Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Κίνηση ανθρωπιάς από το Ίδρυμα «Δ. Πασχάλης» για τον καρκίνο του μαστού


Δίνεται η δυνατότητα σε 400 γυναίκες να κάνουν μαστογραφία και ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού αύριο στην Κονταριώτισσα

«Υπάρχει ελπίδα, κοινωνία, συνοχή και αλληλεγγύη». Στις λέξεις αυτές
συνόψισε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου το μήνυμα της δωρέας από μέρους του Ιδρύματος Διονύσης Πασχάλης για τη διενέργεια μαστογραφίας σε 400 γυναίκες και τη διοργάνωση ημερίδας με τίτλο «Καρκίνος του μαστού-Πρόληψη και αντιμετώπιση», η οποία θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή το απόγευμα στο πρ. δημαρχείο στην Κονταριώτισσα.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε για να παρουσιαστούν οι παραπάνω δράσεις, που γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος εξετάσεων «Βοήθεια στον Συνάνθρωπο» και είναι μια δημιουργία και προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης», την αρχή έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου Γιώργος Κωτούλης.

Η Ημερίδα από το ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» και το δήμο Δίου-Ολύμπου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στο πρ. δημαρχείο της Κονταριώτισσας στις 7.00 το βράδυ. Στις γυναίκες που δήλωσαν συμμετοχή, 450 στον αριθμό, θα δοθούν τις επόμενες ημέρες ειδικά κουπόνια από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, εντελώς δωρεάν και χωρίς ταλαιπωρία, σημειώματα ώστε να εξυπηρετηθούν από εργαστήρια στην Κατερίνη. Τα έξοδα θα καλύψει το Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δωρεάν μαστογραφίες που έχουν προγραμματιστεί θα διεξαχθούν κανονικά με τη σειρά προτεραιότητας των ραντεβού που έχουν κλειστεί στα τηλέφωνα του Δήμου. Σύντομα θα ακολουθήσει και επόμενη εκστρατεία βοήθειας στις αδύναμες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες από το Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης».

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

olympio-bima.gr