Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στην Κατερίνη

Μας το έστειλε ο Μπάμπης Πεΐδης  ..... Ευχαριστούμε πολύ
 Στην Κατερίνη ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής
Στην Κατερίνη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  Βασίλης Σεβαστής. Ο πρόεδρος του Αρχέλαου Κατερίνης και προεδρος ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Θεόδωρος Διαμαντόπουλος τον υποδέχθηκε στα γραφεία του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα ου αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Πιερίας. 
Παρόντες στη μίνι συνάντηση ήταν ακόμη η κυρία Θεοδωρακοπούλου Θ. μέλος Δ.Σ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ καθώς και οι κύριοι Γκατζίδης Θ., μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ, Κοτούλης μέλος ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ, Μηνάς Κ . Ομοσπονδιακός Προπονητής και πρόεδρος προπονητών, Χρυσοστομίδης Χ. Τεχνικός ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ, Κουτσοφαίνης Ι. Εθνικός προπονητής Παίδων-Κορασίδων, Θεμελίδης Ι. προπονητής, Βαρυτιμίδης Χάρης προπονητής, Μόχλας Δ. υπάλληλος ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.
Άπαντες τοποθετήθηκαν σε φλέγοντα θέματα τα οποία απασχολούν αυτή την εποχή συλλόγους και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ, με τον κύριο Σεβαστή να δίνει απαντήσεις και υποσχέσεις υλοποίησης στο μέτρο του εφικτού, των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή μας.