Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Η.Π.Α. σχεδιάζουν πτήσεις σωτηρίας για τους υπηκόους τους μόλις ξεσπάσουν βίαιες ταραχές στην Ελλάδα!

Μας το έστειλε τοdiktionews..... Ευχαριστούμε πολύ

Μπορεί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη να γίνεται προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει κλιμάκωση της έντασης στη χώρα μας εξαιτίας των οικονομικών
μέτρων, όμως οι αμερικανικές υπηρεσίες έχουν άλλη αντίληψη.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr υπάρχει ένας ολόκληρος σχεδιασμός της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας για την εσπευσμένη – όποτε απαιτηθεί – μεταφορά του διπλωματικού, πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού των Η.Π.Α. σε ασφαλές ευρωπαϊκό ή αμερικανικό έδαφος εφόσον ξεσπάσουν ταραχές στην ελληνική επικράτεια.
Για το λόγο αυτό έχουν σταλεί μηνύματα σε όλους τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, στα οποία διευκρινίζεται από ποια αεροδρόμια θα μπορούν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνα για να ταξιδέψουν προς την... ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr θα υπάρξουν μεταγωγικά αεροσκάφη τα οποία θα απογειωθούν από το Ντουμπάι, θα σταθμεύσουν για ελάχιστο χρόνο στο αεροδρόμιο των Χανίων αλλά και σε αυτό του Ηρακλείου για να παραλάβουν τους αμερικανούς πολίτες και τις οικογένειές τους και να τους μεταφέρουν άμεσα σε ευρωπαϊκούς ή και αμερικανικούς προορισμούς.
Όπως γίνεται σαφές στα σχετικά μηνύματα αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι Η.Π.Α. θα μπορούν να εγγυηθούν τη σωματική ακεραιότητα των υπηκόων τους αφού επισημαίνεται ότι μπορεί η κατάσταση να εξελιχθεί στην Ελλάδα πολύ πιο βίαιη απ' ότι αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές.
Σημειώνεται ότι μέχρι πρόσφατα υπήρχε άλλη μία πτήση η οποία θα ξεκινούσε από το Κάιρο και μέσω Κρήτης ή και ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά η συνεχιζόμενη έκρυθμη κατάσταση στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα δεν αφήνει περιθώρια για ασφαλή σχεδιασμό της.