Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ο Μάικ ο Φασολάκης και η ανύπαρκτη ευαισθησία της Μαρί… Κυριακού!

Μας το έστειλε το diktionews.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

Στην προσπάθειά της να καθιερωθεί ως συγγραφέας παιδικών παραμυθιών η Μαρί Κωνσταντάτου – η οποία τώρα πια έχει... ξεχάσει το πατρικό της επίθετο και
υπογράφει ως Κυριακού εξαιτίας της παντρειάς της με τον Μίνω Κυριακού – θέλει τώρα να πάρει και δόξα θεάτρου.
Έτσι ανεβάζει τις περιπέτειες του δημιουργήματός του, του Μάικ του Φασολάκη και στο σανίδι, στην παιδική σκηνή του θεάτρου «Αλίκη». Και μέχρι εδώ καλά αφού η κοπέλα έχει φιλοδοξίες και μάλιστα ευγενείς.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα παραστάσεων της «Ελληνικής Θεαμάτων» στο οποίο εντάσσεται και η σχετική θεατρική παράσταση, υπάρχουν κοινωνικές προσφορές ώστε για παράδειγμα μία οικογένεια να μπορεί να παρακολουθήσει μαζί μια παράσταση, χωρίς να της κοστίσει ο κούκος αηδόνι.
Από τις κοινωνικές αυτές προσφορές η κατά τα άλλα ευαίσθητη κυρία Κυριακού απουσιάζει!
Όπως αναφέρεται στο σχετικό έντυπο προσφέρεται σε όλες τις παραστάσεις «ελεύθερη είσοδος για το ένα από τα δύο παιδιά τετραμελούς οικογένειας και 15 ευρώ για το δεύτερο παιδί όλες τις ημέρες και ώρες παραστάσεων και στο θέατρο «Αλίκη» εκτός Σαββάτου.
Θα περίμενε λοιπόν το ίδιο να ισχύει και για την παράσταση του Μάικ του Φασολάκη. Χωρίς όμως καμία εξήγηση επισημαίνεται σε υποσημείωση ότι «εξαιρείται η παιδική παράσταση του "Μάικ του Φασολάκη"»!
Κατά τα λοιπά η κυρία... Κυριακού πασχίζει για να προσφέρει στα παιδιά....