Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Άνανδρη επίθεση στον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσαλτίδη

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, ΠΑΙΚΤΕΣ

Νέα άνανδρη επίθεση σε δημοσιογράφο!

Η οδυνηρή ήττα του Αρη από τον Πλατανιά, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για τους «κίτρινους». Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή
Δελφάκη, αρκετοί από τους περίπου 12.000 οπαδούς των «κίτρινων», αποδοκίμασαν τον Μάκη Κατσαβάκη και τους παίκτες του, μη αντέχοντας την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε και πάλι η ομάδα τους.
Τα πολύ χειρότερα ωστόσο είχαν προηγηθεί, καθώς λίγο μετά το δεύτερο γκολ του Ουντότζι στο 66ο λεπτό, μερίδα οπαδών τους Αρη κατευθύνθηκε απειλητικά προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
«Στόχος» των μαινόμενων οπαδών έγινε ο Χρύσανθος Τσαλτίδης, ο οποίος μέχρι και πέρσι διατελούσε χρέη εκπροσώπου Τύπου της ΠΑΕ Αρης. Οι οπαδοί τον «στόλισαν» με αρκετά «γαλλικά» ενώ ο συνάδελφος δέχθηκε και κάποια αντικείμενα όπως μπουκάλια, καφέδες κτλ.
Βεβαίως ασχήμιες είχαμε και έξω από τα αποδυτήρια με τους οπαδούς να στήνουν λαϊκά δικαστήρια ζητώντας από τους παίκτες σε έντονο ύφος να συνέλθουν. «Ξυπνήστε, δεν είναι ομάδα αυτή, όποιος δεν μπορεί να φύγει...» φώναξαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί.Τελικά μετά από αρκετά λεπτά το περιστατικό έληξε.
Πάντως κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να τους ενθαρρύνουν λέγοντας ότι «...το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά πρέπει να συνέλθετε, στον Αρη παίζεται...».