Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Γιώργος Καλύβας: «Ο Σαββίδης κάνει σωστές κινήσεις»


Ο Γιώργος Καλύβας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Σαββίδη και την εξυγίανση που πρέπει να γίνει στην ομάδα.

Για τον Σαββίδη:


«Απ'όσα διάβασα είπε κάποια γενικά πράγματα και δείχνει μετρημένος, δε λέει μεγάλες κουβέντες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πατήσει γερά, να εξυγιανθεί και μετά θα έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει και τον κόσμο. Το δικό μου πιστεύω είναι να εξυγιανθεί πρώτα η ομάδα και αν το κάνει αυτό μετά θα μπορέσει να πετύχει πολλά. Έχει επενδύσει πολλά χρήματα και έχει το δικαίωμα να βάλει τους δικούς του κανόνες. Βάζει ως πρώτη προτεραιότητα την εξυγίανση, κάνει σωστές κινήσεις».

Για τα χρέη:

«Για μένα ο ΠΑΟΚ λόγω κάποιων λαθών και κακών υπολογισμών, έχει διαμορφώσει χρέη που δεν έχουν εξαλειφθεί. Πρέπει να βρει τον τρόπο να εξυγιανθεί από αυτά τα χρέη και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν. Θα πρέπει να δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτό και μετά από 2-3 χρόνια αν μπορέσει να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση, τότε να την κάνει».

Για την κριτική σε Δώνη, Βρύζα και οπαδούς:

«Έχει την υπευθυνότητα και τη δύναμη να πάρει αποφάσεις. Η σκέψη του αυτή είναι πολύ σωστή, οι οπαδοί δεν θα πρέπει να δημιουργούν προβλήματα στην ΠΑΕ».

Τέλος, έκανε τον δικό του απολογισμό όσον αφορά τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο ίδιος θέλει να αντιμετωπίσει και να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα. Θα φανεί στην πράξη. Εμφανίστηκε σε μια δύσκολη περίοδο και έδωσε ανάσα ζωής στον ΠΑΟΚ, του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά».

metrosportgr.com/