Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ, σημειώνοντας ότι ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία μεταβολή από τα Δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τους
ενισχυμένους ανέμους στο Ιόνιο -και την Πέμπτη στα υπόλοιπα πελάγη- που θα φτάσουν τοπικά τα 9 Μποφόρ, καθώς και τις βροχές-καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και την Πέμπτη θα επεκταθούν ανατολικότερα και κατά τόπους θα είναι έντονες.

Αναλυτικά
:

1) ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (28-11-2012) ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ), ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. 

2) ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (29-11-2012) ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (29-11-2012) ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (30-11-2012) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. 

ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. 


nooz.gr