Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Λαϊκή συνέλευση στη Βροντού Πιερίας κατά των βιομηχανικών απόβλήτων

Μας το έστειλε η Επιτροπή Ενεργών Πολιτών Πιερίας..... Ευχαριστούμε πολύ


Η Επιτροπή Ενεργών Πολιτών Πιερίας και η επιτροπή κατά της απόθεσης βιομηχανικών αποβλήτων στην περιοχή του λατομείου του Λιτοχώρου σας
καλεί σε λαϊκή συνέλευση που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Βροντούς, την Κυριακή 14 Οκτώβρη και ώρα 11.00 το πρωί.
Όπως και στις προηγούμενες συνελεύσεις, σκοπός είναι η ενημέρωση των πολιτών και η λήψη περαιτέρω αποφάσεων αγώνα και κινητοποίησης σχετικά με αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, το οποίο αφορά τις ζωές όλων και φυσικά την προστασία του περιβάλλοντος και του παγκοσμίου φήμης φυσικού μνημείου του Ολύμπου. 
Φίλε αγρότη της περιοχής, που θα διαθέσεις τα προϊόντα σου όταν αυτά
θα προέρχονται από μια υποβαθμισμένη περιοχή, από μια περιοχή όπου δίπλα της θα λειτουργεί χωματερή τοξικών αποβλήτων,
σκέψου απλά τον τεράστιο κίνδυνο για τα υπόγεια νερά της περιοχής ,που είναι τόσο ζωτικής σημασίας και για σένα στην παραγωγή σου αλλά και για τη ζωή των παιδιών σου!
Μην εφησυχάζεις από ανακοινώσεις του τύπου «όλα είναι υπό έλεγχο, οι επιστήμονες το έχουν ελέγξει» κλπ. κλπ. Είναι και αυτό ένα ακόμα ψέμα, από αυτά που ακούμε κάθε μέρα από τους αιρετούς μας άρχοντες.
Είναι ώρα να τους σταματήσουμε όλοι εμείς μαζί, που αγαπάμε την περιοχή και δεν θέλουμε να γίνουμε κάποια μέρα οικολογικοί πρόσφυγες στον τόπο μας.


ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11.00!

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!