Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τράκαραν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα-Φωτό και video

 Μόνο η Χρύσα Ρώπα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές ώρες λόγω διάσεισης
- Όλοι οι υπόλοιποι μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο
- Ακούστε τι λέει ο Αντώνης Καφετζόπουλος για το τροχαίο που είχαν τα ξημερώματα στην Κύπρο
- Τους εγκατάλειψε και εξαφανίστηκε ο υπαίτιος του τροχαίου
- Διαβάστε πως έγινε το τροχαίο
Οκτώ γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις,
τραυματίστηκαν
ελαφρά, όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, τράκαρε με άλλα δύο οχήματα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Μεταξύ των ηθοποιών είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα.


Και οι οκτώ ηθοποιοί πήγαν για πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έλαβαν εξιτήριο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία υπέστη διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου. 



Το ατύχημα αντιλήφθηκε δεύτερος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και έτρεξε για βοήθεια. 

Το μικρό λεωφορείο με τους Έλληνες ηθοποιούς, επίσης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ από τους επιβαίνοντες. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο. 

Ο θίασος, που παρουσιάζει το έργο «Ποια Βουλή θα παραδώσεις μωρή», ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Δείτε το video




http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=162828&catid=3