Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!!!

Μας το έστειλε ο Αθανάσιος Τζήμας..... Ευχαριστούμε πολύ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ:>>>>>
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!!!

Πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου τις τελευταίες μέρες μ' αυτή τη σύσσωμη προπαγάνδα ΜΜΕ, πολιτικών και κάθε είδους παπαγάλων να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι
η μεγαλύτερη πληγή τα τελευταία χρόνια για τη χώρα μας και παράλληλα, ο βασικότερος λόγος για τον οποίο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, είναι η φοροδιαφυγή! 
Και μάλιστα, όταν αυτή συμβαίνει από καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι παλεύοντας κυριολεκτικά με θεούς και δαίμονες για ένα -ασταθές- μεροκάματο, το τελευταίο που τους αξίζει ν' ακούν είναι ότι εξαιτίας τους η χώρα ασθμαίνει οικονομικά! Η απάντηση των επαγγελματιών σ' αυτά; Η αδήριτη προσπάθεια να επιβιώσουν! Ναι, καλά διαβάσατε: όχι, να ζήσουν, σαν άνθρωποι! Αλλά: να επιβιώσουν, στην αχανή ζούγκλα που λέγεται Ελλάδα. Επί της ουσίας, το όλο σύστημα ωθεί έναν ελεύθερο επαγγελματία να μεταχειριστεί όλους τους τρόπους (θεμιτούς κι αθέμιτους) προκειμένου να καταφέρει να βγάλει, έστω, τα προς το ζην. Γιατί και τα τελευταία, παίζονται... Σ' αυτό το πλαίσιο, ναι, είναι λογικό να αναπτυχθεί το φαινόμενο που λέει ότι ένας επαγγελματίας δηλώνει λιγότερα απ' τα κέρδη του, έτσι ώστε να δεχθεί λιγότερη ή και μηδαμινή φορολογία κι έτσι ν' αντεπεξέλθει στα ολοένα κι αυξανόμενα έξοδα που βομβαρδίζουν το σπίτι του. Με λίγα λόγια, είναι αναγκασμένος να κατευθυνθεί -ωθούμενος απ' το ίδιο το κράτος- στην παρα-οικονομία, προκειμένου να επιζήσει.!!!!!!