλων και την οικογενειακή τους γαλήνη, θα την αναλάβω και θα την φέρω εις πέρας, ώστε να αποδειχθεί στον Ελληνικό Λαό ότι, οι δεσμεύσεις του Προέδρου μας ΔΕΝ είναι λόγια τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα αλλά λόγια που έγιναν πράξεις.