Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟN ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ


Χρήστος Ξηρομερίτης:
 «Να δεις τα λάθη σου και να συνεχίσεις να δουλεύεις»
Δημήτρης Πόδας:
 «Θέλω να τονίσω ότι ο σύλλογος μας αποφάσισε να ακολουθήσει τον δύσκολο
δρόμο με την στελέχωση του αντρικού τμήματος με νεαρούς γηγενείς αθλητές που χρειάζονται υπομονή και υποστήριξη από όλους»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αίαντα Ευόσμου στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο βοηθός προπονητή Χρήστος Ξηρομερίτης και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Χρήστος Ξηρομερίτης – βοηθός προπονητή: «Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ηττηθήκαμε από μια ομάδα πιο έμπειρη και πιο έτοιμη από εμάς. Στις περιπτώσεις αυτές αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τα λάθη σου και να συνεχίσεις να δουλεύεις».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός: «Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας δεν συνοδεύτηκε με νίκη, αλλά αυτό καθόλου δεν μας απογοητεύει καθώς ο χρόνος που βρίσκονται όλοι οι αθλητές μαζί είναι πολύ λίγος και θεωρώ ότι συνεχίζοντας να δουλεύουμε σκληρά στην καθημερινότητα μας, θα έχουμε σαφή βελτίωση και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλω να τονίσω ότι ο σύλλογος μας αποφάσισε να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο με την στελέχωση του αντρικού τμήματος με νεαρούς γηγενείς αθλητές που χρειάζονται υπομονή και υποστήριξη από όλους».