Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΑ για τον Θέμο


Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός ετοιμάζεται να σηκώσει στις πλάτες του νέα δυσβάσταχτα βάρη χάριν δημοσίου συμφέροντος, οι μισθοί και οι συντάξεις κατακρημνίζονται και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ΣΔΟΕ επιβάλλουν πρόστιμα ακόμα και σε φουκαράδες που δεν
έκοψαν την απόδειξη για μια… τυρόπιτα, οι επιχειρηματίες των media με «γκρίζες» καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ παραμένουν προκλητικά στο απυρόβλητο.
Πέντε χρόνια μετά την κατάθεση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Θέμο Αναστασιάδη στην B.N.P. PARIBAS, η υπόθεση του εκδότη παραμένει «στοιχειωμένη» στα εισαγγελικά γραφεία!
Η zougla.gr αποκαλύπτει σήμερα τον πλήρη φάκελο με το «μαύρο χρήμα» του εκδότη. Έναν φάκελο ιδιαίτερα ογκώδη, ο οποίος καλύπτεται από μία ασπίδα προστασίας που δημιουργεί εκνευρισμό σε ανώτατους δικαστικούς κύκλους και στελέχη της φορολογικής διοίκησης.
Προκαλεί, δε, αρκετά ερωτηματικά στην κοινή γνώμη η οποία έκπληκτη παρακολουθεί τους αποκαλούμενους «μεγαλοκαρχαρίες» να παραμένουν στο απυρόβλητο.
O περίεργος χειρισμός των Οικονομικών Εισαγγελέων
Παρά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι του 2011 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την αναφορά που διαβιβάζει στους εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, ζητεί τη δίωξη του εκδότη του «Πρώτου Θέματος» για παράβαση του Νόμου περί Πόθεν Έσχες αλλά και για το κακούργημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, μέχρι σήμερα συνεχίζεται η ποινική προκαταρκτική εξέταση.
Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι στη δικογραφία της «υπόθεσης Αναστασιάδη» περιέχονται οι πορισματικές-αναφορές του ΣΔΟΕ που αποτελούν κόλαφο για τον εκδότη. Σε αυτές συμπεραίνεται ότι δεν δύναται να δικαιολογήσει 3,3 από τα 5 εκατ. ευρώ τα οποία κατέθεσε την 20η Ιουλίου του 2007 στην B.N.P. PARIBAS.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι την υπόθεση του γνωστού εκδότη χειρίζονται οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και συγκεκριμένα ο κ. Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο, προκειμένου να περαιωθούν μείζονος σημασίας υποθέσεις οι οποίες αφορούν στο οικονομικό έγκλημα.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

zougla.gr