Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή Πολύζου στον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά



Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Με απόφαση του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης συγχωνεύεται το Ειρηνοδικείο Κολινδρού με το Ειρηνοδικείο Κατερίνης το οποίο λειτουργεί και στεγάζεται
εδώ και τριάντα χρόνια σε κτίριο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η ανέγερση του οποίου έγινε σε παραχωρηθείσα  έκταση από το Δήμο Κολινδρού.
Το γεγονός αυτό δημιουργεί ταλαιπωρία στους κατοίκους της Β. Πιερίας αλλά και απώλεια εισοδήματος των πολιτών μας, ενώ το Κράτος  δεν θα κερδίσει παρά μόνο 3.000 ευρώ περίπου, όσο είναι η θέρμανση και ο φωτισμός του κτιρίου, τα οποία και πρόθυμα θα συνεισφέρουν οι κάτοικοι του Κολινδρού για την περαιτέρω λειτουργία του.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, οι πολίτες της Β. Πιερίας είναι ανάστατοι και όλοι μαζί θα προβούμε σε κινητοποιήσεις με απρόβλεπτες συνέπειες μπροστά στην επερχόμενη αδικία.

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και δεν παρακαλούμε, αλλά απαιτούμε το σεβασμό της ιστορίας του τόπου μας και των πολιτών μας και τη ματαίωση του κλεισίματος του Ειρηνοδικείου Κολινδρού ζητώντας τη δική σας προσωπική παρέμβαση.



Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Πύδνας  Κολινδρού