Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος – Μαχητές Δόξας Πεύκων

Μας το έστειλε ο Πιερικός Αρχέλαος ..... Ευχαριστούμε πολύ
Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. – Στο νέο κλειστό γυμναστήριο

Δεληγεώργης: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για μας»
Ταμουρίδης: «Θα δώσουμε των καλύτερό μας εαυτό για να φύγουμε  νικητές από το γήπεδο»

Στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού φιλοξενεί ο Πιερικός Αρχέλαος το
Σάββατο, στις 5 μ.μ., τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, μια γειτονική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.
Η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι διάχυτη στους καλαθοσφαιριστές, που οι προπονήσεις τους είναι καθημερινές και με γνώμονα πάντα την καλή πορεία στο πρωτάθλημα.  
Για τον αγώνα αυτό, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  οι καλαθοσφαιριστές Απόλλων Δεληγεώργης και Στάθης Ταμουρίδης, δήλωσαν τα εξής:


Απόλλων Δεληγεώργης: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί έχουμε δύο ήττες στο πρωτάθλημα και επίσης γιατί παίζουμε στη έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που περιμένει από μας χαρές, Η Δόξα Πεύκων είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και γι΄ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλο τον αγώνα. Εμείς, από την πλευρά μας να παίξουμε καλό μπάσκετ και συνάμα να κερδίσουμε το ροζ φύλλο του αγώνα που είναι και το ζητούμενο».

Στάθης Ταμουρίδης: «Μετά την ήττα από τον Ιωνικό ξεκίνησε μια νέα εβδομάδα με συγκέντρωση και όρεξη. Υποδεχόμαστε μια ομάδα που λογικά  έχει τους ίδιους στόχους με μας. Μειώνοντας κάποια λάθη που μας κοστίζουν και κάνοντας πράξεις τις οδηγίες που μας δίνει ο κόουτς, πιστεύω πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι μπροστά στον κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα και θα πάρουμε μια νίκη που την χρειαζόμαστε. Θα δώσουμε των καλύτερό μας εαυτό για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο».