Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Κλοπή» - μυστήριο στο Π. Ψυχικό που συνδέεται με τα εξοπλιστικά προγράμματα

Μας το έστειλε το diktionews.gr/..... Ευχαριστούμε πολύ

Μια περίεργη ιστορία κλοπής που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε διαμέρισμα του Π. Ψυχικού φαίνεται να έχει σοβαρότατες προεκτάσεις με τα όσα εξελίσσονται το
τελευταίο χρονικό διάστημα για το θέμα των εξοπλισμών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr «κάποιοι» εισέβαλαν στο σπίτι κορυφαίου οικονομικού παράγοντα που δραστηριοποιείται και στον χώρο του εμπορίου όπλων και... ασχολήθηκαν μόνο με το χρηματοκιβώτιο!
Άρπαξαν από αυτό όλα τα κοσμήματα της συζύγου του επιχειρηματία αλλά – και αυτό είναι το πλέον σημαντικό – cd στα οποία υπήρχαν στοιχεία σχετικά με την πορεία αγοράς εξοπλιστικών συστημάτων του ελληνικού στρατού.
Το αξιοσημείωτο είναι – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr – ότι στο σπίτι του επιχειρηματία που βρίσκεται σε τριώροφη πολυκατοικία πολύ κοντά σε πλατεία του Π. Ψυχικού – βρισκόταν το υπηρετικό προσωπικό.
Ο ίδιος βέβαια παραθέριζε σε κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου.
Ανακάλυψε την «κλοπή» μετά την επάνοδό του στην Αθήνα αφού δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης ούτε του χρηματοκιβωτίου ούτε του σπιτιού.
Από εκεί και πέρα το μυστήριο πυκνώνει ακόμη περισσότερο αφού ενεπλάκη στις έρευνες ακόμη και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!
Το ζήτημα βέβαια είναι τι ακριβώς περιείχαν τα επίμαχα cd καθώς και πόσα στοιχεία υπήρχαν μέσα σε αυτά αλλά και κατά πόσο τα στοιχεία αυτά συνδέονται και με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν μυστικό το περιστατικό, μέχρι τουλάχιστον αυτό να δημοσιοποιηθεί από το diktionews.gr.